koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
εφαγε την αναφορα του ο ξεφτιλαςΚακο
Πολύ κακο .Σβηστην
εφαγε την αναφορα του ο ξεφτιλαςΚακο
Πολύ κακο .Σβηστην
Μάλλον φιλαράκι ήρθε η ώρα να την κοπανήσω από δω μέσα. Δεν με σηκώνει το κλίμα με τόση ανανδρία...με ποιο δικαιωμα ανεβαζεις προσωπα απο κοπελες ρε σκουπιδι;
μα αυτο το γουσταρουν, ετσι κι αλλιωςστραποναρισμα απο της κοπελες θελουν
Μπραβο χαίρομαι που υπάρχουν άντρες με αρχές εδώ μέσα κ σεβασμό. Λυπάμαι όμως που υπάρχουν κ "αντρεσ" σαν τον τυπα αηδιαεφαγε την αναφορα του ο ξεφτιλας
Να φεύγουν οι ανανδροι καλό θα ήταν όχι οι σωστοιΜάλλον φιλαράκι ήρθε η ώρα να την κοπανήσω από δω μέσα. Δεν με σηκώνει το κλίμα με τόση ανανδρία...
δεν θα κανω την χαρη στα ψωλοχυματαΜάλλον φιλαράκι ήρθε η ώρα να την κοπανήσω από δω μέσα. Δεν με σηκώνει το κλίμα με τόση ανανδρία...
Εσυ περα απο την πλακα αξιζεις ενα μπραβο διοτι ησουν ο πρωτος που το παρατηρησε (αν δεν κανω λαθος) αυτο με την φωτογραφιαδεν θα κανω την χαρη στα ψωλοχυματα
ετυχε.... θα τα ακουγε κ απο αλλους ο ξεφτιλας ειμαι σιγουροςΕσυ περα απο την πλακα αξιζεις ενα μπραβο διοτι ησουν ο πρωτος που το παρατηρησε (αν δεν κανω λαθος) αυτο με την φωτογραφια
Εγώ το χω συνηθίσει να εκμεταλλεύονται τις τσόντες και να ανεβάζουν συνέχεια τη μάπα μου έτσι απλά χωρίς λόγο.. αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανέχομαι να ανεβάζουν άλλων κοριτσιών! Έχεις απόλυτο δίκιο και εννοείται πάτησα αναφορά πριν αρκετή ώρα.. άμα είσαι Καραγκιοζης από τη μέρα που γεννήθηκες και είχες έλλειψη προσοχής αυτά κανείς δυστυχώς@Sandra Magic καλο θα ειναι να τραβηξεις και εσυ μια αναφορα επειδη φαινεται το προσωπο σου.. Την αλλη κοπελα που φαινεται το προσωπο της δεν την αναφερω διοτι ναι μεν την ξερουμε και ειναι πασιγνωστη (αλλα μπορει να υπαρχουν ατομα που δεν την εχουν συναντησει, απλα εσυ εχεις ξαναδειξει το προσωπο σου) οποτε εσυ και η αλλη καλο θα ηταν να τραβηξετε μια αναφορα επειδη ανεβασε φωτο με τα προσωπα σας
Κάποιος πρέπει να τους διώξει. Και αυτοί είναι οι διαχειριστές του σάϊτ.Να φεύγουν οι ανανδροι καλό θα ήταν όχι οι σωστοι
Περιττο να πω οτι συμφωνω μαζι σουΕγώ το χω συνηθίσει να εκμεταλλεύονται τις τσόντες και να ανεβάζουν συνέχεια τη μάπα μου έτσι απλά χωρίς λόγο.. αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανέχομαι να ανεβάζουν άλλων κοριτσιών! Έχεις απόλυτο δίκιο και εννοείται πάτησα αναφορά πριν αρκετή ώρα.. άμα είσαι Καραγκιοζης από τη μέρα που γεννήθηκες και είχες έλλειψη προσοχής αυτά κανείς δυστυχώς
Αν μη τι άλλο, το νήμα κινείται. Είτε με σωστό είτε με λάθος τρόποεχασα τιποτα;
τι βρισιδια ειναι αυτα;
παλι μαχη ειχαμε;
ελπιζω με το σωστοΑν μη τι άλλο, το νήμα κινείται. Είτε με σωστό είτε με λάθος τρόπο
Μπα...ελπιζω με το σωστο
παιδες και κορασιδες και αυτα ειναι στη ζωη.Μπα...