Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 4.496
Και να θες να αγιασεις δε σαφηνουνΠάνω που έλεγα να αποφύγω τα ραντεβού για ένα διάστημα..
Και να θες να αγιασεις δε σαφηνουνΠάνω που έλεγα να αποφύγω τα ραντεβού για ένα διάστημα..
Το θέμα είναι ότι η κόκλα εδώ δεν δίνει κώλο ...
Χεφυγε ο χορηγος?
καλησπερα.ένα τηλ;Καλημερα
στειλε μια απο εδω αμα μπορειςΑυτοί που ζητάνε το τηλέφωνο όμως δεν έχουν συμπληρώσει τα 5 μηνύματα ούτε εγώ μπορώ να τους στείλω πμ.
Εμένα μου είχες στείλει σε μήνυμα το τηλ σου μιλήσαμε στο viber προσπαθώ να κλείσω ραντεβού μέρες τώρα και φαίνεται ότι δε τα διαβάζεις … μπορείς να μου στείλεις μήνυμα εδώ να κανονίσουμε ;Αυτοί που ζητάνε το τηλέφωνο όμως δεν έχουν συμπληρώσει τα 5 μηνύματα ούτε εγώ μπορώ να τους στείλω πμ.
Μαγδα έχω τον παλιό σ αριθμό στείλε μ τον νέο. Σου έχω στείλει pmΑυτοί που ζητάνε το τηλέφωνο όμως δεν έχουν συμπληρώσει τα 5 μηνύματα ούτε εγώ μπορώ να τους στείλω πμ.
Η δοκιμή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία .
Σφιχτό αδύνατο σώμα , πολύ όμορφο πρόσωπο , χαρούμενη παρουσία , ευγενική και χαλαρή στο social . Δύο γύροι σε υψηλές στροφές , ακολούθησε οριακά αλλά τα κατάφερε μια χαρά .
Γουστάρει πολύ γλείψιμο και το δείχνει , πολλά φιλιά με γλώσσα , κραυγές που σε ξεσηκώνουν .
Πανέμορφο petite πιπινάκι με διάθεση να περάσει και εκείνη καλά .
Πάρτε με ρέγουλο και σεβασμό .
....μαγκα μου, λες?!?!?Η δοκιμή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία .
Σφιχτό αδύνατο σώμα , πολύ όμορφο πρόσωπο , χαρούμενη παρουσία , ευγενική και χαλαρή στο social . Δύο γύροι σε υψηλές στροφές , ακολούθησε οριακά αλλά τα κατάφερε μια χαρά .
Γουστάρει πολύ γλείψιμο και το δείχνει , πολλά φιλιά με γλώσσα , κραυγές που σε ξεσηκώνουν .
Πανέμορφο petite πιπινάκι με διάθεση να περάσει και εκείνη καλά .
Πάρτε με ρέγουλο και σεβασμό .
Με 1000 λέμε....μαγκα μου, λες?!?!?
...θα δοκιμασθει λοιπον η κυρια το συντομοτεροΜε 1000 λέμε
Ωχχχχχχχχχχχ!...θα δοκιμασθει λοιπον η κυρια το συντομοτερο
ΟΧΙΚαρτέλα έχει η κοπέλα για κριτικές;
οχι δεν κανει αναλΚώλο δείνει η κοπέλα;
Ξέρετε;
Τρομερό στήσιμοΕιμαι η Μαγδα!
Ακόμα?Ναι μου αρεσουν και τα φιλια με γλωσσα