jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
ΥπέροχοΚαλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Εχω καιρό να δουλέψω Σάββατο....και μέχρι στιγμής το Σάββατο μου έχει εξελιχθεί ως αγαπημένη μέρα για δουλειά...
Εδω ριχνει καρεκλοποδαρα να ξερεις!Καλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Το ξέρω το ξέρω, με ενημέρωσαν από το κοντρόλ .. έτσι θα είναι το επόμενο τριήμεροΕδω ριχνει καρεκλοποδαρα να ξερεις!
Καλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Εχω καιρό να δουλέψω Σάββατο....και μέχρι στιγμής το Σάββατο μου έχει εξελιχθεί ως αγαπημένη μέρα για δουλειά...
Φοβεροοος κωλοςςςςςςςΚαλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Που?Εδω ριχνει καρεκλοποδαρα να ξερεις!
Με τι σε βαράγανε πάλι;Καλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Στο περαμα που ειμαι τωρα κ ειμαι κ με μηχανη!
Με μαστίγιο. Άσε μεΜε τι σε βαράγανε πάλι;
Καλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Θα το χαϊδέψουμε να περάσει, ούτε που θα το θυμάσαιΜε μαστίγιο. Άσε με
Υπάρχει μια πολιτική άτυπη μεταξύ των εργαζομένων...που λέει ότι όταν μια κοπέλα κάνει μια.δημοσιευαη αφήνουμε να περάσει κάποια ώρα να ανεβάσει κάποια άλληΚαλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Εγώ Μαρούσι ψιχαλαΣτο περαμα που ειμαι τωρα κ ειμαι κ με μηχανη!
Πες μου ότι βρίσκεσαι Ελλάδα; Έρχομαι σε λίγες μέρες, θέλω ψυχοθεραπεία… ξέρεις εσυBuenas tardes Senorita !!!
Άλλη ..ΛΑΡΑΑΑΑΑ από δω. ΠωωωωωωωωωωΚαλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Πότε; Έχω ένα σημάδι ΝΑΑΑΑ με το συμπάθειο..Θα το χαϊδέψουμε να περάσει, ούτε που θα το θυμάσαι
Φοβερή στάση για πουτσιες δυνατές από πίσω.. Μήπως προκαλούν αυτες τις μελανιές?Καλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Λες να έφταιγα λίγο και γώ και να προκάλεσα τον δράστη; Τι να κάνω όταν είμαι χαλαρή δεν μπορώ να κλείσω τα πόδια μου…Φοβερή στάση για πουτσιες δυνατές από πίσω.. Μήπως προκαλούν αυτες τις μελανιές?