Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.215
Πάρε με εκεί πού είσαι πρώτα... Δεν έχω έρθει ποτέ ❤εγω θα σ επαιρνα εδω, bora bora
Πάρε με εκεί πού είσαι πρώτα... Δεν έχω έρθει ποτέ ❤εγω θα σ επαιρνα εδω, bora bora
Αυτή η κωλαρα είναι όντως σαν καρδιάΆρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
νομισα κι εγω οτι επεστρεψε αλλα αδικως χαρηκαμε, χρωστουμενη ειναι η κριτικη, δεν εχει ανεβει η μυγδαλω στο site...Είδα ανέβηκε κριτική για την Αμυγδαλιά.
Ξέρω ότι είχε σταματήσει τό κοριτση, δουλεύει κανονικά τώρα?
Βανέσα πες σε μένα ποτέ γυρνάει ( μυστικό)Καλημέρα αγόρια…Τους τελευταίους μήνες λαμβάνω συνέχεια μυνηματα για την Αμυγδαλια για το που είναι που χάθηκε και το ποτέ θα επιστρέψει.. Θ ήθελα να σας πω ότι δεν γνωρίζω το ποτέ θα επιστρέψει ούτε μπορώ να σας δωσω πληροφορίες για την ζωή της… Όταν επιστρέψει θα ενημερωθείτε από τον μάγο…Σας παρακαλώ να μην μου ξανά στείλετε μυνημα να με ρωτήσετε για εκείνη γιατί δεν θα πάρετε απάντηση..!! Σαα ευχαριστώ πολύ
Εσένα κοπελιά αποκαλύφθηκε το αληθινό σου πρόσωπο στην νέα κριτική που ανέβηκε!Βανέσα πες σε μένα ποτέ γυρνάει ( μυστικό)
Την παλιά Βανέσα δύσκολα να την ξαναδείς στο γραφείο.Με αφορμη την κριτικη που ανεβηκε για την Αμυγδαλια θα πω κατι που το εχω ξαναγραψει.. Μακαρι να επιστρεψει ξανα το συγκεκριμενο κοριτσι !!!
Υ.Γ. Κατα τα αλλα η κριτικη που γραφτηκε θεωρω πως ηταν λιγο ακυρη και γιατι δεν δουλευει το κοριτσι (και δεν ξερουμε ποτε και αν θα ξαναδουλεψει).. και γιατι φανταζομαι πως καποιοι διαβαντας την κριτικη που ανεβηκε για την Αμυγδαλια θεωρησαν λανθασμενα οτι ξαναρχισε
Υ.Γ.2.Για αλλη μια φορα θα το ξαναπω για χιλιοστη φορα.. Ελπιζω να ξαναδω την Αμυγδαλια καθως και την Φραντζεσκα και την Βανεσα (την παλια Βανεσα, για την νυν Βανεσα δεν εχω αποψη καθως δεν την εχω συναντησει)
Αυτες οι 3 ειναι ο μεγαλος μου καημος και ελπιζω να τις ξαναδω καποια μερα
Δες την απάντηση μου 18/9/21.καθως και την Φραντζεσκα
Επειδη διαβασα την κριτικη με βαση την εμπειρια μου εχω να πω το εξης: Καμια αποκαλυψη.. Ηταν απλα μια σωστη διαπιστωση αυτο που γραφτηκε για την ΣοφιαΕσένα κοπελιά αποκαλύφθηκε το αληθινό σου πρόσωπο στην νέα κριτική που ανέβηκε!
"Η Σοφία συνήθως κάνει αστεία και στο φόρουμ και από κοντά αλλά στο σεξ είναι άγρια δεν είναι γούτσου γούτσου"!
Τόσο καιρό μας παραπλανείς!
Την ειδα την απαντηση.. Εαν ισχυει αυτο που λες τοτε λυπαμαι διοτι (για μενα μιλαω παντα) ηταν μεσα στις τοπ οσο δουλευε..Δες την απάντηση μου 18/9/21.
Σελίδα 619, ποστ 12.370
από βδομάδα που θα είμαι κ εγώ πάνωΚαρπενήσι
Μα είδες... εμπιστοσύνη πουθενά...Εσένα κοπελιά αποκαλύφθηκε το αληθινό σου πρόσωπο στην νέα κριτική που ανέβηκε!
"Η Σοφία συνήθως κάνει αστεία και στο φόρουμ και από κοντά αλλά στο σεξ είναι άγρια δεν είναι γούτσου γούτσου"!
Τόσο καιρό μας παραπλανείς!
Γλυκούλα μου ❤Μα είδες... εμπιστοσύνη πουθενά...
Ναι ναι ναι σε πηστεψαμε....Γλυκούλα μου ❤
Και εγώ που ήθελα να σου κάνω μια πρόταση και να ακούσω από σένα....yes i do. Τι να πω ? Που ζούμε?Μα είδες... εμπιστοσύνη πουθενά...
Στείλε πμ να σου πωΤην ειδα την απαντηση.. Εαν ισχυει αυτο που λες τοτε λυπαμαι διοτι (για μενα μιλαω παντα) ηταν μεσα στις τοπ οσο δουλευε..
Εαν δεν ισχυει ομως αυτο που λες τοτε μακαρι να την ξαναδω
Φώτισε με??Και εγώ που ήθελα να σου κάνω μια πρόταση και να ακούσω από σένα....yes i do. Τι να πω ? Που ζούμε?