ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Οκ μπέμπα, κάτι θα κανονίσουμε...Μόνος σου σε θέλω ❤ ούτε εγώ σε μοιράζομαι
Οκ μπέμπα, κάτι θα κανονίσουμε...Μόνος σου σε θέλω ❤ ούτε εγώ σε μοιράζομαι
Ο @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... θελω να μου έρθει στο επόμενο και ξέρεις ποιος άλλος ....
Ποιον θέλεις να σου αφήσω?Άσε κανέναν για μένα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το γρήγορο πιστόλι είσαι μωρό μου
Πιπα κωλο εμπλοκη;Mωρακια καλησπέρα.....δεν εχω προλάβει να σηκώσω κεφάλι από την δουλειά !!
Θα το σκεφτώ λίγο σήμερα γιατί έχω αλλάξει γούστα τελευταία...Ποιον θέλεις να σου αφήσω?
Πες μου ένα όνομα και θα το κάνω για σένα....
Η Μύκονος.φταιει ....Θα το σκεφτώ λίγο σήμερα γιατί έχω αλλάξει γούστα τελευταία...
Άλλο αέρα εκεί ❤Η Μύκονος.φταιει ....
Τα προσόντα σού....Δεν ξέρω πόσοι μύστες διάβασαν τις προηγούμενες σελίδες στο νήμα ...αλλά μάλλον θα πιάσω δουλειά στο γραφείο ....σχεδόν έκλεισα ....το μόνο που σκέφτομαι είναι τι φωτογραφία να ανεβάσω ...
Η Μύκονος.φταιει ....
Ως μέτρια και λυσσάρα και χαμηλού επιπέδου μπορώ να πω ότι το λέει ο Σάκης και όχι ο παριος ....Μην αντιστέκεσαι, μην αντιστέκεσαι...
Κανε ένα βήμα και συ....
Έτσι δεν το έλεγε ο Πάριος;
Ως μέτρια και λυσσάρα και χαμηλού επιπέδου μπορώ να πω ότι το λέει ο Σάκης και όχι ο παριος ....
Φιλικά πάντα...
Δεν γέλασα αλλά οκ....Είδες που σε κάνω και γελάς;
Δεν γέλασα αλλά οκ....
Αυτο ειναι δικη μου δουλεια. Χρηστος Penetrate μέντορας. Ειμαι σε ραντεβου τωρα ομως,παω για penetrate. Τα λεμε σε 1 ωρα.Τα προσόντα σού....
Μην πιάσεις στο στόμα σου τη φίλη μου κακομοίρη μου κανονισε ..Η φίλη σου το έπιασε όμως και ξεκαρδίστηκε.
Μην πιάσεις στο στόμα σου τη φίλη μου κακομοίρη μου κανονισε ..
Για μένα λεγε ότι θες φια αυτήν δεν ανέχομαι.....
Α εγώ γελάω..Η φίλη σου το έπιασε όμως και ξεκαρδίστηκε.
Για τη Σοφία εύκολα.....Θα δώσουμε ραντεβού θανάτου;
Πότε σχολάς??Αυτο ειναι δικη μου δουλεια. Χρηστος Penetrate μέντορας. Ειμαι σε ραντεβου τωρα ομως,παω για penetrate. Τα λεμε σε 1 ωρα.
Για τη Σοφία εύκολα.....