Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Δηλαδή τι θα κάνεις?Θα τον προσέχω πολύ καλά μην ανησυχεις
Δηλαδή τι θα κάνεις?Θα τον προσέχω πολύ καλά μην ανησυχεις
Η Ελευθερια ειναι φιλη μου,με προσεχει!Θα τον προσέχω πολύ καλά μην ανησυχεις
Θα μου δινει το παγωτο αργα για να μην πονεσουν τα δοντακιαΔηλαδή τι θα κάνεις?
Δε σου λέωΔηλαδή τι θα κάνεις?
Εχουμε μυστικα με την Ελευθερια.Δε σου λέω
Μην αγχώνεσαι δεν δαγκώνουμε μια οικογένεια είμαστε εδώ όλα τα λέμε....Δε σου λέω
Δε φοβάμαι μη δαγκώσει κάνεις, εγώ απλώς δε τα λέω όλα σε όλους δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίαςΜην αγχώνεσαι δεν δαγκώνουμε μια οικογένεια είμαστε εδώ όλα τα λέμε....
Λίγη καυλάντα κάνουμε ρε μωράκι να καυλωσουμε .....δεν είμαστε στις μυστικές υπηρεσίεςΔε φοβάμαι μη δαγκώσει κάνεις, εγώ απλώς δε τα λέω όλα σε όλους δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας
Ειπαμε με την Ελευθερια ειμαστε bros και εχουμε τα μυστικα μας. Ωχοουυυ...Δε φοβάμαι μη δαγκώσει κάνεις, εγώ απλώς δε τα λέω όλα σε όλους δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας
Ναι ρε μωράκι δεν είπα ότι είμαστε σε μυστικές υπηρεσίες τζιζους αχαχαχα απλώς ο καθένας λέει ότι θέλει οπότε το θέλει αυτό ειπαΛίγη καυλάντα κάνουμε ρε μωράκι να καυλωσουμε .....δεν είμαστε στις μυστικές υπηρεσίες
Ελα να φαμε το παγωτο μας εμεις. Θα κανουμε και μιλκ σεικΝαι ρε μωράκι δεν είπα ότι είμαστε σε μυστικές υπηρεσίες τζιζους αχαχαχα απλώς ο καθένας λέει ότι θέλει οπότε το θέλει αυτό ειπα
Εγώ ηρεμη είμαι εσείς ανεβάζετε κωλους και βυζιαα και με φουντωνετεΗσύχασε εσύ καβλαρα αχαχαχαχα
Ήθελα να δω αν είσαι ανώμαλη .......γιατί είσαι ωραίο μωρο και.φατσαραΝαι ρε μωράκι δεν είπα ότι είμαστε σε μυστικές υπηρεσίες τζιζους αχαχαχα απλώς ο καθένας λέει ότι θέλει οπότε το θέλει αυτό είπα
Να δεις εμείς όταν ανεβάζεις τα δικά σου τι παθαίνουμε!Εγώ ηρεμη είμαι εσείς ανεβάζετε κωλους και βυζιαα και με φουντωνετε
Έλα να φας τότε το παγωτό μαζί μας να σου λυθεί η περιέργεια μωρό μΉθελα να δω αν είσαι ανώμαλη .......γιατί είσαι ωραίο μωρο και.φατσαρα
Εγώ ηρεμη είμαι εσείς ανεβάζετε κωλους και βυζιαα και με φουντωνετε
Αγαπη εδώ το νημα.ειναι για τις κοπέλες.....μην μου ξενερώνεις τα αγόρια....προσπαθούμε να τα κρατα.με καυλωμεναΝα ανεβάσω τον δικό μου να γίνει χαμός; οχι πες με...!
Κάτι κάνετε, κάτι κάνετε για αυτό μπορώ να πω...Αγαπη εδώ το νημα.ειναι για τις κοπέλες.....μην μου ξενερώνεις τα αγόρια....προσπαθούμε να τα κρατα.με καυλωμενα
Αγαπη εδώ το νημα.ειναι για τις κοπέλες.....μην μου ξενερώνεις τα αγόρια....προσπαθούμε να τα κρατα.με καυλωμενα
Είναι ανταγωνιστής σου ο γιόρμα μωράκι...Αγαπη εδώ το νημα.ειναι για τις κοπέλες.....μην μου ξενερώνεις τα αγόρια....προσπαθούμε να τα κρατα.με καυλωμενα
Αγαπη εδώ το νημα.ειναι για τις κοπέλες.....μην μου ξενερώνεις τα αγόρια....προσπαθούμε να τα κρατα.Να ανεβάσω τον δικό μου να γίνει χαμός; οχι πες με...!
Νομίζω τον εχω πάντωςΕίναι ανταγωνιστής σου ο γιόρμα μωράκι...
Να δες κατάσταση,βατραχοκώλι decepticon....