Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.486
- Πόντοι
- 8.846
κακό κορίτσι.Όντως ; Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ
γι αυτό σε γουστάρουμε
κακό κορίτσι.Όντως ; Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ
κακό κορίτσι.
γι αυτό σε γουστάρουμε
φίλε εμένα με απασχολεί μόνο η μικροτσουτσουνίαση...εκεί πάσχωΝαι αλλά το πρόβλημα είναι ότι είστε όλοι καλά παιδιά. Ή χαζά. Ή δυστυχώς συνήθως και τα δυο.
φίλε εμένα με απασχολεί μόνο η μικροτσουτσουνίαση...εκεί πάσχω
Σήμερα άκουσα μια απο τις χειροτερες καταρες!!! Σουβλακι να πιάνεις , κολοκυθακι να γινεταιΟ κάθε άνθρωπος έχει τις προτιμήσεις του.. εμένα πχ άλλοι με λένε πανέμορφη άλλοι λένε ότι είμαι σαν να με πάτησε νταλίκα .. και γώ από την στεναχώρια μου θα πάω να φάω ένα σουβλάκι . Έλα τώρα … άλλωστε έχω αποδείξει ότι δεν γλείφω κανέναν για να με κλείσει ραντεβού .. τα ραντεβού μου είναι πιο επιλεκτικά και από τη ψήφο που δίνω στις εκλογές
Όχι ρε φίλε… άλλο κακό να μην σε βρει!Σήμερα άκουσα μια απο τις χειροτερες καταρες!!! Σουβλακι να πιάνεις , κολοκυθακι να γινεται
Φαίνεσαι έμπειρος, σου εύχομαι να πήρες κανένα πόντο να έφτασες τους 8.Αντλία πέους. Vacuum extender. Tunica malleability ασκήσεις. Angion method. Και αρκετό φαΐ.
Ότι χρειαστείς πες μου.
Τι σημασία έχει, μωρή καυλα;Αγόρια μου για πείτε μου, εδώ είναι πρίν το φάω η μετά?? Σε 15 ' από τώρα θα γλείφω Αριανα ( ενημερωτικά)❤
Πολυ τακτοποιημενο το δωματιο για να το εχεις φαει μου φαινεται.Αρα ψηφιζω δεν το εχεις φαειΑγόρια μου για πείτε μου, εδώ είναι πρίν το φάω η μετά?? Σε 15 ' από τώρα θα γλείφω Αριανα ( ενημερωτικά)❤
εεεελαα σε περιμενωωωωΑγόρια μου για πείτε μου, εδώ είναι πρίν το φάω η μετά?? Σε 15 ' από τώρα θα γλείφω Αριανα ( ενημερωτικά)❤
Χαχαχαχαχαχα μετά θα απαντήσω..Πολυ τακτοποιημενο το δωματιο για να το εχεις φαει μου φαινεται.Αρα ψηφιζω δεν το εχεις φαει
Αγόρια μου για πείτε μου, εδώ είναι πρίν το φάω η μετά?? Σε 15 ' από τώρα θα γλείφω Αριανα ( ενημερωτικά)❤
Διαθέσιμη από 6:30 ❤
Ενταξει κανε δουλεια σου, θα περιμενω την απαντησηΧαχαχαχαχαχα μετά θα απαντήσω..
ωραιο χρώμα έχεις κάνει...!Διαθέσιμη από 6:30 ❤
Για πεςΆμα σου πω ότι κανένα από αυτά δεν είναι το πραγματικό επάγγελμα μου, θα το καταλάβεις με την πρώτη ή θα σοκαριστείς και θα πρέπει να το εξηγήσω άλλες 50 φορές; Γιατί ξέρεις, καμία φορά κουράζεσαι άμα επαναλαμβάνεσαι
Αρχικά όπως πάντα υπέροχηΑγόρια μου για πείτε μου, εδώ είναι πρίν το φάω η μετά?? Σε 15 ' από τώρα θα γλείφω Αριανα ( ενημερωτικά)❤
Έχεις δίκιο... πήρα πίπα στην πόρτα και έχυσε.... Όλα τα ξέρετε ....Αρχικά όπως πάντα υπέροχη
Τα σεντόνια φαίνονται ατσαλάκωτα άρα μάλλον δεν έχει προηγηθεί μάχη
Σηκώθηκε???
Πάλλεται …Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σηκώθηκε???