Το ημερολόγιο ενός call girl
Ιστορία 4:
Οταν ξεκίνησα τα ραντεβού μου και μπήκα .στον χώρο, έδινα " επιλεκτικά": κωλο , δεν τον είχα δουλέψει καλά ειδικά σε μεγάλα μεγέθη. Έτσι λοιπόν ένα ωραίο πρωινό η τηλεφωνητρια μου έβγαλε τα ραντεβού μου είχα κάμποσα στην σειρά , αλλά δυστυχώς εκείνη την ημέρα είχε κίνηση, η φάση γαμηθηκε τα ραντεβου αργούσαν οι πελάτες ακυρωναν.και τα νεύρα χάλια..... Πάω στο τρίτο μου με τη σειρά και μου στέλνει η τηλεφωνητρια οτι ο πελάτης είναι αρκετά εκνευρισμένος., "Ωχ" λέω από μέσα μου....πάλι θα πρέπει να τον ηρεμήσω να απολογηθώ να τον χαλαρώσω να τον καυυλώσω και να τον ικανοποιήσω. ...
Πήρα μια βαθιά ανάσα και χτυπησα την πόρτα του δωματιου ο.τυπος. ανοίγει δεν μου μιλάει εμφανώς εκνευρισμένος πήγε προς το παράθυρο ανάβει τσιγάρο και μου λέει.:" βγάλε το μπλουζάκι σου μόνο, θέλω να μείνεις με το σουτιέν, τη φούστα και τις γόβες. Μετά σκύψε στο τραπέζι μπροστά να θαυμάσω τον κώλο σου, βάλε τα χέρια σου να ακουμπούν τον κώλο σου, και θα δέος τι θα πάθεις "
Το ύφος του ήταν ξεκάθαρα τιμωρητικό και έντονο....ημουνα σίγουρη ότι ήθελε να ξεσπάσει πάνω μου τα νεύρα του λόγω της καθυστέρησης ....
Εν τέλη αποκρίθηκα έκατσα όπως μου ζήτησε....
Εμεινα κάμποσα λεπτά σε αυτή τη στάσ χωρίς να μιλάω ή να μιλάει. Δεν ηξερα τι να κάνω για να τον ηρεμήσω θεώρησα ότι η υπακοή είναι το καλύτερο σε αυτή την φάση.
- "Θα σε πάρω σήμερα απ' τον κώλο.ι Αυτό θα σου κάνω γαμιολάκ" ι.μου λέει . "Το μουνάκι σου σήμερα έχει τελειώσει αρκετές φορές, καιρός να σκίσω και την τρυπούλα σου πίσω! "
Τον τύπο τον είχα ξαναδεί κάνα δυο φορές και είχε μεγάλο και χοντρό καυλι... πέτρα.γινοταν πάρα πολύ σκληρό....
Γύρισα σαστισμένη και τον κοίταξα. Όντας τοτε άπειρη από πίσω, δεν έφερα αντίρρηση, δε μίλησα, δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή ήταν πολύ επιβλητικός εκείνη τη στιγμή με κάθε πιθανό τρόπο. Σάλιωσε το δάχτυλο του και όπως ήμουν έτσι στημένη άρχισε να παίζει με την τρυπούλα μου. Τα αγγίγματα του και τα δάχτυλα του ήταν ευγενικά μαζί μου, δε με πονούσε, με υπομονή άνοιγε σιγά- σιγά και χαλάρωνε την τρυπούλα μου. Όταν θεώρησε πως ήμουν έτοιμη, άρχισε να εισχωρεί τον πουτσοκέφαλο του μέσα μου για αρχή. Θεέ μου, η αίσθηση ήταν έντονη, δεν είχα ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Τον είχα ξαναπάρει πολλές φορές από πίσω αλλά εκείνη την στιγμή με τον τρόπο που το έκανε ήταν τόσο περίεργα αλλά και άκρως καυλωτικά. Κάθε σπιθαμή του πούτσου του που έμπαινε μέσα μου με πονούσε και έμενα ακίνητη στη θέση μου. Δεν είχε μπει όλο μέσα, αλλά καταλαβαίνοντας τον πόνο μου άρχισε να κινεί το καυλί του κυκλικά και αργά για να με καυλώνει παράλληλα και να συνηθίζω το ξέσκισμα του κώλου μου. Όταν χαλάρωνα και το απολάμβανα πάλι έκανε κίνηση για να μπει πιο μέσα. Αγκομαχούσε και εκείνος με όλη αυτή την πράξη. Η αίσθηση ότι κάνω κάτι «απαγορευμένο», που δεν θέλω ξεκάθαρα μου έκανε μούσκεμα ακόμα περισσότερο το μουνάκι μου, κάνοντας τα υγρά μου λιπαντικό. Οσο ο κωλος μου ανοιγε, το ξέσκισμα του γινόταν πιο έντονο και εισχωρούσε ολοένα πιο μέσα, αφήνοντας ένα μικρό μέρος απ' έξω. Με γαμούσε πλέον απ’ τον κώλο μου δυνατά άρχισε να σφιροκοπαε τόσο δυνατά που ποναγαν τα πόδια μου από την πίεση, τα κωλομερια μου έκαναν τρελό θόρυβο.... με ξέσκιζε και μου έριχνε δυνατές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα μου κάνοντας τα να τσούζουν απ’ τη δύναμη και εμένα να τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο από ηδονή και πόνο. Δεν άντεξε πολύ έτσι και μετά από λίγο με έχυσε μέσα στο στόμα μου . Καυτά τα χύσια του, και τα καταπια ολα. Με γύρισε και με φίλησε παθιασμένα, ενώ καλά- καλά δεν είχα πλυνει το στόμα μου . Τον άγγιξα στο στήθος και η καρδιά του χτυπούσε σαν τρελή από την ένταση...
Μου άρεσε πολύ, η μέρα εκείνη ήταν σημαδιακή για εμένα διότι πλέον άρχισα να δίνω κανονικά κωλο ......