Πφφφφφ… θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω και να πω για άλλη μια φορά αυτό που έχω πει επανειλλημένα .. ο κάθε πελάτης, το κάθε ραντεβού, είναι διαφορετικό. Ο καθένας σου βγάζει κάτι διαφορετικό. Ποτε δεν ήμουν σε όλους το ίδιο και ποτε δεν θα είμαι! Αν ο άλλος μου βγάλει το τσοντε, here we go.. αν όχι, τότε δεν το έβγαλε πολύ απλά και όμορφα! Τίποτα δεν με εκθέτει από αυτά που γράφω γιατί είναι απλά αυτό που σκέφτομαι εκείνη την ώρα και αυτό που έχω στο μυαλό μου να κάνω με την εκάστοτε κοπέλα/πελάτη. Φιλικά ..
Θα στο εξηγήσω απλά.
Κάποιοι άντρες αποζητούν κοπέλες που δεν έχουν ποιότητα ούτε επίπεδο διότι αυτό τους φέρνει πιο κοντά, αισθάνονται άνετα και περνάνε πιο καλά.
Άλλοι άντρες αποζητούν ποιότητα, κοπέλα καλαίσθητη, έξυπνη και δύσκολη, γιατί συνάδει με αυτούς, είναι άντρες και τους αρέσει η πρόκληση.
Ένας άντρας χαμηλού επιπέδου ή με διάφορα κόμπλεξ θα εκθειάσει - πρόσεχε, εκθειάσει - και θα στηρίξει μέχρι δακρύων την επίσης χαμηλού επιπέδου και εμφάνισης κοπέλα γιατί απλά ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα να ανεβεί προς τα πάνω. Θα σου πει «είναι πιο βρώμικη και απελευθερωμένη» ακριβώς γιατί αδυνατεί να κάνει το ίδιο με κοπέλα υψηλού επιπέδου που στα κατάλληλα χέρια γίνεται η μεγαλύτερη πορνη (με την καλή έννοια). Όταν ο άντρας χαμηλού επιπέδου και αυτοεκτίμησης απορριφθεί, βγάζει κακία. Είτε ντιρεκτ σε κριτική είτε με γλοιώδη τρόπο, με ειρωνία δηλαδή.
Ένας άντρας υψηλού επιπέδου αρέσκεται στην πρόκληση. Αποζητεί το δύσκολο. Το εκτιμάει. Και αν αποτύχει, το δέχεται και συνεχίζει. Οι χαζές και λυσσαρες είναι εύκολες, δε του λένε τίποτε. Θα τις επιλέξει σπάνια και δεν τον νοιάζει η γνώμη τους. Οι δύσκολες, αυτές που έχουν να προσφέρουν κάτι ίσως παραπάνω και από το σεξ, είναι της αρεσκείας του.
Νομιζω είναι αυτονόητο ποια είναι ποια και ποιοι είναι ποιοι.
Ήταν η εκπομπή μικρού μήκους «αλήθειες με τον τζορμακα», αποκλειστικά στο Μάτζικ channel.