Την ειδα την απαντηση.. Εαν ισχυει αυτο που λες τοτε λυπαμαι διοτι (για μενα μιλαω παντα) ηταν μεσα στις τοπ οσο δουλευε..Δες την απάντηση μου 18/9/21.
Σελίδα 619, ποστ 12.370
Εαν δεν ισχυει ομως αυτο που λες τοτε μακαρι να την ξαναδω
Την ειδα την απαντηση.. Εαν ισχυει αυτο που λες τοτε λυπαμαι διοτι (για μενα μιλαω παντα) ηταν μεσα στις τοπ οσο δουλευε..Δες την απάντηση μου 18/9/21.
Σελίδα 619, ποστ 12.370
από βδομάδα που θα είμαι κ εγώ πάνωΚαρπενήσι
Μα είδες... εμπιστοσύνη πουθενά...Εσένα κοπελιά αποκαλύφθηκε το αληθινό σου πρόσωπο στην νέα κριτική που ανέβηκε!
"Η Σοφία συνήθως κάνει αστεία και στο φόρουμ και από κοντά αλλά στο σεξ είναι άγρια δεν είναι γούτσου γούτσου"!
Τόσο καιρό μας παραπλανείς!
Γλυκούλα μου ❤Μα είδες... εμπιστοσύνη πουθενά...
Ναι ναι ναι σε πηστεψαμε....Γλυκούλα μου ❤
Και εγώ που ήθελα να σου κάνω μια πρόταση και να ακούσω από σένα....yes i do. Τι να πω ? Που ζούμε?Μα είδες... εμπιστοσύνη πουθενά...
Στείλε πμ να σου πωΤην ειδα την απαντηση.. Εαν ισχυει αυτο που λες τοτε λυπαμαι διοτι (για μενα μιλαω παντα) ηταν μεσα στις τοπ οσο δουλευε..
Εαν δεν ισχυει ομως αυτο που λες τοτε μακαρι να την ξαναδω
Φώτισε με??Και εγώ που ήθελα να σου κάνω μια πρόταση και να ακούσω από σένα....yes i do. Τι να πω ? Που ζούμε?
Ετσι πας για καφε καυλα;θα καυλωσει πολυς κοσμος..Μωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4 ..Όπως πάντα ❤ πάω για καφέ Γεια σας...
αδυνατισες...Μωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4 ..Όπως πάντα ❤ πάω για καφέ Γεια σας...
Τι πρόταση θα σου έκανε κάποιος και θα περίμενε να ακούσει yes i do ? Φυσικά γονατιστός θα ήμουν με το μονοπετρο , αλλά με αυτά που διαβάζω χάθηκε η εμπιστοσύνη.Φώτισε με??
που;Για να ερθωΜωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4 ..Όπως πάντα ❤ πάω για καφέ Γεια σας...
Ναιιι ο ένας χάσε κιλά ο άλλος πάρε..αδυνατισες...
Κάπου θάλασσα...που;Για να ερθω
Μόνο με δαχτυλίδι αγαπημένε..Τι πρόταση θα σου έκανε κάποιος και θα περίμενε να ακούσει yes i do ? Φυσικά γονατιστός θα ήμουν με το μονοπετρο , αλλά με αυτά που διαβάζω χάθηκε η εμπιστοσύνη.
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!! Τέλεια είσαι τώρα....Ναιιι ο ένας χάσε κιλά ο άλλος πάρε..
Από μέσα.... Πότε δεν ξέρειςΕτσι πας για καφε καυλα;θα καυλωσει πολυς κοσμος..
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου, νομίζω και εμένα μού αρέσω έτσι, να έχω και λίγα κιλά να φάω καμία μπράτσα στον ΚωλοΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!! Τέλεια είσαι τώρα....
Και ενιγουέι, κάνε ότι νιώθεις, όπως αισθάνεσαι εσύ όμορφα! Εγώ απλά, εξέφρασα την άποψη μου, σε προτιμώ έτσι...