Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 45.666
Σού άρεσε το κρεβάτι Ε???Να ξαπλωσω κ γω? Να εκει διπλα,δε θα ενοχλω.
Σού άρεσε το κρεβάτι Ε???Να ξαπλωσω κ γω? Να εκει διπλα,δε θα ενοχλω.
Η Γιολάντα το τράβηξε με κινητό μου μωρό ❤Welcome back!!! Δεν ξέρω αν ήταν τεχνητή ή όχι η έλλειψη, αλλά ήταν έλλειψη...
Ασελαχάμ Ντελαχίμ
Που στα αραβικά σημαίνει διαθέσιμη από 6:30
![]()
Αυτά λέτε...και μετά ο Σουλτάνος θα σας κάνει χανουμακια....Ταμαμ, γκιουζέλ Σουλτάναμ. Ιυί ακσκαμλάρ!
Που στα Τουρκικά σημαίνει: Εντάξει όμορφη Σουλτάνα μου! Καλησπέρα!
Ναι,ειναι μεγαλο και βολευει.Σού άρεσε το κρεβάτι Ε???
Επιβεβαιώνω ότι το στρώμα στο κρεβάτι απίστευτο....Ναι,ειναι μεγαλο και βολευει.
Δηλαδή χωράει και ο Chris?Επιβεβαιώνω ότι το στρώμα στο κρεβάτι απίστευτο....
Θα πρεπει να δοκιμαστει τοτεΕπιβεβαιώνω ότι το στρώμα στο κρεβάτι απίστευτο....
Μπανά νε ντιγιόρσουν, Μπόρμπι Πασά; Χενούζ Αριάνα νιζ γιοκ μα;Αυτά λέτε...και μετά ο Σουλτάνος θα σας κάνει χανουμακια....
Και καλά της Αριανας μπορεί να της αρέσει!!!!!....εσένα όμως...?
Τρομερό μωρό ...που δυστυχώς λόγω απόστασης δεν θα μπορέσω να δω.....
Εσυ ασε τις ιστοριες και δωσε φωτο με μουνακι στον λαοΠες μου πως γίνεται κάθε φορά που ανεβάζεις το κωλαρακι σου να μην βλέπω κανέναν και καμία άλλη στο νήμα πέρα από σένα.. ή είσαι ο έρωτας μου ή αρχίζω να τυφλώνομαι από το πολύ φικι φικι
Πνιεγεσαι θες λίγο νερό;Μπανά νε ντιγιόρσουν, Μπόρμπι Πασά; Χενούζ Αριάνα νιζ γιοκ μα;
Σε τρώει ο πωπος σου εσένα.....Μπανά νε ντιγιόρσουν, Μπόρμπι Πα΄σα; Χενούζ Αριάνα νιζ γιοκ μα;
Όχι καλά είμαι.Πνιεγεσαι θες λίγο νερό;
Ε ναι ❤Δηλαδή χωράει και ο Chris?
Με κρυπτονομισματαΟι συναντήσεις με τις ωραίες κορασίδες...με λεφτά η δωρεάν????
Οι συναντήσεις με τις ωραίες κορασίδες...με λεφτά η δωρεάν???
Αφού είναι κρυφά ...που θα τα βρούμε.... δύσκολα βάζειςΜε κρυπτονομισματα
Περίεργο είχα συνηθίσει να μ βάζουν όχι να βάζω χαχαχαΑφού είναι κρυφά ...που θα τα βρούμε.... δύσκολα βάζεις
Έλα που δεν σου έχουν ζητήσει να βάλεις... μεταξύ μας τώραΠερίεργο είχα συνηθίσει να μ βάζουν όχι να βάζω χαχαχα