Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Θα το χαϊδέψουμε να περάσει, ούτε που θα το θυμάσαιΜε μαστίγιο. Άσε με
Θα το χαϊδέψουμε να περάσει, ούτε που θα το θυμάσαιΜε μαστίγιο. Άσε με
Υπάρχει μια πολιτική άτυπη μεταξύ των εργαζομένων...που λέει ότι όταν μια κοπέλα κάνει μια.δημοσιευαη αφήνουμε να περάσει κάποια ώρα να ανεβάσει κάποια άλληΚαλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Εγώ Μαρούσι ψιχαλαΣτο περαμα που ειμαι τωρα κ ειμαι κ με μηχανη!
Πες μου ότι βρίσκεσαι Ελλάδα; Έρχομαι σε λίγες μέρες, θέλω ψυχοθεραπεία… ξέρεις εσυBuenas tardes Senorita !!!
Άλλη ..ΛΑΡΑΑΑΑΑ από δω. ΠωωωωωωωωωωΚαλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Εχω καιρό να δουλέψω Σάββατο....και μέχρι στιγμής το Σάββατο μου έχει εξελιχθεί ως αγαπημένη μέρα για δουλειά...
Πότε; Έχω ένα σημάδι ΝΑΑΑΑ με το συμπάθειο..Θα το χαϊδέψουμε να περάσει, ούτε που θα το θυμάσαι
Φοβερή στάση για πουτσιες δυνατές από πίσω.. Μήπως προκαλούν αυτες τις μελανιές?Καλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Λες να έφταιγα λίγο και γώ και να προκάλεσα τον δράστη; Τι να κάνω όταν είμαι χαλαρή δεν μπορώ να κλείσω τα πόδια μου…Φοβερή στάση για πουτσιες δυνατές από πίσω.. Μήπως προκαλούν αυτες τις μελανιές?
Πες μου ότι βρίσκεσαι Ελλάδα; Έρχομαι σε λίγες μέρες, θέλω ψυχοθεραπεία… ξέρεις εσυ
Που τον βρηκες τον ηλιο για μαυρισμα? Παντου εχει βροχεςΚαλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Θα ήταν μαγικά να συναντιόμασταν εμείς οι δυο συγκεκριμένα εκεί.. ξέρεις γιατί.. δεν πειράζει έχουμε καιρό μπροστά μας.. είναι όντως μαγικό μέρος, το ερωτεύτηκαΕίμαι εκεί όπου ήσουν εσύ πριν από λίγες μέρες.
Ξέρεις εσύ ... στη πρωτεύουσα της όπερας.
Ατυχία που δεν συναντηθήκαμε.
Θα τα πούμε με το καλό όταν επιστρέψεις.
Να περνάς καλά.
ΤΙ ΚΩΛΑΡΟΣ τι νάζι τι ΘΕΑΡΑ είσαι εσύ!!! Γιολαντάρα κορνίζα θα την κάνω την ΚΩΛΑΡΑ σουΚαλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Εχω καιρό να δουλέψω Σάββατο....και μέχρι στιγμής το Σάββατο μου έχει εξελιχθεί ως αγαπημένη μέρα για δουλειά...
ΣύντομαΠότε; Έχω ένα σημάδι ΝΑΑΑΑ με το συμπάθειο..
Στην ΙσπανίαΠου τον βρηκες τον ηλιο για μαυρισμα? Παντου εχει βροχες
Ανδαλουσία?Στην Ισπανία
SitgesΑνδαλουσία?
Πολύ κοντά στη Βαρκελώνη...σε αυτή την πόλη δεν έχω πάει.... Καταλωνία....πάω προς Ανδαλουσία ποιο πολύ ζεστήSitges
Στην Ισπανία