Eleftheria Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2022
- Like
- 532
Θα λιώσει μωρό μουυ ολοοΕ θα φερω οικογενειακο και δυο κουταλια τοτε.
Θα λιώσει μωρό μουυ ολοοΕ θα φερω οικογενειακο και δυο κουταλια τοτε.
Να προσέχεις με τα παγωτά....πονάνε τα δοντάκια μετά...Ωχ μας πιασανε. Δεν ειν'αυτο που νομιζεις,απλα τρωμε παγωτα μαζι.
Ωχ λες? Καλα θα δουμε τι θα κανουμε...Θα λιώσει μωρό μουυ ολοο
Ησύχασε εσύ καβλαρα αχαχαχαχαΠρώτα θα γλείψω το παγωτό και μετά εσένα για να δω ποιος έχει καλύτερη γεύση
Αυτό που νομίζει είναι μη της λες ψέματαΩχ μας πιασανε. Δεν ειν'αυτο που νομιζεις,απλα τρωμε παγωτα μαζι.
Καλα με συγχωρεις,θα πιω χυμο εγω.Να προσέχεις με τα παγωτά....πονάνε τα δοντάκια μετά...
Θα τον προσέχω πολύ καλά μην ανησυχειςΝα προσέχεις με τα παγωτά....πονάνε τα δοντάκια μετά...
Θα μου κλεισεις το σπιτιΑυτό που νομίζει είναι μη της λες ψέματα
Δηλαδή τι θα κάνεις?Θα τον προσέχω πολύ καλά μην ανησυχεις
Η Ελευθερια ειναι φιλη μου,με προσεχει!Θα τον προσέχω πολύ καλά μην ανησυχεις
Θα μου δινει το παγωτο αργα για να μην πονεσουν τα δοντακιαΔηλαδή τι θα κάνεις?
Δε σου λέωΔηλαδή τι θα κάνεις?
Εχουμε μυστικα με την Ελευθερια.Δε σου λέω
Μην αγχώνεσαι δεν δαγκώνουμε μια οικογένεια είμαστε εδώ όλα τα λέμε....Δε σου λέω
Δε φοβάμαι μη δαγκώσει κάνεις, εγώ απλώς δε τα λέω όλα σε όλους δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίαςΜην αγχώνεσαι δεν δαγκώνουμε μια οικογένεια είμαστε εδώ όλα τα λέμε....
Λίγη καυλάντα κάνουμε ρε μωράκι να καυλωσουμε .....δεν είμαστε στις μυστικές υπηρεσίεςΔε φοβάμαι μη δαγκώσει κάνεις, εγώ απλώς δε τα λέω όλα σε όλους δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας
Ειπαμε με την Ελευθερια ειμαστε bros και εχουμε τα μυστικα μας. Ωχοουυυ...Δε φοβάμαι μη δαγκώσει κάνεις, εγώ απλώς δε τα λέω όλα σε όλους δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας
Ναι ρε μωράκι δεν είπα ότι είμαστε σε μυστικές υπηρεσίες τζιζους αχαχαχα απλώς ο καθένας λέει ότι θέλει οπότε το θέλει αυτό ειπαΛίγη καυλάντα κάνουμε ρε μωράκι να καυλωσουμε .....δεν είμαστε στις μυστικές υπηρεσίες
Ελα να φαμε το παγωτο μας εμεις. Θα κανουμε και μιλκ σεικΝαι ρε μωράκι δεν είπα ότι είμαστε σε μυστικές υπηρεσίες τζιζους αχαχαχα απλώς ο καθένας λέει ότι θέλει οπότε το θέλει αυτό ειπα
Εγώ ηρεμη είμαι εσείς ανεβάζετε κωλους και βυζιαα και με φουντωνετεΗσύχασε εσύ καβλαρα αχαχαχαχα