Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Γεια σου Σάββα νταή! Σε συμπάθησα ήδηΕμείς θα τα πούμε από κοντά μανάριμ. Σάββα με λένε και είμαι νταής.
Γεια σου Σάββα νταή! Σε συμπάθησα ήδηΕμείς θα τα πούμε από κοντά μανάριμ. Σάββα με λένε και είμαι νταής.
εσύ και όλο το μπου...Γεια σου Σάββα νταή! Σε συμπάθησα ήδη
Ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτιμήσεις του.. εμένα πχ άλλοι με λένε πανέμορφη άλλοι λένε ότι είμαι σαν να με πάτησε νταλίκα .. και γώ από την στεναχώρια μου θα πάω να φάω ένα σουβλάκι . Έλα τώρα … άλλωστε έχω αποδείξει ότι δεν γλείφω κανέναν για να με κλείσει ραντεβού .. τα ραντεβού μου είναι πιο επιλεκτικά και από τη ψήφο που δίνω στις εκλογέςεσύ και όλο το μπου...
βοήθεια σου
αλλά μην περιμένεις να τον δείς από κοντά... του πληκτρολογίου είναι αυτός, άσε που προτιμάει τις κυρίες με υδραυλικά άλλωστε... δεν κρίνουμε, δεν κρίνουμε... ο καθένας όπως καυλώνει....
α δεν υπάρχει θέμα, έτσι κι αλλοιώς δεν κάνει ραντεβού αυτός...Ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτιμήσεις του.. εμένα πχ άλλοι με λένε πανέμορφη άλλοι λένε ότι είμαι σαν να με πάτησε νταλίκα .. και γώ από την στεναχώρια μου θα πάω να φάω ένα σουβλάκι . Έλα τώρα … άλλωστε έχω αποδείξει ότι δεν γλείφω κανέναν για να με κλείσει ραντεβού .. τα ραντεβού μου είναι πιο επιλεκτικά και από τη ψήφο που δίνω στις εκλογές
Α, εντάξει. Και;α δεν υπάρχει θέμα, έτσι κι αλλοιώς δεν κάνει ραντεβού αυτός...
Α, εντάξει. Και;
σάντρα μην τους μιλάς.Α, εντάξει. Και;
Όντως ; Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑσάντρα μην τους μιλάς.
δεν είναι καθόλου αισθηματίες, μόνο να γαμήσουν θέλουν
κακό κορίτσι.Όντως ; Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ
κακό κορίτσι.
γι αυτό σε γουστάρουμε
φίλε εμένα με απασχολεί μόνο η μικροτσουτσουνίαση...εκεί πάσχωΝαι αλλά το πρόβλημα είναι ότι είστε όλοι καλά παιδιά. Ή χαζά. Ή δυστυχώς συνήθως και τα δυο.
φίλε εμένα με απασχολεί μόνο η μικροτσουτσουνίαση...εκεί πάσχω
Σήμερα άκουσα μια απο τις χειροτερες καταρες!!! Σουβλακι να πιάνεις , κολοκυθακι να γινεταιΟ κάθε άνθρωπος έχει τις προτιμήσεις του.. εμένα πχ άλλοι με λένε πανέμορφη άλλοι λένε ότι είμαι σαν να με πάτησε νταλίκα .. και γώ από την στεναχώρια μου θα πάω να φάω ένα σουβλάκι . Έλα τώρα … άλλωστε έχω αποδείξει ότι δεν γλείφω κανέναν για να με κλείσει ραντεβού .. τα ραντεβού μου είναι πιο επιλεκτικά και από τη ψήφο που δίνω στις εκλογές
Όχι ρε φίλε… άλλο κακό να μην σε βρει!Σήμερα άκουσα μια απο τις χειροτερες καταρες!!! Σουβλακι να πιάνεις , κολοκυθακι να γινεται
Φαίνεσαι έμπειρος, σου εύχομαι να πήρες κανένα πόντο να έφτασες τους 8.Αντλία πέους. Vacuum extender. Tunica malleability ασκήσεις. Angion method. Και αρκετό φαΐ.
Ότι χρειαστείς πες μου.
Τι σημασία έχει, μωρή καυλα;Αγόρια μου για πείτε μου, εδώ είναι πρίν το φάω η μετά?? Σε 15 ' από τώρα θα γλείφω Αριανα ( ενημερωτικά)❤
Πολυ τακτοποιημενο το δωματιο για να το εχεις φαει μου φαινεται.Αρα ψηφιζω δεν το εχεις φαειΑγόρια μου για πείτε μου, εδώ είναι πρίν το φάω η μετά?? Σε 15 ' από τώρα θα γλείφω Αριανα ( ενημερωτικά)❤
εεεελαα σε περιμενωωωωΑγόρια μου για πείτε μου, εδώ είναι πρίν το φάω η μετά?? Σε 15 ' από τώρα θα γλείφω Αριανα ( ενημερωτικά)❤
Χαχαχαχαχαχα μετά θα απαντήσω..Πολυ τακτοποιημενο το δωματιο για να το εχεις φαει μου φαινεται.Αρα ψηφιζω δεν το εχεις φαει