Eleftheria Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2022
- Like
- 532
Επειδή το νιρβάνα είναι το αγαπημένο μ ΕΣΥ πρέπει να μου το φερειςΕμενα να μου φερεις νιρβανα,δε μου αρεσει αυτο που κρατας.
Επειδή το νιρβάνα είναι το αγαπημένο μ ΕΣΥ πρέπει να μου το φερειςΕμενα να μου φερεις νιρβανα,δε μου αρεσει αυτο που κρατας.
Παράδεισος και κόλαση μαζι!Για σκέψου να είσαι πιισίνα με 4 γυναίκες να σε γλύφουν παντού....πως σου ακούγεται?
Μωρο μ εσυ ....τώρα μιλάμε.την ίδια γλώσσα ❤Παράδεισος και κόλαση μαζι!
Ω ρε μανα μου δυο κωλαρες....Goodnight naughty boys...
Αύριο έχω ραντεβού για νυχακια για πες ιδέες για χρώμα συμφωνώ με το έντονο γτ είμαι φουλ μαυρισμενηΘα κέρδιζες πόντους με έντονο χρώμα & μακρύ νύχι..
Ε θα φερω οικογενειακο και δυο κουταλια τοτε.Επειδή το νιρβάνα είναι το αγαπημένο μ ΕΣΥ πρέπει να μου το φερεις
Αλλη υπερφυσικη κωλαρα.να τριβεις τη μουσουδα σου και να πεταγονται τα νερα οπως τα σκυλια οταν τιναζονται μετα το μπανιο.Διαθέσιμη από 6:30
Σπρωξε γλειψε επρεπε να εχεις...Παγωτάκι μάτζικ κανείς?
Πρώτα θα γλείψω το παγωτό και μετά εσένα για να δω ποιος έχει καλύτερη γεύσηΠαγωτάκι μάτζικ κανείς?
Μας απατας?Ε θα φερω οικογενειακο και δυο κουταλια τοτε.
Πότε θα πας πάλι αρχηγό; Να σε ξαναδούμε να σε χουφτώνει ο Ρεντ ντραγκον και ο σολομωνιδηςΠρώτα θα γλείψω το παγωτό και μετά εσένα για να δω ποιος έχει καλύτερη γεύση
Ωχ μας πιασανε. Δεν ειν'αυτο που νομιζεις,απλα τρωμε παγωτα μαζι.Μας απατας?
Είχανε πει να μην μπει κανεος ανάμεσα.στους τρεις.μας...
Θα λιώσει μωρό μουυ ολοοΕ θα φερω οικογενειακο και δυο κουταλια τοτε.
Να προσέχεις με τα παγωτά....πονάνε τα δοντάκια μετά...Ωχ μας πιασανε. Δεν ειν'αυτο που νομιζεις,απλα τρωμε παγωτα μαζι.
Ωχ λες? Καλα θα δουμε τι θα κανουμε...Θα λιώσει μωρό μουυ ολοο
Ησύχασε εσύ καβλαρα αχαχαχαχαΠρώτα θα γλείψω το παγωτό και μετά εσένα για να δω ποιος έχει καλύτερη γεύση
Αυτό που νομίζει είναι μη της λες ψέματαΩχ μας πιασανε. Δεν ειν'αυτο που νομιζεις,απλα τρωμε παγωτα μαζι.
Καλα με συγχωρεις,θα πιω χυμο εγω.Να προσέχεις με τα παγωτά....πονάνε τα δοντάκια μετά...
Θα τον προσέχω πολύ καλά μην ανησυχειςΝα προσέχεις με τα παγωτά....πονάνε τα δοντάκια μετά...
Θα μου κλεισεις το σπιτιΑυτό που νομίζει είναι μη της λες ψέματα