Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Αγάπη μουΚαλησπέρα παιδιά, ήρθα και εγώ να σας καυλώσω
Αγάπη μουΚαλησπέρα παιδιά, ήρθα και εγώ να σας καυλώσω
Ααα δύσκολος εσύ ωραία υποδοχη χαχαχΘα δουμε
Καλώς ήρθεςΠολύ ζέστη λέμε ουφ
Καλώς σας βρήκα μωρακια
Μάλιστα. Καλά το πας, για... συνέχισε.Hii !να μαι κ εγώ
ελπίζω να με υποδεχτειτε μόνο θερμά!
Να με κρίνεις μωρό μου να με κρίνεις.Στα 4 κατά προτίμηση αν κ πιστεύω θα είναι κ η δική σου 100%Καλως ηρθες!! Αντικειμενικα τοσο απο τις φωτο στο site του magic οσο και απο το βιντεο που ανεβασες φαινεσαι γυναικαρα..
Προσωπικα θα σε κρινω απο την συναντηση μας (εφοσον σε συναντησω) και ελπιζω εαν γινει συναντηση μεταξυ μας με το καλο ....να μου αφησεις θετικες εντυπωσεις
Καυλιαρα μου!!!Αγάπη μου
Καβλωστην...Καλησπέρα παιδιά, ήρθα και εγώ να σας καυλώσω
καλως το κοριτσιHii !να μαι κ εγώ
το καταλαβαμεΚαλησπέρα παιδιά, ήρθα και εγώ να σας καυλώσω
Μαλιστα..Θα εκτελεσω την επιθυμια σου, να σε κρινω δηλαδη στα 4 (εφοσον σε συναντησω)... Οπως εγραψα ποιο πανω ελπιζω με το καλο οταν σε δω να μου αφησεις θετικες εντυπωσειςΝα με κρίνεις μωρό μου να με κρίνεις.Στα 4 κατά προτίμηση αν κ πιστεύω θα είναι κ η δική σου 100%
Ignore! Αγνοείστε τα προφίλ και ασχοληθείτε με τις συναντήσεις σας για να απογειώνετε τους φίλους σας Sandra Magic !Αστα να πάνε οι άλλοι θα είναι παραλίες και εμείς σε ένα από τα σπίτια μας θα έχουμε μαζευτεί όλοι μαζί και θα ξεσκεπάζουμε προφίλ.. άλλο κακό να μην μας βρει
Χαιρομαι!Θα σου αφήσω τις καλύτερες είμαι σίγουρη!Μαλιστα..Θα εκτελεσω την επιθυμια σου, να σε κρινω δηλαδη στα 4 (εφοσον σε συναντησω)... Οπως εγραψα ποιο πανω ελπιζω με το καλο οταν σε δω να μου αφησεις θετικες εντυπωσεις
Μακαρι!!!Χαιρομαι!Θα σου αφήσω τις καλύτερες είμαι σίγουρη!
"Άγνωστός πόλεμος"Φίλε... ἔχασες πολλά ἐπεισόδια. Δύο ὁλόκληρους κύκλους τῆς "Λάμψης" τοῦ Νίκου Φώσκολου"
Έχει δυνατό roster ο Μάγος και στο rotation μαστοράκι δυνατό.Hii !να μαι κ εγώ
Εχεις προσωπικη αποψη τυπε? Την εχεις συναντησει? Ρωταω επειδη απλα οπως εγραψα ποιο πανω η Ελευθερια φαινεται ενδιαφερον περιπτωση (για μενα μιλαω παντα) οποτε οποιος εχει αποψη θα ηθελα να την ακουσω ωστε να εχω μια ιδεαΈχει δυνατό roster ο Μάγος και στο rotation μαστοράκι δυνατό.
Αστεράκι η δεσποινίς!
κανουν αγωνα μαλακιας εδω μεσα τα μαστορια, συναγωνιζονται ποιος θα παρει το χρυσο.με ποιο δικαιωμα ανεβαζεις προσωπα απο κοπελες ρε σκουπιδι;
και θελουν σεβασμο μετα απ της κοπελες.... στραποναρισμα απο της κοπελες θελουνκανουν αγωνα μαλακιας εδω μεσα τα μαστορια, συναγωνιζονται ποιος θα παρει το χρυσο.