Εγώ θα έτρεμα ολόκληρος...Ποιος στη χάρη του καμεραμάν
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
Εγώ θα έτρεμα ολόκληρος...Ποιος στη χάρη του καμεραμάν
ε θα γαμιούνται στη δουλειά ρε φίλε... Σάββατο είναι, τις γλεντάνε σήμερα οι Κώστηδες για τη γιορτή τουςπολυ ησυχα ειναι εδω μεσα τι που ειναι τα κοριτσια μας;;;
καλημερααααα![]()
Εγώ χερι αλφάδι-ψωλή διαμάντιΕγώ θα έτρεμα ολόκληρος...
![]()
Μα πελάτης με τράβηξε και έβαλα την μουσικήΠολύ ωραίο το βίντεο της Αριανα όπως πάντα βέβαια αλλά ο Φωτογράφος ας φτιάξει και στα αλλά κορίτσια..του Μάγου είναι και αυτά..
μπορουμε να παρουμε υλικο για το σπιτι δηλαδη;Μα πελάτης με τράβηξε και έβαλα την μουσική
Όπως κάνω με πολλούς πελάτες όπως κανουν και τα αλλά κορίτσια
Εννοείταιμπορουμε να παρουμε υλικο για το σπιτι δηλαδη;![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν θα μπορούσα να συγκεντρωθω πάντως...Μα πελάτης με τράβηξε και έβαλα την μουσική
Όπως κάνω με πολλούς πελάτες όπως κανουν και τα αλλά κορίτσια
Τα μάτια μας έφυγαν!!!Άρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Ω ! Τυχεροί οι νότιοι !!Ρε συ εχω πρόβλημα φοράω αερατο φόρεμα χωρίς εσώρουχο κλασικά....και.φυσαει εχω κεράσει τα νότια προάστια κωλο
Μάλλον θα σοκαριστεί … SandraΆμα σου πω ότι κανένα από αυτά δεν είναι το πραγματικό επάγγελμα μου, θα το καταλάβεις με την πρώτη ή θα σοκαριστείς και θα πρέπει να το εξηγήσω άλλες 50 φορές; Γιατί ξέρεις, καμία φορά κουράζεσαι άμα επαναλαμβάνεσαι
Σωστή , σωστότατη !Γιατί να το πωωωωωωωω;;; Ποιον αφορά τι κάνω;;![]()
Πολλοί θα το ζήλευαν και τώρα θα ζηλεύουν εάν φανταστούν την εικόνα αυτή Sandra ..Η αλήθεια είναι αυτή. Έχω την τιμή τα τελευταία 3 χρόνια να με γλείφει αυτή η θεότηταμην ζηλεύετεεεεεεε
Αυτές πο πολυθρόνες , οι καναπέδες , τα κρεβάτια τι βλέπουν και τι ακούν ….Γεια ❤
θα σε κλέψω δεν την γλιτωνεις...Άρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Εσυ μας ζεσταινειςΆρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!
Θαμπωσε ο καθρεφτης απ τη κωλαρα σουΑγάπες καλησπέρα από την όμορφη επαρχεία
Δευτέρα επιστρέφω στην εργασία μου
Ωστόσο να ξέρετε όσο ανοίγει ο καιρός θολωνω από τις καυλες ορισμένοι μου έχετε λείψει ❤
Οσονούπω θα ανεβάσω και ιστορία....
Άρχισαν οι ζεστές καυλακια
Διαθεσιμη απο 7!!!