piterpan85
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
οοκ Σε ευχαριστω πολυ φιλε !!!Κλειστό το έχει μου έστειλε χτες όμως μήνυμα ότι θα απέχει για ένα διάστημα και το ξαναεκλεισε . Ας κάνουμε υπομονή και ας είναι καλά
οοκ Σε ευχαριστω πολυ φιλε !!!Κλειστό το έχει μου έστειλε χτες όμως μήνυμα ότι θα απέχει για ένα διάστημα και το ξαναεκλεισε . Ας κάνουμε υπομονή και ας είναι καλά
Κλειστό το έχει μου έστειλε χτες όμως μήνυμα ότι θα απέχει για ένα διάστημα και το ξαναεκλεισε . Ας κάνουμε υπομονή και ας είναι καλά
Καποιος το σκισε και κανει κουρα ,χεχεχεΈχουμε κανενα νέο από το κορίτσι?? Έστειλα μήνυμα στο viber για να κανονίσω για συνάντηση σήμερα το πρωί και δεν εχει απαντήσει ακόμα.
Γνωρίζει κάποις συναγωνιστής εάν θα επιστρεψει η Μάγδα ;
Τη. Έχω ψάξει παντόυ δε υπάρχει πουθενά και εξαφανίστηκε λίγο περίεργα τη τελευταία μέρα που είχαμε επικοινωνία . Προσωπικά ανησυχώ στη συγκεκριμένη για κάτι ασχημοΚανένα νέο από το κορίτσι?
Και σε γραφείο να πήγαινε εγώ θα συναντούσα.
ΜΗΝ ανησυχείς.Τη. Έχω ψάξει παντόυ δε υπάρχει πουθενά και εξαφανίστηκε λίγο περίεργα τη τελευταία μέρα που είχαμε επικοινωνία . Προσωπικά ανησυχώ στη συγκεκριμένη για κάτι ασχημο
Ναι παρά πολύ καλή ήταν, ευτυχώς πρόλαβα και δοκίμασα.Κανένα νέο από το κορίτσι?
Και σε γραφείο να πήγαινε εγώ θα συναντούσα.
Τη. Έχω ψάξει παντόυ δε υπάρχει πουθενά και εξαφανίστηκε λίγο περίεργα τη τελευταία μέρα που είχαμε επικοινωνία . Προσωπικά ανησυχώ στη συγκεκριμένη για κάτι ασχημο
Η να εφτιαξε κλειστο κυκλο!ρε μάγκες μήπως απλά "αναβαθμίστηκε" σε γραφείο και ανησυχούμε τσάμπα;; τόσες κοπέλες έχουν παρουσιαστεί σαν καινούργιες στα γραφεία μπορεί να ναι κάποια απ αυτές
...σε ΄μενα παντως που ημουνα απο τα τελευταια της ραντεβου, μου εστειλε μηνυμα στο viber οτι "Σταματησα για λιγο καιρο, θα επανελθω συντομα ".Τη. Έχω ψάξει παντόυ δε υπάρχει πουθενά και εξαφανίστηκε λίγο περίεργα τη τελευταία μέρα που είχαμε επικοινωνία . Προσωπικά ανησυχώ στη συγκεκριμένη για κάτι ασχημο
Και σε εμένα το έστειλε αυτό που λες...σε ΄μενα παντως που ημουνα απο τα τελευταια της ραντεβου, μου εστειλε μηνυμα στο viber οτι "Σταματησα για λιγο καιρο, θα επανελθω συντομα ".
Οποτε, υποθετω, αν αποφασισει να ξαναγυρισει στην δουλεια θα το μαθουμε ολοι μας
Η να εφτιαξε κλειστο κυκλο!
ΔΕΝ σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι όλοι όσοι την είδαν αρκετές φορές, θα είναι και σε αυτόν τον κλειστό κύκλο.δεν παιζει αυτο, καποιοι που την ειδαμε αρκετες φορες θα ημασταν στον κυκλο
ΔΕΝ σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι όλοι όσοι την είδαν αρκετές φορές, θα είναι και σε αυτόν τον κλειστό κύκλο.
ΑΝ εργαζόμενη αποφασίσει να το δουλέψει έτσι, υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι, που καθορίζουν ποιος θα είναι μέσα και ποιος όχι.