Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.443
- Πόντοι
- 4.496
Ενα μου τελειωνει σε 219 ισχυει?Έτοιμος και εσύ
Ενα μου τελειωνει σε 219 ισχυει?Έτοιμος και εσύ
Ετσι είμαστε εμείς. Ειναι μην μυριστούμε γυναικεία ύπαρξη εδώ μέσα. Τίποτα δεν μας κρατάει μετά. Α όλα και ολα, σε αυτά δεν αστειευόμαστε .. .Συναγωνιστές δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να βρεις το τηλέφωνο κοπέλας.
Όλο το bou της έχει στείλει μήνυμα, την πεθάναμε.
Οχι φίλε μου . Σε 13 τελειώνει .Ενα μου τελειωνει σε 219 ισχυει?
Σε 219 τελειώνει σίγουραΟχι φίλε μου . Σε 13 τελειώνει .
Όχι βέβαια, θα το χαλάσεις το μικρό και τι θα κάνουμε μετά.......μαγκα μου, λες?!?!?
Και εγώ σου έχω στείλει μήνυμα εδώ και δεν μου απάντησες και έχω πάνω από 5 μηνύματα!!!Αυτοί που ζητάνε το τηλέφωνο όμως δεν έχουν συμπληρώσει τα 5 μηνύματα ούτε εγώ μπορώ να τους στείλω πμ.
...θα το προσεξω, στα πουπουλα θα το'χωΌχι βέβ αια, θα το χαλάσεις το μικρό και τι θα κάνουμε μετά...
Thanks Marcelo!!Η δοκιμή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία .
Σφιχτό αδύνατο σώμα , πολύ όμορφο πρόσωπο , χαρούμενη παρουσία , ευγενική και χαλαρή στο social . Δύο γύροι σε υψηλές στροφές , ακολούθησε οριακά αλλά τα κατάφερε μια χαρά .
Γουστάρει πολύ γλείψιμο και το δείχνει , πολλά φιλιά με γλώσσα , κραυγές που σε ξεσηκώνουν .
Πανέμορφο petite πιπινάκι με διάθεση να περάσει και εκείνη καλά .
Πάρτε με ρέγουλο και σεβασμό .
Ναι αλλά όλες τους τον έχουν στα ώπα-ώπα και γράφουν κριτικές γι αυτόν στα νήματά τους! Οπότε μάλλον δεν τις πειράζει και πολύΑσε τα σαπια! Εσυ εισαι αυτος που κατεβαινει, τις παιρνει παραμαζωμα και μετα κλεινουν ως call girl και πανε να μονασουν!!
Σε αυτό τελείωνε είναι το παλιόΣε 219 τελειώνει σίγουρα
Χτες μιλήσαμε σε αυτό μέσω viberΣε αυτό τελείωνε είναι το παλιό
Σήμερα τελειώνει σε 13. Το ανέφερε και ένας συναγωνιστής πιο πάνω και ισχύει . Το 219 είναι μπλοκαρισμένοΧτες μιλήσαμε σε αυτό μέσω viber
γεια σου αγοραρεΩχχχχχχχχχχχ!
αστον γιατι απο της 22 αυγουστου εχει να σκεφτει την πουτσα των ονειρων τουγεια σου αγοραρε