Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.546
- Πόντοι
- 3.246
Γεια σουΓεια ❤
Γεια σουΓεια ❤
Θα το φέρεις τώρα πού θα συναντηθούμε??Καλησπέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη από 6.30
Εσυ θα φας αυτό και εγώ εσέναΘα το φέρεις τώρα πού θα συναντηθούμε??
Γεια σου καυλομουναρε.πολυ σεξυ φωτο.Γεια ❤
Χάχα!! Πρέπει να σ αρέσουν τα γλυκά και εμάς η κωλαρα σουΚαλησπέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη από 6.30
Τη πρωτη φορα ειχες ταρτα,τωρα ζελε.σου προτεινω τη τριτη φορα να εχεις μια τουλουμπα και να τη βαζεις στο κωλαρακι σου....Καλησπέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη από 6.30
Μας εχεις λυγωσει αυτες τις μερες!!Καλησπέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη από 6.30
Τουλουμπα ε? Θέλω και εγώ τώρα...Τη πρωτη φορα ειχες ταρτα,τωρα ζελε.σου προτεινω τη τριτη φορα να εχεις μια τουλουμπα και να τη βαζεις στο κωλαρακι σου....
Θα σου δινα τη δικια μου αλλα δεν εχει ραβδωσεις.εχει μια ελια πανω.χαχα.Τουλουμπα ε? Θέλω και εγώ τώρα...
Θέλω σιροπιαστό...Θα σου δινα τη δικια μου αλλα δεν εχει ραβδωσεις.εχει μια ελια πανω.χαχα.
Τουλουμπιτσα.να τη βαζεις στις τρυπες σου και να σταζουν σερμπετια ...Θέλω σιροπιαστό...
Και μετά? Λέγε....Τουλουμπιτσα.να τη βαζεις στις τρυπες σου και να σταζουν σερμπετια ...
Γλειψιμο μπρος πισω φασωμα να κολλανε οι γλωσσες μας να γινονται κοτσιδα....Και μετά? Λέγε....
Αχχχχχχ έλα περιμένω Αριανα πες και άλλα...Γλειψιμο μπρος πισω φασωμα να κολλανε οι γλωσσες μας να γινονται κοτσιδα....
Αλοιψε την αριανα με το ζελε και γλειφτηνΑχχχχχχ έλα περιμένω Αριανα πες και άλλα...
Καλησπέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη από 6.30
Γεια σου Σάββα νταή! Σε συμπάθησα ήδη
Τουμπανακι!!!!Γεια ❤
Ενημέρωσε το τηλεφωνικο μας κέντρο και αν με δελεάσει η πρόταση σου, θα το σκεφτώ ..Δευτερα θα είμαι Αθηνα και θα τα πούμε από κοντά.
Όχι μονόωρα στα Πριαμος και τα Λακομπα, ούτε στο διάρι της θείας μου. Αυτα αρμόζουν σε τριτοτέταρτες αναλώσιμες.
Εμείς θα παμε κάπου που αρμόζει σε μια γυναίκα σαν εσένα