Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.781
- Πόντοι
- 3.246
Γιατί να το πωωωωωωωω;;; Ποιον αφορά τι κάνω;;
Το πραγματικο επαγγελμα της @Sandra Magic ειναι καλουπατζης.
Γιατί να το πωωωωωωωω;;; Ποιον αφορά τι κάνω;;
Το πραγματικο επαγγελμα της @Sandra Magic ειναι καλουπατζης.
Εγώ το κάνω επιλεκτικά αγάπη μου αυτό σε Σοφία Σαντρα και δυο αγαπημένες μου ακόμα που το έχουμε κάνει πολλές φορέςΘέλω να δω γλυφομούνι Αριάνας
Η αλήθεια είναι αυτή. Έχω την τιμή τα τελευταία 3 χρόνια να με γλείφει αυτή η θεότητα μην ζηλεύετεεεεεεεΕγώ το κάνω επιλεκτικά αγάπη μου αυτό σε Σοφία Σαντρα και δυο αγαπημένες μου ακόμα που το έχουμε κάνει πολλές φορές
Άντε και σε καμία καυλιαρα γυναίκα κανενός άντρα σε τρίο
Είμαι δύσκολη σε αυτό
Δεν κάθομαι σε γυναίκες εύκολα
Προτιμώ πουτσα
Δε πειράζει κάποια στιγμή θα σε γλύψω εγώΕγώ το κάνω επιλεκτικά αγάπη μου αυτό σε Σοφία Σαντρα και δυο αγαπημένες μου ακόμα που το έχουμε κάνει πολλές φορές
Είμαι δύσκολη σε αυτό
Προτιμώ πουτσα
Με τέτοιο μουνι που έχεις όλη μέρα εκεί θα μπορούσα να κάθομαι να κάνω αυτό ❤Η αλήθεια είναι αυτή. Έχω την τιμή τα τελευταία 3 χρόνια να με γλείφει αυτή η θεότητα μην ζηλεύετεεεεεεε
Με τέτοιο μουνι που έχεις όλη μέρα εκεί θα μπορούσα να κάθομαι να κάνω αυτό ❤
Τι γράφετε ρε κορίτσια πάλι;;;Με τέτοιο μουνι που έχεις όλη μέρα εκεί θα μπορούσα να κάθομαι να κάνω αυτό ❤
Πολύ καλό το σήμερα μωρό ❤ θέλω ξανά...Εγώ το κάνω επιλεκτικά αγάπη μου αυτό σε Σοφία Σαντρα και δυο αγαπημένες μου ακόμα που το έχουμε κάνει πολλές φορές
Είμαι δύσκολη σε αυτό
Προτιμώ πουτσα
Και αύριο το πρώτο μαζί θα είναι καυλιτσα μου ❤Πολύ καλό το σήμερα μωρό ❤ θέλω ξανά...
ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΎΚαι αύριο το πρώτο μαζί θα είναι καυλιτσα μου ❤
βαλε κατι επανω σου επιασε κρυο σοφιαΑγόρια μου για πείτε μου, εδώ είναι πρίν το φάω η μετά?? Σε 15 ' από τώρα θα γλείφω Αριανα ( ενημερωτικά)❤
άλλος ένας μικροψώλης με κωλάρα...Αντλία πέους. Vacuum extender. Tunica malleability ασκήσεις. Angion method. Και αρκετό φαΐ.
Ότι χρειαστείς πες μου.
εκει πας η επιστρεφεις απο ραντεβου ? σημερα κανω εγω την ερωτηση χαχαΔιαθέσιμη από της 5 μωράκια ❤
Μην εισαι κακός κλωνάριε...άλλος ένας μικροψώλης με κωλάρα...
ότι χρειαστείς πέστου...
Πάω στο αγαπημένο πορνο χοτελ..εκει πας η επιστρεφεις απο ραντεβου ? σημερα κανω εγω την ερωτηση χαχα
μα γιατί? δεν αναφερόμουν σε σένα...Μην εισαι κακός κλωνάριε...
δεν είπα αυτό...μα γιατί? δεν αναφερόμουν σε σένα...
αλλήλους ναι...δεν είπα αυτό...
αγαπάτε αλλήλους???