Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Εξασκεις τα ισπανικα σου....Σας στέλνω φιλάκια από την πανέμορφη Ισπανία Τελειώνω τις δουλειές μου και σε λιγοτερο από 2 βδομαδουλες είμαι ξανά διαθέσιμη, σας φιλώ
Εδώ είμαι γλυκούλη μ τα βλέπω όλα..αλλά έχει ζέστη ξεκίνησα κ έχω ραντεβού συνεχόμενα..θα ενημερώσω κ μετάΓοα δες πψς εξαφανιστηκε το Βανεσακι τωρα που επεστρεψε η Γιολαντα....ε ρε κομπλεξ που κυκλοφορει
Θέλω μια φανέλα του μεσι από Βαρκελώνη χαχα..να περνάς τέλειαΣας στέλνω φιλάκια από την πανέμορφη Ισπανία Τελειώνω τις δουλειές μου και σε λιγοτερο από 2 βδομαδουλες είμαι ξανά διαθέσιμη, σας φιλώ
Έχεις χάσει επεισόδια... έχει φύγει ο Μέσι από Μπαρτσελόνα!!Εδώ είμαι γλυκούλη μ τα βλέπω όλα..αλλά έχει ζέστη ξεκίνησα κ έχω ραντεβού συνεχόμενα..θα ενημερώσω κ μετά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλω μια φανέλα του μεσι από Βαρκελώνη χαχα..να περνάς τέλεια
Πες το κι έγινεΕδώ είμαι γλυκούλη μ τα βλέπω όλα..αλλά έχει ζέστη ξεκίνησα κ έχω ραντεβού συνεχόμενα..θα ενημερώσω κ μετά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλω μια φανέλα του μεσι από Βαρκελώνη χαχα..να περνάς τέλεια
Ναι το ξέρω αλλά εμείς έτσι τον θυμόμαστεΈχεις χάσει επεισόδια... έχει φύγει ο Μέσι από Μπαρτσελόνα!!
Δεν έχεις κ άδικο!!Ναι το ξέρω αλλά εμείς έτσι τον θυμόμαστε
Τι ανάσα;;εδώ η κοπέλα έχει γαμηθει στην δουλειά σου λέει!!!Ρε αφηστε την Βανεσα να παρει μια ανασα. Μια εβδομαδα κοιμοταν στο bourdela για να κρατησει το νημα ζωντανο.
Με το που άνοιξα..μόλις πάω στο κλιματιστικό θα συνεχίσω γιατί έχει πολύ ζέστηΤι ανάσα;;εδώ η κοπέλα έχει γαμηθει στην δουλειά σου λέει!!!
Με το μαλακό...Με το που άνοιξα..μόλις πάω στο κλιματιστικό θα συνεχίσω γιατί έχει πολύ ζέστη
Μη κρυωσει το νινακι σου βανεσα.προσεχε.Με το που άνοιξα..μόλις πάω στο κλιματιστικό θα συνεχίσω γιατί έχει πολύ ζέστη
Μην αγχώνεσαι το προστατευω καλά..το κρατάω ζεστό για γλείψιμοΜη κρυωσει το νινακι σου βανεσα.προσεχε.
Το παει καπω ετσι,ανασα πιπα ανασα πιπα ανασα πιπα και ετσι παιρνει τις ανασες της να συνελθειΤι ανάσα;;εδώ η κοπέλα έχει γαμηθει στην δουλειά σου λέει!!!
Θα πουντιασει και θα τρεχει.......μουνοζουμο......Μην αγχώνεσαι το προστατευω καλά..το κρατάω ζεστό για γλείψιμο
Τσοντούλα μου μυρίζει...με γνωστό παρτενέρΣας στέλνω φιλάκια από την πανέμορφη Ισπανία Τελειώνω τις δουλειές μου και σε λιγοτερο από 2 βδομαδουλες είμαι ξανά διαθέσιμη, σας φιλώ
ο Χούλιο Ινγκλέσιας?Τσοντούλα μου μυρίζει...με γνωστό παρτενέρ
ΤελειότηταΔιαθέσιμη από 6:30