Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Ρε σαγαπω❤Θα σου μαθω τα κολπα και θα βγαλουμε και χρημα. 200 ακατεβατα θα παιζεις και οχι πολλα ραντεβου τη μερα. Χαλαρα μην το καψεις.
Ρε σαγαπω❤Θα σου μαθω τα κολπα και θα βγαλουμε και χρημα. 200 ακατεβατα θα παιζεις και οχι πολλα ραντεβου τη μερα. Χαλαρα μην το καψεις.
Εγινε!Πολύ καλό οπωτε είναι είμαι έτοιμος ... περιμένω προσωπικό μύνημα ....μην μας διαβάζουν εδώ στο νήμα και ζηλεύουν
Εγω πιο πολυΡε σαγαπω❤
Χαλάς κόσμο εσύ.....κοίτα να τους τρελάνεις και να μην δουλεύουμε εμείς....Οχι βεβαια. Και μονο ομορφες θα πηδας. Γιαγιαδες σαπιες κτλ απαγορευονται.
Εσυ αγαπη μου παντα θα εχεις κοσμο.Χαλάς κόσμο εσύ.....κοίτα να τους τρελάνεις και να μην δουλεύουμε εμείς....
Όσοι έχουν συναντήσει την Γιολάντα αρκετές φορές έχουν καλύτερη εικόνα από τους άλλους με την μια - δυο !Αφού η @Γιολάντα Magic είναι έρωτας ρε τύπε
Και εσείς τα κορίτσια ! Όλα θέλετε να τα ξέρετε και να τα βλέπετε …Έχω ωραία ματάκια..να μην τα βλέπουν ανοιχτά όταν μ τα πετάνε?? Κρίμα απ τον Θεό είναι
αχ ρε πουτανοσοφια με τα ωραια σου!!!!!!!!!!!!!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού τα καυλιαρικα? Από Δευτέρα θα είμαι διαθέσιμη! Σας εύχομαι καλό όμορφο τριήμερο ❤❤❤❤
Οι πιθανότητες μοιρασμένες Sandra Magic !Πες μου πως γίνεται κάθε φορά που ανεβάζεις το κωλαρακι σου να μην βλέπω κανέναν και καμία άλλη στο νήμα πέρα από σένα.. ή είσαι ο έρωτας μου ή αρχίζω να τυφλώνομαι από το πολύ φικι φικι
Ωραία έκλεισε ....με άντρες θα πηγαίνω ?
Γεια αγόρι μου @FRANK63 ! Φιλιά πολλά αγάπη ❤αχ ρε πουτανοσοφια με τα ωραια σου!!!!!!!!!!!!!!!
γεια σου σοφακι.τα θελω και τα χρειαζομαι τα φιλια και απο μενα πολλα .μονο που τωρα δεν μπορω,ειμαι χαμω.κοιτα να εισαι διαθεσημη μετα το τελος του μηνος.Γεια αγόρι μου @FRANK63 ! Φιλιά πολλά αγάπη ❤
Οπότε θελήσεις αγάπη ❤γεια σου σοφακι.τα θελω και τα χρειαζομαι τα φιλια και απο μενα πολλα .μονο που τωρα δεν μπορω,ειμαι χαμω.κοιτα να εισαι διαθεσημη μετα το τελος του μηνος.
Αχαχαχαχαχαχααχχα εμένα μου αρέσει να με λένε έτσι παιδιά πείτε μου Ότι θέλετε ! Μόλις τελείωσα το γύρισμα, φωτό σε λιγάκι από τη πισίνα …Εσυ ασε τις ιστοριες και δωσε φωτο με μουνακι στον λαο η φοβασαι κ συ μη σε πουν πουτανα? Χαχα
Από πότε το αγελαδίσιο βυζί είναι καυλωτικό?
Τραγικό. Κι από τους δύο σας...Σε περίμενα να γράψεις..Δεν μπορώ χωρίς έναν φαν να με βρίζει..συγνώμη που σε παράτησα τότε αλλά δεν φταίω εγώ που τον έχεις μικρό σορρυ νοτ σορρυ
Το σωστό σπατουλαρισμα πιάνει και τις δυο και ακόμα παραπάνω !Πιο συγκεκριμένα, οποία είναι για σπατουλαρισμα
Δες κ παρακάτω που λέει ότι δεν μ έχει συναντήσει ποτέ..συγνώμη αλλά σε πρώην που ΔΕΝ είναι πελάτες μπορώ να λέω ότι θέλω..Τραγικό. Κι από τους δύο σας...
Κροκάλας απαράδεκτο σχόλιο και αχρείαστο. Με κακία.
Βανέσα μεγάλη έλλειψη επαγγελματισμού.
Μάτζικ γραφείο, τι στον πούτσο κάνετε εκεί πέρα?
Αχαχαχαχαχαχααχχα εμένα μου αρέσει να με λένε έτσι παιδιά πείτε μου Ότι θέλετε ! Μόλις τελείωσα το γύρισμα, φωτό σε λιγάκι από τη πισίνα …
Πρώην είναι?Δες κ παρακάτω που λέει ότι δεν μ έχει συναντήσει ποτέ..συγνώμη αλλά σε πρώην που ΔΕΝ είναι πελάτες μπορώ να λέω ότι θέλω..
Πωπω φίλε χαμός γίνεται εδώ μέσα.. πρώην εμφανίζονται από το πουθενά, ο ανάδρομος Ερμής έχει σαλέψει τα μισά κορίτσια, ψεύτικες κριτικές από το πουθενά έτσι γιατί καλοκαίρι είναι και στο χωριό έχει σήμα, βυζια παντού, κωλοι, βυζια ξανά, κράξιμο.. αυτό δεν είναι φόρουμ αυτό είναι η Λάμψη reunionΔες κ παρακάτω που λέει ότι δεν μ έχει συναντήσει ποτέ..συγνώμη αλλά σε πρώην που ΔΕΝ είναι πελάτες μπορώ να λέω ότι θέλω..