krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
ΑΑΑ οκκκ. Είσαι πανηλιθια!!!!Μ το έχουν ξαναπει ότι το προσωπο είναι το πιο δυνατό μ σημείο..ειδικά οι εκφράσεις που παίρνω όταν γαμιεμαι συν το βλέμμα
ΑΑΑ οκκκ. Είσαι πανηλιθια!!!!Μ το έχουν ξαναπει ότι το προσωπο είναι το πιο δυνατό μ σημείο..ειδικά οι εκφράσεις που παίρνω όταν γαμιεμαι συν το βλέμμα
Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μουΑΑΑ οκκκ. Είσαι πανηλιθια!!!!
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΩΡΑΙΟΣΔιαθεσιμος απο 22:00. 200 η ωρα δυο πιστολιες. Μονο ομορφες δεχομαι.
Δεν σε αντέχω με έπιασε νευρικό στο ραντεβού ❤Διαθεσιμος απο 22:00. 200 η ωρα δυο πιστολιες. Μονο ομορφες δεχομαι.
Καλως. Στειλε μου αριθμο δωματιου. Για περίεργα φετιχ ή ιδιαιτερη ενδυμασία,παρακαλω να ενημερωσετε το γραφειο. Ευχαριστω.ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΩΡΑΙΟΣ
ΠΑΩ ΜΑ ΚΛΕΙΣΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΑΚΟΜΠΑ ΜΩΡΑΚΙ
ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ
Για ραντεβου παρακαλω μιληστε με το γραφειο. Αν και ειστε καλη πελατισσα εσεις. Στη διαθεση σας οποτε θελετε.Δεν σε αντέχω με έπιασε νευρικό στο ραντεβού ❤
Κωλο γαμας ?Για ραντεβου παρακαλω μιληστε με το γραφειο. Αν και ειστε καλη πελατισσα εσεις. Στη διαθεση σας οποτε θελετε.
Ναι,αλλα πρεπει πρωτα να εχει γινει η απαραιτητη προετοιμασια. Παει εξτρα να ξερετε.Κωλο γαμας ?
Οκ .....ενδιαφέρομαι για σκληρό γαμησι με σφαλιάρες ασταμάτητα 1 ώρα, και να μου έρθεις πέτρα καυλωμενος ....Ναι,αλλα πρεπει πρωτα να εχει γινει η απαραιτητη προετοιμασια. Παει εξτρα να ξερετε.
Οκ .....ενδιαφέρομαι για σκληρό γαμησι με σφαλιάρες ασταμάτητα 1 ώρα, και να μου έρθεις πέτρα καυλωμενος ....
Σας ευχαριστω που επιλεξατε εμενα,θα ερθω οπως ακριβως ζητησατε συν δωρακι απο το γραφειο. Θα δειτε απο κοντα.Οκ .....ενδιαφέρομαι για σκληρό γαμησι με σφαλιάρες ασταμάτητα 1 ώρα, και να μου έρθεις πέτρα καυλωμενος ....
Ο δικός σου κωλος ποιος δε θέλει να τον γαμησει?? Όλοι καυλωμένοι είμαστε..Κωλο γαμας ?
δυνατό challenge έβαλε η Αριάνα....Περιμενω να δω κι άλλες να βάζουν πράγματα στον κωλο τους είναι η αλήθεια
Μαρεσει να είμαι το κακό παράδειγμα
Εντάξει κάπως έτσι ξεκινάει.Περιμενω να δω κι άλλες να βάζουν πράγματα στον κωλο τους είναι η αλήθεια
Μαρεσει να είμαι το κακό παράδειγμα!
Μαλλον εισαι μια κατηγορια μονη σου στο analΠεριμενω να δω κι άλλες να βάζουν πράγματα στον κωλο τους είναι η αλήθεια
Μαρεσει να είμαι το κακό παράδειγμα!
Καυλωμενο μου αγόρι εσυ ❤Ο δικός σου κωλος ποιος δε θέλει να τον γαμησει?? Όλοι καυλωμένοι είμαστε..
Ξέρω ότι κ εσύ το ίδιο θες...Μας έπεισες.
Καλησπέρα, θα ήθελα να σε κλείσω για 1μιση ώρα με πιθανότητα επέκτασης του ραντεβού. Θέλω να έχεις τα νύχια σου πορτοκαλί και να φοράς καφέ γόβες, παρακαλώ όχι κραγιόν γιατί είμαι και παντρεμένη γυναίκα.. επίσης όχι άρωμα, αλλά να μυρίζεις ωραία!! Δεν ξέρω τι θα κανείς κόψε τον λαιμο σου.. επίσης αν μπορείς να χύσω στα αυτιά σου και την ώρα που το κάνω να φωνάζεις σαν άλλος πειρατής από τον Μπομπ Σφουγκαρακη «είσαστε έτοιμοι; Μάλιστα καπετάνιε! Δεν σας ακουωωωωωω». Χρέωσε το στα έξτρα μαναρα μου, κανένα πρόβλημα. Λεφτά υπάρχουν! Πες μου σε ποιο ξενοδοχείο προτιμάς έτσι ώστε να κλείσω εν τελεί την φθηνότερη τρύπα που θα βρω στην Ομόνοια γιατί τι με νοιάζει εμένα τι θες εσυ … ευχαριστώ θα περιμένω απάντησηΥπαρχει χωρος για αλλα δυο ραντεβου. Η αμεσως επομενη που θα κλεισει θα εχει cum in face δωρο.