Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Εσυ είσαι ειδική περίπτωση και τελευταία έχεις απελευθερωθεί και απογειωθείΕγώ ούτε βρακι δεν φοράω φαντάσου
Εσυ είσαι ειδική περίπτωση και τελευταία έχεις απελευθερωθεί και απογειωθείΕγώ ούτε βρακι δεν φοράω φαντάσου
Κ που είσαι ακόμα μωράκιΕσυ είσαι ειδική περίπτωση και τελευταία έχεις απελευθερωθεί και απογειωθεί
Αστα να πάνε οι άλλοι θα είναι παραλίες και εμείς σε ένα από τα σπίτια μας θα έχουμε μαζευτεί όλοι μαζί και θα ξεσκεπάζουμε προφίλ.. άλλο κακό να μην μας βρειΆστο αγάπη έρχονται κυβερνοεπιθεσεις θα ξεσκεπαζουμε το ένα προφίλ θα σκάει το άλλο..Έχουμε δουλιτσα το καλοκαίρι
Εμένα μου είχανε πει ότι το καλοκαίρι θα πάω τουρ στα νησιά να γαμηθω.. Που καταντήσαμε… Να ξεσκεπαζουμε τα προφίλ.!Αστα να πάνε οι άλλοι θα είναι παραλίες και εμείς σε ένα από τα σπίτια μας θα έχουμε μαζευτεί όλοι μαζί και θα ξεσκεπάζουμε προφίλ.. άλλο κακό να μην μας βρει
Κάντε μαλακιες, να αφήσετε το πήδημα για να το παίξετε κυβερνοντετεκτιβ.Αστα να πάνε οι άλλοι θα είναι παραλίες και εμείς σε ένα από τα σπίτια μας θα έχουμε μαζευτεί όλοι μαζί και θα ξεσκεπάζουμε προφίλ.. άλλο κακό να μην μας βρει
Μην μου πειράζετε το πιτσιρίκι μας!Αν διαβάζεις μέρες τί γράφουν θα είχες άλλη γνώμη!
Όχι μόνο δεν παιρνω χαμπάρι αλλά ειλικρινά οποίος έχει τσακωθεί μαζί μου δεν θέλει να τσακωθεί ξανά.. μην με βλέπεις έτσι κοντή και αδύνατη, σαν τα τσιουάουα είμαι
Τι παιχτηκε ετσι ξαφνικα???? Τα σπασανε με το γραφειοΗ Σοφία όντως σταμάτησε, μου το είπε σε πμ για την Γιολαντα δεν ξέρω!!!
Έπρεπε να του πεις ότι είσαι βιζιτα και θα σταμάταγε το παρακαλειτό . Και θα σε ευχαριστούσε για την πληροφορία..Ε τώρα τα ισοπέδωσες όλα μου θυμίζεις έναν πρώην μου που αφότου χωρίσαμε ένα χρόνο με παρακαλούσε και μόλις κατάλαβε ότι δεν γυρνάω άρχισε να ανεβάζει στορι ότι σιγά τη γκομενα ..
Ωχ!Εγώ σου λέω θα γράψει κριτική χωρίς να με πάρει γιατί ξέρω ποιος έχει το προφίλ .. απλά ζορίστηκε τώρα και κάτι έπρεπε να πει
Μαλλον ναι!!!Τι παιχτηκε ετσι ξαφνικα???? Τα σπασανε με το γραφειο
Δυό φορές Ωχ...Δεν ξεχνάω.. έξω από το πριαμο Παγκράτι είχαμε συναντηθεί που περίμενες κι εσυ τον οδηγό σου.. μάλλον εσυ ξεχνάς !
Εσύ μάλλον είσαι πανηλίθια , από αυτά που γράφεις....Άστο αγάπη έρχονται κυβερνοεπιθεσεις θα ξεσκεπαζουμε το ένα προφίλ θα σκάει το άλλο..Έχουμε δουλιτσα το καλοκαίρι
Όταν κάποιος δεν έχει τροπους..Δεν θα πέσω στο επίπεδο σΕσύ μάλλον είσαι πανηλίθια , από αυτά που γράφεις....
Δεν εννοούσα για σήμερα, αλλά γενικώς τι ώρα ξεκινάς τα ραντεβού;;;Σήμερα είμαι από τις 2 μέχρι τις έντεκα
Αύριο απο 3..γενικά μεσημέρι..οτι είναι στείλε μ dm να σου πωΔεν εννοούσα για σήμερα, αλλά γενικώς τι ώρα ξεκινάς τα ραντεβού;;;
Έτσι θέλω να μου έρθεις .Εγώ ούτε βρακι δεν φοράω φαντάσου
Παρθενος!!!!!!!Τι ζώδιο να είναι άραγε αυτός ο Dragon με τόσα νευρα…απορία το έχω
Θέλω να δεχθεί να τα πούμε από κοντά, είναι καλύτερα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σε κλείσω? ? Πες μού πότε?
Κλείσε με μωρή
Από ότι βλέπω στον τοίχο... Βοήθειά μας!!!!Πάρτε μουνακι για βράδυ