Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 2.256
καλα το πας!!!Η σωστή πιπα είναι με δάκρυ αγαπητέ μου ... μου έχει φύγει η μάσκαρα
καλα το πας!!!Η σωστή πιπα είναι με δάκρυ αγαπητέ μου ... μου έχει φύγει η μάσκαρα
Θα στη πασαλειψω και μετα θα σου τραβηξω ενα γλωσσοφιλοΗ σωστή πιπα είναι με δάκρυ αγαπητέ μου ... μου έχει φύγει η μάσκαρα
Όλα καλά???Δακρυσα και μετα εχυσα
Ο @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... θελω να μου έρθει στο επόμενο και ξέρεις ποιος άλλος ....Θα σου πω με βεβαιότητα ότι πιο πολύ θες να έρθω εγώ στο επόμενο ραντεβού παρά οποιοσδήποτε άλλος. Καταλαβαίνω την έκρηξη σου όμως και αποχωρώ.
Συγκινήθηκα και την επαιξα,συγνωμηΌλα καλά???
Άσε κανέναν για μένα....Ο @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... θελω να μου έρθει στο επόμενο και ξέρεις ποιος άλλος ....
Το γρήγορο πιστόλι είσαι μωρό μουΣυγκινήθηκα και την επαιξα,συγνωμη
Η μόνος ή καθόλου, ομορφιά μου.Ο @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... θελω να μου έρθει στο επόμενο και ξέρεις ποιος άλλος ....
Μόνος σου σε θέλω ❤ ούτε εγώ σε μοιράζομαιΗ μόνος ή καθόλου, ομορφιά μου.
Δεν μ' αρέσει να μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου..
Οκ μπέμπα, κάτι θα κανονίσουμε...Μόνος σου σε θέλω ❤ ούτε εγώ σε μοιράζομαι
Ο @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... θελω να μου έρθει στο επόμενο και ξέρεις ποιος άλλος ....
Ποιον θέλεις να σου αφήσω?Άσε κανέναν για μένα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το γρήγορο πιστόλι είσαι μωρό μου
Πιπα κωλο εμπλοκη;Mωρακια καλησπέρα.....δεν εχω προλάβει να σηκώσω κεφάλι από την δουλειά !!
Θα το σκεφτώ λίγο σήμερα γιατί έχω αλλάξει γούστα τελευταία...Ποιον θέλεις να σου αφήσω?
Πες μου ένα όνομα και θα το κάνω για σένα....
Η Μύκονος.φταιει ....Θα το σκεφτώ λίγο σήμερα γιατί έχω αλλάξει γούστα τελευταία...
Άλλο αέρα εκεί ❤Η Μύκονος.φταιει ....
Τα προσόντα σού....Δεν ξέρω πόσοι μύστες διάβασαν τις προηγούμενες σελίδες στο νήμα ...αλλά μάλλον θα πιάσω δουλειά στο γραφείο ....σχεδόν έκλεισα ....το μόνο που σκέφτομαι είναι τι φωτογραφία να ανεβάσω ...
Η Μύκονος.φταιει ....
Ως μέτρια και λυσσάρα και χαμηλού επιπέδου μπορώ να πω ότι το λέει ο Σάκης και όχι ο παριος ....Μην αντιστέκεσαι, μην αντιστέκεσαι...
Κανε ένα βήμα και συ....
Έτσι δεν το έλεγε ο Πάριος;
Ως μέτρια και λυσσάρα και χαμηλού επιπέδου μπορώ να πω ότι το λέει ο Σάκης και όχι ο παριος ....
Φιλικά πάντα...
Δεν γέλασα αλλά οκ....Είδες που σε κάνω και γελάς;