Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Είμαι σίγουρη γ αυτόΚαι εγώ είμαι τσιτωμενος, πιστευεις μπορείς να με χαλαρώσεις ;
Είμαι σίγουρη γ αυτόΚαι εγώ είμαι τσιτωμενος, πιστευεις μπορείς να με χαλαρώσεις ;
Για πες πως;Είμαι σίγουρη γ αυτό
Εσύ το ξέρεις καλά πώς....Για πες πως;
Μπορει αν θέλει να πει δεν έχω κολλήματαΕσύ το ξέρεις καλά πώς....
Απο τα γραφωμενα σου φαινεται να εχεις αυτοπεποιθηση.. Θετικο σημαδι αυτοΕίμαι σίγουρη γ αυτό
Ε ναι εννοείται αυτό αλλά άλλο να το ζεις κ άλλο να στο περιγράφουν!!Μπορει αν θέλει να πει δεν έχω κολλήματα
Σίγουρα υπάρχει μια απήχηση που όμως μπορεί να σβηστείΕ ναι εννοείται αυτό αλλά άλλο να το ζεις κ άλλο να στο περιγράφουν!!
Όχι ένα στενό μουνάκι έχεις αλλά ανοίγει σιγά σιγάΜπορει αν θέλει να πει δεν έχω κολλήματα
Ενδιαφέρον... Τσέκαρε λίγο τα DM σου...Είμαι σίγουρη γ αυτό
Η κοπέλα δέχεται pissing ή είναι μόνο ενεργητική????
Δεν εισαι σαβουρογαμηςοι πραγματικοί
ξεφτίλες είστε εσείς
που το παίζετε
πρίγκηπες με το άσπρο άλογο εδώ στα σχόλια, ενώ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ μου στέλνετε σε προσωπικό μήνυμα αν γνωρίζω λεπτομέρειες για την γκούγκου... μην αρχίσω τώρα και λέω ποια προφίλ είναι γιατί είστε και αρκετοί άιντε
μουνόδουλοι όλοι σας περιμένετε όλη μέρα
κι όλη νύχτα
μπας και πάρετε κάνα λαικ από τις εκδιδόμενες του γραφείου , κάντε μας τη χάρη κι αδειάστε μας τη γωνιά!
Μήπως υπέγραψες συμβόλαιο με την Bake Rolls για ερωτική διαφήμιση Βανέσα ? Έρωτας και προώθηση προιόντος !χαχαTip μην αφήνετε τα bake rolls μπροστά απ την τηλεόραση..Καλό βράδυ καυλακια
Ψάχνω τον διευθυντή πωλήσεων να του κάνω μια πρόταση πριβεΜήπως υπέγραψες συμβόλαιο με την Bake Rolls για ερωτική διαφήμιση Βανέσα ? Έρωτας και προώθηση προιόντος !χαχα
μπεηκρολιδης εδωΨάχνω τον διευθυντή πωλήσεων να του κάνω μια πρόταση πριβε
Έλα λίγο να σ ψιθυρισω κάτι στο αυτάκι που θέλωμπεηκρολιδης εδω
με ζητησε κανεις?
εννοια σου και θα ρθωΈλα λίγο να σ ψιθυρισω κάτι στο αυτάκι που θέλω