makao
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.510
- Πόντοι
- 1.071
Εντάξει την επόμενη φορα δεν θα τη γλιτώσεις και θα είναι βολή κατά ριπάςΑν τα έτρωγε άλλη ενώ προορίζονται για μένα θα είχα ξενερώσει χαχαχα
Εντάξει την επόμενη φορα δεν θα τη γλιτώσεις και θα είναι βολή κατά ριπάςΑν τα έτρωγε άλλη ενώ προορίζονται για μένα θα είχα ξενερώσει χαχαχα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ελευθερία!!Hii !να μαι κ εγώ
ελπίζω να με υποδεχτειτε μόνο θερμά!
Θα δουμεHii !να μαι κ εγώ
Εμείς γτ να μην μάθουμε κοπελιά? Ίσως μπορούμε να βοηθήσουμεπάντως αυτό το να με χυσεις στειλε μια dm που σε θέλω κάτι
Καλησπέρα παιδιά, ήρθα και εγώ να σας καυλώσω
Hii !να μαι κ εγώ
Αφου εισαι καυλα.εισαι καυλα.Καλησπέρα παιδιά, ήρθα και εγώ να σας καυλώσω
Καλως ηρθες!! Αντικειμενικα τοσο απο τις φωτο στο site του magic οσο και απο το βιντεο που ανεβασες φαινεσαι γυναικαρα..Hii !να μαι κ εγώ
Καλώς σας βρήκα μωρακιαΚαλώς ήρθες στην παρέα μας ελευθερία!!
Αγάπη μουΚαλησπέρα παιδιά, ήρθα και εγώ να σας καυλώσω
Ααα δύσκολος εσύ ωραία υποδοχη χαχαχΘα δουμε
Καλώς ήρθεςΠολύ ζέστη λέμε ουφ
Καλώς σας βρήκα μωρακια
Μάλιστα. Καλά το πας, για... συνέχισε.Hii !να μαι κ εγώ
Να με κρίνεις μωρό μου να με κρίνεις.Στα 4 κατά προτίμηση αν κ πιστεύω θα είναι κ η δική σου 100%Καλως ηρθες!! Αντικειμενικα τοσο απο τις φωτο στο site του magic οσο και απο το βιντεο που ανεβασες φαινεσαι γυναικαρα..
Προσωπικα θα σε κρινω απο την συναντηση μας (εφοσον σε συναντησω) και ελπιζω εαν γινει συναντηση μεταξυ μας με το καλο ....να μου αφησεις θετικες εντυπωσεις
Καυλιαρα μου!!!Αγάπη μου
Καβλωστην...Καλησπέρα παιδιά, ήρθα και εγώ να σας καυλώσω
καλως το κοριτσιHii !να μαι κ εγώ
το καταλαβαμεΚαλησπέρα παιδιά, ήρθα και εγώ να σας καυλώσω
Μαλιστα..Θα εκτελεσω την επιθυμια σου, να σε κρινω δηλαδη στα 4 (εφοσον σε συναντησω)... Οπως εγραψα ποιο πανω ελπιζω με το καλο οταν σε δω να μου αφησεις θετικες εντυπωσειςΝα με κρίνεις μωρό μου να με κρίνεις.Στα 4 κατά προτίμηση αν κ πιστεύω θα είναι κ η δική σου 100%