Θέλω σιροπιαστό...
Έλα ντε!!!Αφού έλειπε και δεν θα σε έβγαζε για ποτό, δεν μας έκανες την τιμή να μην έπαιρνες ρεπό?
Θέλω σιροπιαστό...
Έλα ντε!!!Αφού έλειπε και δεν θα σε έβγαζε για ποτό, δεν μας έκανες την τιμή να μην έπαιρνες ρεπό?
Δεν κάνω σεξ το Σαββατοκύριακο...Αφού έλειπε και δεν θα σε έβγαζε για ποτό, δεν μας έκανες την τιμή να μην έπαιρνες ρεπό?
Στειλε φωτο τοτε να μαντεψουμε εαν ειναι πριν το ποτο η μετα σημερα χαχαΔεν κάνω σεξ το Σαββατοκύριακο...
Κανεις τσαμπα σεξ το σκΔεν κάνω σεξ το Σαββατοκύριακο...
Μονο τζάμπα? Με Όλα τα εξτρά.....Κανεις τσαμπα σεξ το σκ
Αχαχαχαχαχ και τριο τσάμπαΜονο τζάμπα? Με Όλα τα εξτρά.....
Τρίο με φιλενάδα όλα τζάμπα...Αχαχαχαχαχ και τριο τσάμπα
Στις διακοπές μας να δεις τι free sex εχει να γνειΤρίο με φιλενάδα όλα τζάμπα...
Αυξανονται οι καυλες μας λογο καιρου και δεν ξερουμε τι να κανουμε,εχουμε και την κωλαρα () σου που θελουμε να στην σκισουμε ετσι οπως μας την μοστραρεις και γινεται διπλο το κακο...!!!Αγάπες καλησπέρα από την όμορφη επαρχεία
Δευτέρα επιστρέφω στην εργασία μου
Ωστόσο να ξέρετε όσο ανοίγει ο καιρός θολωνω από τις καυλες ορισμένοι μου έχετε λείψει ❤
Οσονούπω θα ανεβάσω και ιστορία....
Μωρο μου όμορφο εσυ ❤Αυξανονται οι καυλες μας λογο καιρου και δεν ξερουμε τι να κανουμε,εχουμε και την κωλαρα () σου που θελουμε να στην σκισουμε ετσι οπως μας την μοστραρεις και γινεται διπλο το κακο...!!!
Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά... ζηλεύουμε.Τρίο με φιλενάδα όλα τζάμπα...
Θα με πας διακοπές και θα κάνουμε κανένα ντουο εκεί? Έχεις τέτοια σχέδια??Στις διακοπές μας να δεις τι free sex εχει να γνει
Ναι ρε .....άμα βρω καλό γαμια εκεί που θα πίνουμε ποτό.....εννοειται θα μοιραστώ το καλό καυλι μαζί σου ❤Θα με πας διακοπές και θα κάνουμε κανένα ντουο εκεί? Έχεις τέτοια σχέδια??
Έτσι μπράβο! Η καλές σχέσεις έτσι πρέπει να είναι... και εγώ όταν βρώ κάτι τού γούστου μού θα σε καλέσω φιλενάδα...Ναι ρε .....άμα βρω καλό γαμια εκεί που θα πίνουμε ποτό.....εννοειται θα μοιραστώ το καλό καυλι μαζί σου ❤
Μύκονος;Μήπως εκεί;Που θα πάτε διακοπές είπαμε?
Δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα....Που θα πάτε διακοπές είπαμε?
Έτσι ρωτάω .... καθαρά από περιέργεια ... καταλαβαίνεις.Δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα....
Κανένα πρόβλημα.... Θέλω και γνώμες για νησιά ❤Έτσι ρωτάω .... καθαρά από περιέργεια ... καταλαβαίνεις.
Σαν την Σαντορινη δεν υπαρχει!Κανένα πρόβλημα.... Θέλω και γνώμες για νησιά ❤