geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
τα καλυτερα μου εχει πειΟ @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... θελω να μου έρθει στο επόμενο και ξέρεις ποιος άλλος ....
βεβαια λεει θες εκπαιδευση ακομα στη πιπα
τα καλυτερα μου εχει πειΟ @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... θελω να μου έρθει στο επόμενο και ξέρεις ποιος άλλος ....
φιλαρακι εχεις κατι δεκατα να μου δωσειςΗ μόνος ή καθόλου, ομορφιά μου.
Δεν μ' αρέσει να μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου...
Σου έχω πει να με δοκιμάσεις εσυ...τα καλυτερα μου εχει πει
Κάτι παθαίνω να ξέρεις με τις προκλήσεις σου....έχεις βρει την αχίλλειο φτέρνα μου ....τα καλυτερα μου εχει πει
Κάτι παθαίνω να ξέρεις με τις προκλήσεις σου....έχεις βρει την αχίλλειο φτέρνα μου ....
μου εκανε και μια ανεξαρτητη κατι μποξερακια δωρο να τα φοραω λεει στις αλλες που παωΚάτι παθαίνω να ξέρεις με τις προκλήσεις σου....έχεις βρει την αχίλλειο φτέρνα μου ....
Τι θα κερδισουν απο τους fake τσαμπουκαδες και το ξεκατινιασμα? Το ιδιο ελεγαν και για αλλο σκηνικο εδω μεσα,δε θα αναφερω ποιο για να μη ριξω λαδι στη φωτια. Τι ακριβως θα κερδισουν απο αυτο,εκτος απο ρεζιλικι ξεφτιλα,θα χασει κοσμο το νημα γιατι οι περισσοτεροι μπαινουν για χαβαλε και κανα κωλο,οχι για κριντζοξεκατινιασμα.
θα συμφωνήσω με τον chris, όπως είπα κ πριν δεν ξέρω αν είναι fake....σίγουρα όμως είναι Α-ΝΤΙ-ΑΙ-ΣΘΗ-ΤΙ-ΚΟ!!πρόσκαιρα - με το νήμα συνέχεια ψηλά - πελατεία.
σε βάθος χρόνου όμως χαμένοι θα βγουν...
τέλος πάντων όλα αυτά "εάν και εφόσον", εννοείται σίγουρος δεν είμαι ούτε κανείς μας.
μπορεί να είναι κανονικό ξεκατίνιασμα.
κι αυτό κακό πάντως
η λαός λέει ότι...."Αν στο σελφ τεστ και στην πίπα δεν δακρύζεις, σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις καλά"!!Η σωστή πιπα είναι με δάκρυ αγαπητέ μου ... μου έχει φύγει η μάσκαρα
Καλο σου βραδυ,Καλό βράδυ αγαπούλεσ
Ρεκουφάλες ούτε μία κριτική για την Ελευθερία????? Έτσι είστε????Καλο σου βραδυ,
Θελουμε μουνακι την επομενη φορα
Φιλαράκι παρτην και κανε την αρχη το χειςΡεκουφάλες ούτε μία κριτική για την Ελευθερία????? Έτσι είστε????
Εσύ μου φαίνεσαι λίγο δυστακτική και δε πρέπειΚαλό βράδυ αγαπούλεσ
Θες μουνάκι?Καλο σου βραδυ,
Θελουμε μουνακι την επομενη φορα
ΣωστηηηΘες μουνάκι?
Κλείσε ραντεβουδακι
Χαχααχ
Τι εννοείτε παρακαλώ?Εσύ μου φαίνεσαι λίγο δυστακτική και δε πρέπει
Ωραιο το στιχακι αλλα θες μαθηματακι,εσυ οταν αγοραζεις κατι το αγοραζεις με κλειστά ματια? Θελουμε να δουμε τι παιρνουμε δωσε μουνακι στο λαοΘες μουνάκι?
Κλείσε ραντεβουδακι
Χαχααχ
Ποιός να φοβάμαι καλε μη με πει πουτανα?χαχαχα τι λες;τα χεις τσουξει?Ωραιο το στιχακι αλλα θες μαθηματακι,εσυ οταν αγοραζεις κατι το αγοραζεις με κλειστά ματια? Θελουμε να δουμε τι παιρνουμε δωσε μουνακι στο λαο
εκτος κ αν φοβασαι και συ μη σε πουν πουτανα χαχα
Μήπως ήθελες να μου το στείλεις Ινστα και μπερδεύτηκες;Σάντρα θέλω να με υποτάξετε ωραία
μου κυρία σας υπηρετώ είμαι σκλάβος σας οι πατούσες σας πατάνε κάτω το κεφάλι μου και σας είμαι πλήρως υπάκουος οι επιθυμίες σας διαταγές μου παρακαλώ να με ξεφτιλίσετε είστε ελεύθερη να ασκήσετε ότι είδους βία θέλετε πάνω μου υποκλίνομαι στο μεγαλείο του αιδοίου σας προσφέρω αυτό το τριαντάφυλλο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και πλήρους υποταγής