Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Δες όλη τη συζήτηση λέει δεν μ έχει κλείσει ραντεβού ποτέ..Πρώην είναι?
Δες όλη τη συζήτηση λέει δεν μ έχει κλείσει ραντεβού ποτέ..Πρώην είναι?
Τι εννοείς βιρνα ότι γράφουν ψεύτικες κριτικές?? Μίλα ξεκάθαρα βιρναΠωπω φίλε χαμός γίνεται εδώ μέσα.. πρώην εμφανίζονται από το πουθενά, ο ανάδρομος Ερμής έχει σαλέψει τα μισά κορίτσια, ψεύτικες κριτικές από το πουθενά έτσι γιατί καλοκαίρι είναι και στο χωριό έχει σήμα, βυζια παντού, κωλοι, βυζια ξανά, κράξιμο.. αυτό δεν είναι φόρουμ αυτό είναι η Λάμψη reunion
Χαχαχαχαχα το έχω συνηθίσει πια .. λες και δεν φαίνεται η αληθινή και η ψεύτικη .. έβαλε ενδεικτική ημερομηνία γιατί προφανώς κανένας ποτέ δεν ξέρει ποτε πραγματικά δουλεύω, ούτε καν το γραφείοΕσυ έμεινες μετεξεταστέα από τον Θεολογο, έσκασε κριτική με «ενδεικτική ημερομηνία», για να μη μας καταλάβουν. Θα το ξεπεράσεις;
Άκου κορίτσι.Δες όλη τη συζήτηση λέει δεν μ έχει κλείσει ραντεβού ποτέ..
Ξέχασες και ένα τεράστιο πέος /γιγαντοαφίσα το οποίο εμφανιστηκε απο το πουθενά μερικά ποστ πιο πίσω και το οποίο το 99% απο εμάς δεν είχαμε ούτε ανάγκη, ούτε ιδιαίτερη όρεξη να δούμε...Πωπω φίλε χαμός γίνεται εδώ μέσα.. πρώην εμφανίζονται από το πουθενά, ο ανάδρομος Ερμής έχει σαλέψει τα μισά κορίτσια, ψεύτικες κριτικές από το πουθενά έτσι γιατί καλοκαίρι είναι και στο χωριό έχει σήμα, βυζια παντού, κωλοι, βυζια ξανά, κράξιμο.. αυτό δεν είναι φόρουμ αυτό είναι η Λάμψη reunion
Αυτο ειναι πολυ σοβαρο που γραφεις. Ποιες κριτικες ειναι ωστε να τις γραψουμε στ'αρχιδια μαςψεύτικες κριτικές από το πουθενά
Είχαμε σχέση πάθους..παθιαζοταν όταν κοίταγε μέσα απ το πληκτρολόγιοΆκου κορίτσι.
Σου επιτέθηκε με άσχημο τρόπο. Σωστό.
Έχεις δικιο να θυμώσεις, σωστό.
Αλλά χαρακτηρισμοί για το τσουτσούνι του καθενός εδώ μέσα ΔΕΝ πρεπει να ακουγονται απο σας.
Ουτε ασχολειται ο καθεις μας με τη σχεση που μπορει να ειχατε. Έτσι απλά...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΞέχασες και ένα τεράστιο πέος /γιγαντοαφίσα το οποίο εμφανιστηκε απο το πουθενά μερικά ποστ πιο πίσω και το οποίο το 99% απο εμάς δεν είχαμε ούτε ανάγκη, ούτε ιδιαίτερη όρεξη να δούμε...
Δεν ξέρω που το πάει. εσύ όμως από εδώ το πάς , από εκεί το πάς , πισίνα πουθενά δεν βλέπω.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ
Εχεις και'συ δηλαδη ψευτικες κριτικες?Τι εννοείς βιρνα ότι γράφουν ψεύτικες κριτικές?? Μίλα ξεκάθαρα βιρνα
Ε, ναι ! Λογικό είναι όταν ακούς το νερό στο μπάνιο να τρέχει και σε λίγο θα σε περιποιηθεί Βανέσα Magic !!Διαθέσιμη από 1 σήμερα κ τέρμα καυλωμενη
πιο πάνω λες ξεκάθαρα ότι υπήρξε πρώην σου...Είχαμε σχέση πάθους..παθιαζοταν όταν κοίταγε μέσα απ το πληκτρολόγιο
Κανονισε να βγαλεις καμια αλα ROBERTO παλιΑχαχαχαχαχαχααχχα εμένα μου αρέσει να με λένε έτσι παιδιά πείτε μου Ότι θέλετε ! Μόλις τελείωσα το γύρισμα, φωτό σε λιγάκι από τη πισίνα …
Ξέχασες και ένα τεράστιο πέος /γιγαντοαφίσα το οποίο εμφανιστηκε απο το πουθενά μερικά ποστ πιο πίσω και το οποίο το 99% απο εμάς δεν είχαμε ούτε ανάγκη, ούτε ιδιαίτερη όρεξη να δούμε...
πιο πάνω λες ξεκάθαρα ότι υπήρξε πρώην σου...
πολύ ασχοληθήκαμε, δεν έχει νόημα.
σου επιτέθηκε, οκ, αλλά θα πρέπει να είσαι πιο προσεχτική στο τι λες.
εσύ είσαι η επαγγελματίας.
τελευταίο
η όλη "ιστορία" στο νήμα και όσα πολύ περίεργα συμβαίνουν, αρχίζουν να μου φαίνονται fake.
ελπίζω πραγματικά να είμαι λάθος...
Λάμψη reunion όλο το 24 ωρο και όχι κάθε μέρα συγκεκριμένη ωρα Sandra !! Και Κυριακές και αργίεςΠωπω φίλε χαμός γίνεται εδώ μέσα.. πρώην εμφανίζονται από το πουθενά, ο ανάδρομος Ερμής έχει σαλέψει τα μισά κορίτσια, ψεύτικες κριτικές από το πουθενά έτσι γιατί καλοκαίρι είναι και στο χωριό έχει σήμα, βυζια παντού, κωλοι, βυζια ξανά, κράξιμο.. αυτό δεν είναι φόρουμ αυτό είναι η Λάμψη reunion
Ερχεται στο δωματιο,βλεπει το πουλι μου. Μου λεει,δεν ειναι σαν του αγοριου μου και μυριζει φτωχια,φευγω.
3 στα 10