Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Αυτος δςν ειναι κωλος.....ειναι ποιημα!Διαθέσιμη από 6:30
Αυτη την τρυπουλα θελω να την λιωσω με την γλωσσα!!!!!Ξεκινήσαμε τα γαμησια πριν πιούμε καφέ..την επόμενη φορά που θα με κλείσετε τόσο νωρίς Φρέντο καπουτσίνο μέτριο μαύρη
I'm waiting you to cum-come χαχαχΑυτη την τρυπουλα θελω να την λιωσω με την γλωσσα!!!!!
Τιτο θες το καφε;για να ανοιξει το ματι;αφου θα στα πεταξουν εξω απο το γαμησι.Ξεκινήσαμε τα γαμησια πριν πιούμε καφέ..την επόμενη φορά που θα με κλείσετε τόσο νωρίς Φρέντο καπουτσίνο μέτριο μαύρη
Έχω ωραία ματάκια..να μην τα βλέπουν ανοιχτά όταν μ τα πετάνε?? Κρίμα απ τον Θεό είναιΤιτο θες το καφε;για να ανοιξει το ματι;αφου θα στα πεταξουν εξω απο το γαμησι.
Σκαλισμα με τη γλωσσα θελει.και μετα σπατουλαρισμα.μα σπαρταραει το κοριτσι...Αυτη την τρυπουλα θελω να την λιωσω με την γλωσσα!!!!!
Δεν είσαι μόνο υπέροχη, σε αυτά που κανεις...Είσαι και ...εντάξει χαρακτήρας....Έτσι να μείνεις.Διαθέσιμη από 6:30
Οντως εχεις ωραια ματια.θεκω να τα βλεπω καθως χυνω στο προσωπακι σου η στο στομα σου..Έχω ωραία ματάκια..να μην τα βλέπουν ανοιχτά όταν μ τα πετάνε?? Κρίμα απ τον Θεό είναι
Δευτέρα αγαπη μου....η "επισημη" αγαπημενη ποτε επιστρεφει να σας απολαυσουμε σε λεσβιακα διπλα ???
Μ το έχουν ξαναπει ότι το προσωπο είναι το πιο δυνατό μ σημείο..ειδικά οι εκφράσεις που παίρνω όταν γαμιεμαι συν το βλέμμαΟντως εχεις ωραια ματια.θεκω να τα βλεπω καθως χυνω στο προσωπακι σου η στο στομα σου..
Ναι το βλεμμα το θυμαμαι.αστραψε μοκις ειδες τη πουτσα μου.χαχαχαΜ το έχουν ξαναπει ότι το προσωπο είναι το πιο δυνατό μ σημείο..ειδικά οι εκφράσεις που παίρνω όταν γαμιεμαι συν το βλέμμα
Οι αδυναμίες δεν κρύβονται χαχαχαΝαι το βλεμμα το θυμαμαι.αστραψε μοκις ειδες τη πουτσα μου.χαχαχα
Αφού η @Γιολάντα Magic είναι έρωτας ρε τύπεΑυτό είναι … προσμονή , αναμονή , και στο τέλος Απόλαυση !!
Αγαπη μου όμορφη... τέτοια μου λες και κοκκινίζω ❤Αφού η @Γιολάντα Magic είναι έρωτας ρε τύπε
Αφού είσαι έρωτας τι να πω;Αγαπη μου όμορφη... τέτοια μου λες και κοκκινίζω ❤
Ανέβασε μάγε ανέβασε γιατί επιβεβαιωθηκε η θεωρία του Αϊνστάιν με τις μαύρες τρύπες στο διάστημα..Σε βλέπω να πατάς κ αυτή τη θεωρία χαχαχαΑνεβαίνει καινούργια κοπέλα σήμερα