Johnnyjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Τα μάτια μας έφυγαν!!!Άρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Τα μάτια μας έφυγαν!!!Άρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Ω ! Τυχεροί οι νότιοι !!Ρε συ εχω πρόβλημα φοράω αερατο φόρεμα χωρίς εσώρουχο κλασικά....και.φυσαει εχω κεράσει τα νότια προάστια κωλο
Μάλλον θα σοκαριστεί … SandraΆμα σου πω ότι κανένα από αυτά δεν είναι το πραγματικό επάγγελμα μου, θα το καταλάβεις με την πρώτη ή θα σοκαριστείς και θα πρέπει να το εξηγήσω άλλες 50 φορές; Γιατί ξέρεις, καμία φορά κουράζεσαι άμα επαναλαμβάνεσαι
Σωστή , σωστότατη ! Τι ερωτήματα προκύπτουν πολλάκις στον ανθρώπινο εγκέφαλο …Γιατί να το πωωωωωωωω;;; Ποιον αφορά τι κάνω;;
Πολλοί θα το ζήλευαν και τώρα θα ζηλεύουν εάν φανταστούν την εικόνα αυτή Sandra ..Η αλήθεια είναι αυτή. Έχω την τιμή τα τελευταία 3 χρόνια να με γλείφει αυτή η θεότητα μην ζηλεύετεεεεεεε
Αυτές πο πολυθρόνες , οι καναπέδες , τα κρεβάτια τι βλέπουν και τι ακούν ….Γεια ❤
θα σε κλέψω δεν την γλιτωνεις...Άρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Εσυ μας ζεσταινειςΆρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Θαμπωσε ο καθρεφτης απ τη κωλαρα σουΑγάπες καλησπέρα από την όμορφη επαρχεία
Δευτέρα επιστρέφω στην εργασία μου
Ωστόσο να ξέρετε όσο ανοίγει ο καιρός θολωνω από τις καυλες ορισμένοι μου έχετε λείψει ❤
Οσονούπω θα ανεβάσω και ιστορία....
Άρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Αμάν!!!!! Ζάλη!Άρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Βρε γιολαντα μου τι θα γίνει με την κωλαρα σου!!!Αγάπες καλησπέρα από την όμορφη επαρχεία
Ωστόσο να ξέρετε όσο ανοίγει ο καιρός θολωνω από τις καυλες ορισμένοι μου έχετε λείψει ❤
Τι γλύψιμο που θέλειΚαλημεραα αγοριααΣήμερα επιστρέφω από διακοπες Από αυριο θα είμαι διαθεσιμη
Τι να γίνει βρε συ αγαπη μου να γαμηθει ζητάει και αυτή η καημένηΒρε γιολαντα μου τι θα γίνει με την κωλαρα σου!!!
Τετοια κωλαρα που εχεις...τη κακομαθενουμε.Τι να γίνει βρε συ αγαπη μου να γαμηθει ζητάει και αυτή η καημένη
επαρχια; Ελα Θεσσαλονικη αν εισαι κονταΑγάπες καλησπέρα από την όμορφη επαρχεία
Γλυκακι δεν εχει σημερα?Άρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Γυρνά πίσω ρε bro...Έχω ρεπό σήμερα έλα να με βγάλεις για ποτό...Αγάπες καλησπέρα από την όμορφη επαρχεία