Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 446
Τι ανάσα;;εδώ η κοπέλα έχει γαμηθει στην δουλειά σου λέει!!!Ρε αφηστε την Βανεσα να παρει μια ανασα. Μια εβδομαδα κοιμοταν στο bourdela για να κρατησει το νημα ζωντανο.
Τι ανάσα;;εδώ η κοπέλα έχει γαμηθει στην δουλειά σου λέει!!!Ρε αφηστε την Βανεσα να παρει μια ανασα. Μια εβδομαδα κοιμοταν στο bourdela για να κρατησει το νημα ζωντανο.
Με το που άνοιξα..μόλις πάω στο κλιματιστικό θα συνεχίσω γιατί έχει πολύ ζέστηΤι ανάσα;;εδώ η κοπέλα έχει γαμηθει στην δουλειά σου λέει!!!
Με το μαλακό...Με το που άνοιξα..μόλις πάω στο κλιματιστικό θα συνεχίσω γιατί έχει πολύ ζέστη
Μη κρυωσει το νινακι σου βανεσα.προσεχε.Με το που άνοιξα..μόλις πάω στο κλιματιστικό θα συνεχίσω γιατί έχει πολύ ζέστη
Μην αγχώνεσαι το προστατευω καλά..το κρατάω ζεστό για γλείψιμοΜη κρυωσει το νινακι σου βανεσα.προσεχε.
Το παει καπω ετσι,ανασα πιπα ανασα πιπα ανασα πιπα και ετσι παιρνει τις ανασες της να συνελθειΤι ανάσα;;εδώ η κοπέλα έχει γαμηθει στην δουλειά σου λέει!!!
Θα πουντιασει και θα τρεχει.......μουνοζουμο......Μην αγχώνεσαι το προστατευω καλά..το κρατάω ζεστό για γλείψιμο
Τσοντούλα μου μυρίζει...με γνωστό παρτενέρΣας στέλνω φιλάκια από την πανέμορφη Ισπανία Τελειώνω τις δουλειές μου και σε λιγοτερο από 2 βδομαδουλες είμαι ξανά διαθέσιμη, σας φιλώ
ο Χούλιο Ινγκλέσιας?Τσοντούλα μου μυρίζει...με γνωστό παρτενέρ
ΤελειότηταΔιαθέσιμη από 6:30
Αα εαυ με.εχεος κλείσει μωρο μου ? ❤@Γιολάντα Magic Μονο και μόνο στην σκέψη ότι θα βρεθούμε την Τετάρτη έχω χιλιοκαυλώσει..
καρδιακό επεισόδιο...Διαθέσιμη από 6:30
ΆψογηΤελειότητα
Αα εαυ με.εχεος κλείσει μωρο μου ? ❤
Θα σιυ κάνω special πρπγραμμα γιατί έχω πολλές.εξαψεις τελευταία , λίγο η ζέστη λίγο το μαύρισμα....
Λίγοι με καυλωνουν εδώ μέσα.....Κατάλαβες; Την καυλωνουμε εμείς, άλλος την χαίρεται. Η ιστορία της ζωής μου.
Ωωωωωω τι του 'πεεεεεΛίγοι με καυλωνουν εδώ μέσα.....
Λίγοι με καυλωνουν εδώ μέσα.....
Ο @roughfucker είναι ένας από αυτούς.....λυπάμαι...Είμαι ένας από αυτούς; Πες το να σκάσει ο @clonarius απ’ τη ζήλια του