Χαχα! Ήμουν λακομπα χτες και μπερδεύτηκα για αυτό! Πρίαμο ήθελαν πω φυσικά! Καλημέρα κούκλα! Ελπίζω να σε συναντήσω συβτιμα!Πριαμος ήλιουπολη αετε μ κοντά επεσες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
*Συντομα
Χαχα! Ήμουν λακομπα χτες και μπερδεύτηκα για αυτό! Πρίαμο ήθελαν πω φυσικά! Καλημέρα κούκλα! Ελπίζω να σε συναντήσω συβτιμα!Πριαμος ήλιουπολη αετε μ κοντά επεσες
Ρε τύποι δύο μέρες νωρίτερα τις κλείνετε και εμείς δεν βρίσκουμε;;;; πουστιά
Καλημερα αγάπες μου ....
Από σήμερα και επίσημα κοντά σας με πολύ μεγάλη χαρά να σας δω ❤
Brazil!!!Καλημερα αγάπες μου ....
Θα θελα χαχςαχBrazil!!!
Έκλασαν οι βραζιλιάνες και βγήκα εγώ αχαχαχBrazil!!!
Καλή επιστροφή κοριτσάρες!!Καλημερα αγάπες μου ....
Μια απο τα ιδια!μην βλεπεις που κανουμε καμια εξαιρεση για καποια ξανθια με μεγαλο στηθοςΈκλασαν οι βραζιλιάνες και βγήκα εγώ αχαχαχ
Παρεμπιπτόντως λατινες μελαμψες οι τοπ γυναικάρα για εμένα
Λογικό... και εγώ έχω κάνει εξαίρεση για εκείνη ❤Μια απο τα ιδια!μην βλεπεις που κανουμε καμια εξαιρεση για καποια ξανθια με μεγαλο στηθος
Τι κωλομέρα και η σημερινήΚαλημερα αγάπες μου ....
Κωλομερα και συζητήσεις του κωλου γενικώςΤι κωλομέρα και η σημερινή
Η κωλάρα σου είναι το καλύτερο αγχολυτικό, οπότε είσαι εν δυνάμει ψυχολόγος και συζητήσεις του κώλου η συνεδρία μαςΚωλομερα και συζητήσεις του κωλου γενικώς
Περιμένω να δω το χρώμα..Αύριο έχω ραντεβού για νυχακια για πες ιδέες για χρώμα συμφωνώ με το έντονο γτ είμαι φουλ μαυρισμενη
Γιολάντα πού είναι η Σοφία; Σταμάτησε να γράφει;Κωλομερα και συζητήσεις του κωλου γενικώς
Γιολάντα πού είναι η Σοφία; Σταμάτησε να γράφει;
Όχι αγάπη μου θα επανέλθει ....δευτέρα ξεκινάειΓιολάντα πού είναι η Σοφία; Σταμάτησε να γράφει;
Σαγαπω εσέναΗ κωλάρα σου είναι το καλύτερο αγχολυτικό, οπότε είσαι εν δυνάμει ψυχολόγος και συζητήσεις του κώλου η συνεδρία μας
Αμοιβαία τα αισθήματα που λέει ο ΣταμάτηςΣαγαπω εσένα