Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.486
- Πόντοι
- 3.246
Χάχαχαχα μονο 20? παραπανωΩΧ! ΠΑΛΙ 20 ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ!
Χάχαχαχα μονο 20? παραπανωΩΧ! ΠΑΛΙ 20 ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ!
Αν την γράψεις έτσι τη δέχομαι χαχαχαΚριτικη για @Βανέσα Magic
Μπαινει στο δωματιο,μου λεει που ειν'το κινεζικο? Τα βυζια μου θα πεσουν αν δε φαω spring rolls,ρε αντε γεια.
2 στα 10
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΕΣΕΝΑΕρχεται στο δωματιο,βλεπει το πουλι μου. Μου λεει,δεν ειναι σαν του αγοριου μου και μυριζει φτωχια,φευγω.
3 στα 10
Σ' αυτό το σημείο, θα μου επιτρέψετε να απονείμω τα εύσημα στην κοπέλα. Μπορεί η κριτική μου να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, το σχόλιό της όμως είναι δείγμα επαγγελματισμού.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΕΣΕΝΑ
Το σχολιο στην κριτικη εννοεις, γιατι εδω ειπε οτι ειναι ψευτικη η κριτικη σου κοιτα πιο πισω στο νημαΣ' αυτό το σημείο, θα μου επιτρέψετε να απονείμω τα εύσημα στην κοπέλα. Μπορεί η κριτική μου να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, το σχόλιό της όμως είναι δείγμα επαγγελματισμού.
Αγαπητή μου, έχεις τον σεβασμό μου.
Δεν ειναι το θεμα επαγγελματισμου,ξερουν πως τα γραφω οι περισσοτερες εδω μεσα και ξερω πως να τις πειραζω ωραια και οχι σαν γκαουτσαβλος.Σ' αυτό το σημείο, θα μου επιτρέψετε να απονείμω τα εύσημα στην κοπέλα. Μπορεί η κριτική μου να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, το σχόλιό της όμως είναι δείγμα επαγγελματισμού.
Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Αφορολόγητο είναι ούτως ή άλλωςΤο σχολιο στην κριτικη εννοεις γιατι εδω ειπε οτι ειναι ψευτικη η κριτικη σου κοιτα πιο πισω στο νημα
Ακολουθουν αλλες 50 σελιδες με τσακωμο στο νημα
Σ' αυτό το σημείο, θα μου επιτρέψετε να απονείμω τα εύσημα στην κοπέλα. Μπορεί η κριτική μου να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, το σχόλιό της όμως είναι δείγμα επαγγελματισμού.
Ωωωωω τι του 'πεεεεΟ σεβασμός σου είναι ενδεικτικής ημερομηνίας κι αυτός;
Να είσαι καλά φίλτατε, ο,τι κι αν πίνειςΣ' αυτό το σημείο, θα μου επιτρέψετε να απονείμω τα εύσημα στην κοπέλα. Μπορεί η κριτική μου να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, το σχόλιό της όμως είναι δείγμα επαγγελματισμού.
Αγαπητέ, όταν κάποιος πεθάνει, δεν το καταλαβαίνει. Όσοι είναι γύρω του το καταλαβαίνουν και τραβάνε ζόρι. Το ίδιο συμβαίνει και με τον μαλάκα...Ο σεβασμός σου είναι ενδεικτικής ημερομηνίας κι αυτός;
Αγαπητέ, όταν κάποιος πεθάνει, δεν το καταλαβαίνει. Όσοι είναι γύρω του το καταλαβαίνουν και τραβάνε ζόρι. Το ίδιο συμβαίνει και με τον μαλάκα...
Το σχόλιο έγινε επειδή διάβασα το σχόλιό σου κα΄τω από την κριτική μου ότι δλδ, με ευχαριστείς και θα λάβεις υπόψιν όσα λέω. Στο νήμα έγραψες άλλα. Οργανωθείτε παιδιά, τουλάχιστον να γράφετε τα ίδια...Να είσαι καλά φίλτατε, ο,τι κι αν πίνεις
μιλαμε για κωμικοτραγικη συμπεριφορα κι απιστευτη υποκρισια.Το σχολιο στην κριτικη εννοεις γιατι εδω ειπε οτι ειναι ψευτικη η κριτικη σου κοιτα πιο πισω στο νημα
Ακολουθουν αλλες 50 σελιδες με τσακωμο στο νημα
Αυτά συμβαίνουν όταν το προφίλ το διαχειρίζονται περισσότεροι του ενός, αγαπητέ...μιλαμε για κωμικοτραγικη συμπεριφορα κι απιστευτη υποκρισια.
Απο τη μια λεει οτι λαμβανει υποψιν την κριτικη κι απο την αλλη βγαινει κ λεει οτι ειναι ψευτικη...!!!!
Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά το προφίλ μου το χειρίζομαι μόνη μου. Σου είπα ότι θα λάβω την κριτική υπόψιν, όπως και έκανα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως την πιστεύω η πως μου μοιάζει για αληθινή.. όπως και να χει όμως σε ευχαρίστησα ! Μην παραπονιέσαι.. τώρα το πως με είδες και που, ενώ από τον Φεβρουάριο έχω κάνει ραντεβού μετρημένα στα δάχτυλα και μόνο επιλεκτικά κατόπιν συνεννόησης, μόνο εσυ το ξέρεις…Το σχόλιο έγινε επειδή διάβασα το σχόλιό σου κα΄τω από την κριτική μου ότι δλδ, με ευχαριστείς και θα λάβεις υπόψιν όσα λέω. Στο νήμα έγραψες άλλα. Οργανωθείτε παιδιά, τουλάχιστον να γράφετε τα ίδια...
μιλαμε για κωμικοτραγικη συμπεριφορα κι απιστευτη υποκρισια.
Απο τη μια λεει οτι λαμβανει υποψιν την κριτικη κι απο την αλλη βγαινει κ λεει οτι ειναι ψευτικη...!!!!
Αυτά συμβαίνουν όταν το προφίλ το διαχειρίζονται περισσότεροι του ενός, αγαπητέ...