jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
Προπονητής και έτσι;
Στρογγυλή θεά
Αμυντικός. Η μπάλα μπορεί να περάσει, εσυ όχι. Δώσαμε όρκο.
Προπονητής και έτσι;
Στρογγυλή θεά
Ταμαμ, γκιουζέλ Σουλτάναμ. Ιυί ακσκαμλάρ!Ασελαχάμ Ντελαχίμ
Που στα αραβικά σημαίνει διαθέσιμη από 6:30
Βαλε βρε μωρό στο πρόγραμμα και το κωλαρακι σου ....τι ψυχή έχει ???Διαθέσιμη από 1 σήμερα κ τέρμα καυλωμενη
Καυλώσε μέχρι κ ο καφές μου..άρχισε να ανεβοκατεβαινειΑσελαχάμ Ντελαχίμ
Πολλαπλές δονήσεις από τις καυλεςΚαυλώσε μέχρι κ ο καφές μου..άρχισε να ανεβοκατεβαινει
Ωωωωωωω ρε ΒΥΖΟΤΟΥΜΠΑΝΟ.Διαθέσιμη από 1 σήμερα κ τέρμα καυλωμενη
Ναι ναι ναι ναι ❤❤❤❤Τι κάνουν τα αγόρια μού τα καυλιαρικα? Από Δευτέρα θα είμαι διαθέσιμη! Σας εύχομαι καλό όμορφο τριήμερο ❤❤❤❤
Welcome back!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού τα καυλιαρικα? Από Δευτέρα θα είμαι διαθέσιμη! Σας εύχομαι καλό όμορφο τριήμερο ❤❤❤❤
Πες μου πως γίνεται κάθε φορά που ανεβάζεις το κωλαρακι σου να μην βλέπω κανέναν και καμία άλλη στο νήμα πέρα από σένα.. ή είσαι ο έρωτας μου ή αρχίζω να τυφλώνομαι από το πολύ φικι φικιΑσελαχάμ Ντελαχίμ
Welcome back!!! Δεν ξέρω αν ήταν τεχνητή ή όχι η έλλειψη, αλλά ήταν έλλειψη...Τι κάνουν τα αγόρια μού τα καυλιαρικα? Από Δευτέρα θα είμαι διαθέσιμη! Σας εύχομαι καλό όμορφο τριήμερο ❤❤❤❤
Να ξαπλωσω κ γω? Να εκει διπλα,δε θα ενοχλω.Τι κάνουν τα αγόρια μού τα καυλιαρικα? Από Δευτέρα θα είμαι διαθέσιμη! Σας εύχομαι καλό όμορφο τριήμερο ❤❤❤❤
Σού άρεσε το κρεβάτι Ε???Να ξαπλωσω κ γω? Να εκει διπλα,δε θα ενοχλω.
Η Γιολάντα το τράβηξε με κινητό μου μωρό ❤Welcome back!!! Δεν ξέρω αν ήταν τεχνητή ή όχι η έλλειψη, αλλά ήταν έλλειψη...
Ασελαχάμ Ντελαχίμ
Αυτά λέτε...και μετά ο Σουλτάνος θα σας κάνει χανουμακια....Ταμαμ, γκιουζέλ Σουλτάναμ. Ιυί ακσκαμλάρ!
Που στα Τουρκικά σημαίνει: Εντάξει όμορφη Σουλτάνα μου! Καλησπέρα!
Ναι,ειναι μεγαλο και βολευει.Σού άρεσε το κρεβάτι Ε???
Επιβεβαιώνω ότι το στρώμα στο κρεβάτι απίστευτο....Ναι,ειναι μεγαλο και βολευει.
Δηλαδή χωράει και ο Chris?Επιβεβαιώνω ότι το στρώμα στο κρεβάτι απίστευτο....
Θα πρεπει να δοκιμαστει τοτεΕπιβεβαιώνω ότι το στρώμα στο κρεβάτι απίστευτο....