Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.214
Ετσι πας για καφε καυλα;θα καυλωσει πολυς κοσμος..Μωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4 ..Όπως πάντα ❤ πάω για καφέ Γεια σας...
αδυνατισες...Μωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4 ..Όπως πάντα ❤ πάω για καφέ Γεια σας...
Τι πρόταση θα σου έκανε κάποιος και θα περίμενε να ακούσει yes i do ? Φυσικά γονατιστός θα ήμουν με το μονοπετρο , αλλά με αυτά που διαβάζω χάθηκε η εμπιστοσύνη.Φώτισε με??
που;Για να ερθωΜωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4 ..Όπως πάντα ❤ πάω για καφέ Γεια σας...
Ναιιι ο ένας χάσε κιλά ο άλλος πάρε..αδυνατισες...
Κάπου θάλασσα...που;Για να ερθω
Μόνο με δαχτυλίδι αγαπημένε..Τι πρόταση θα σου έκανε κάποιος και θα περίμενε να ακούσει yes i do ? Φυσικά γονατιστός θα ήμουν με το μονοπετρο , αλλά με αυτά που διαβάζω χάθηκε η εμπιστοσύνη.
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!! Τέλεια είσαι τώρα....Ναιιι ο ένας χάσε κιλά ο άλλος πάρε..
Από μέσα.... Πότε δεν ξέρειςΕτσι πας για καφε καυλα;θα καυλωσει πολυς κοσμος..
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου, νομίζω και εμένα μού αρέσω έτσι, να έχω και λίγα κιλά να φάω καμία μπράτσα στον ΚωλοΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!! Τέλεια είσαι τώρα....
Και ενιγουέι, κάνε ότι νιώθεις, όπως αισθάνεσαι εσύ όμορφα! Εγώ απλά, εξέφρασα την άποψη μου, σε προτιμώ έτσι...
Νάξο να πάτε. Υπέροχο νησί, καλές παραλίες, καλό φαγητό και φωνάξτε και εμένα να γυρίσουμε παρέα όλο το νησίΚανένα πρόβλημα.... Θέλω και γνώμες για νησιά ❤
ισχύει!! όπως είπα...κι εμένα μου αρέσεις έτσι!!Ευχαριστώ πολύ μωρό μου, νομίζω και εμένα μού αρέσω έτσι, να έχω και λίγα κιλά να φάω καμία μπράτσα στον Κωλο
Δεν έχω πάει αλλά θα δώ...Μου αρέσει να έχει ωραίες παραλίες ❤Νάξο να πάτε. Υπέροχο νησί, καλές παραλίες, καλό φαγητό και φωνάξτε και εμένα να γυρίσουμε παρέα όλο το νησί
Ιόνιο!!! Άμα αποφασίσεις...θα σου πω και σε ποιό νησί συγκεκριμένα, in private!Κανένα πρόβλημα.... Θέλω και γνώμες για νησιά ❤
Και μεις σε θελουμε ετσι οπως εισαι.με καμπυλες να χαιρομαστε γυναικειο κορμι με πιασιματα.Ευχαριστώ πολύ μωρό μου, νομίζω και εμένα μού αρέσω έτσι, να έχω και λίγα κιλά να φάω καμία μπράτσα στον Κωλο
Ναι οπότε μπορείς στείλε μου ❤❤Ιόνιο!!! Άμα αποφασίσεις...θα σου πω και σε ποιό νησί συγκεκριμένα, in private!
Για ωραίες παραλίες, μια είναι η επιλογή!!!Δεν έχω πάει αλλά θα δώ...Μου αρέσει να έχει ωραίες παραλίες