Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Θα σου στείλω πμ να σου πω .....καλά ουτοσιαλος το ίδιο είναι αφού εκθέτεις απορρηιταΘα πάρεις μαζί και το στραπ;
Τι ιδέα εχεις στο βρωμικο μυαλό σου... ;
Θα σου στείλω πμ να σου πω .....καλά ουτοσιαλος το ίδιο είναι αφού εκθέτεις απορρηιταΘα πάρεις μαζί και το στραπ;
Τι ιδέα εχεις στο βρωμικο μυαλό σου... ;
Θα σου στείλω πμ να σου πω .....καλά ουτοσιαλος το ίδιο είναι αφού εκθέτεις απορρηιτα
Μπαίνω ραντεβού τώρα......Τα καλά τα κρατάω για την πάρτη μας. Στείλε.
Μπαίνω ραντεβού τώρα......
Μύστης ο τυχερόςΜπαίνω ραντεβού τώρα......
Αν θελετε ραντεβου να παρετε τηλεφωνο στο γραφειο. Δεν συναντω καμια πελατισσα εκτος δουλειας. Σας ευχαριστω.Πότε σχολάς??
Όχι θα σκέφτομαι τον @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...Θα με σκέφτεσαι;
Ότι θα γινόμουν το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου, ούτε στα πιο τρέλα μου όνειρα, μπεμπα…Όχι θα σκέφτομαι τον @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Για μένα θα ακυρώσουν ότι ραντεβού έχεις.... φαντάζομαι δίνεις γλωσσοφιλα?Αν θελετε ραντεβου να παρετε τηλεφωνο στο γραφειο. Δεν συναντω καμια πελατισσα εκτος δουλειας. Σας ευχαριστω.
+20 ευρω. Τι αλλο θελετε,να δω αν το χρεωνω. Αν μου ακυρωσουν ολα τα ραντεβου,θα πρεπει να σας χρεωσω 1000 ευρω.Για μένα θα ακυρώσουν ότι ραντεβού έχεις.... φαντάζομαι δίνεις γλωσσοφιλα?
Για τα μάτια της Σοφίας κιόλας...Πεθαινω με τα ραντεβου θανατου του Τζο.
Αααα έτσι γίνεται....δεν θα μας ενοχλούν στο κινητό συνεχώς ....γιατί κρατάω και τα παιδιά μην τα ενοχλούν συνεχώςΑν θελετε ραντεβου να παρετε τηλεφωνο στο γραφειο. Δεν συναντω καμια πελατισσα εκτος δουλειας. Σας ευχαριστω.
Ετσι,θα στα μαθω ολα.Αααα έτσι γίνεται....δεν θα μας ενοχλούν στο κινητό συνεχώς ....γιατί κρατάω και τα παιδιά μην τα ενοχλούν συνεχώς
Μασάζ θέλω 20 λεπτά....Μετά όπως είμαι στην φωτογραφία θέλω ένα σκληρό γαμησει! Είσαι η να κλείσω άλλον?+20 ευρω. Τι αλλο θελετε,να δω αν το χρεωνω
Ωραία οπωτε μπορείς και έχεις χρόνο σιγά σιγάΕτσι,θα στα μαθω ολα.
Ε δε χρειαζεται να μου ακυρωσετε ολα τα ραντεβου κυρια μου. Θα μας το κλεισετε το μαγαζι. Φυσικα μπορω να σας εξυπηρετησω.Μασάζ θέλω 20 λεπτά....Μετά όπως είμαι στην φωτογραφία θέλω ένα σκληρό γαμησει! Είσαι η να κλείσω άλλον?
Τι χαρές έχει προσφέρει αυτός ο μούναρος...Με πολύ αγαπη ❤
Θα σε κλείσω αρκετές ώρες...Μετά το σεξ θα μιλήσουμε...Θέλω και κουβέντα εγώ...Δεν μπορώ σεξ μηχανικά....Ε δε χρειαζεται να μου ακυρωσετε ολα τα ραντεβου κυρια μου. Θα μας το κλεισετε το μαγαζι. Φυσικα μπορω να σας εξυπηρετησω.
Καλως,ενημερωστε το γραφειο ποσες ωρες ακριβως θελετε,περιεργα φετιχ η καποιες ιδιαιτερες προτιμησεις,για να μπορεσω να σας εξυπηρετησω σωστα και οπως ακριβως θελετε. Να κανετε και κριτικη μετα διοτι με βοηθαει.Θα σε κλείσω αρκετές ώρες...Μετά το σεξ θα μιλήσουμε...Θέλω και κουβέντα εγώ...Δεν μπορώ σεξ μηχανικά....