shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ψαξε να τα βρειςστ'αρχίδια μας!
ψαξε να τα βρειςστ'αρχίδια μας!
Κι ωραίο κορμί επίσης ?Ειμαι 100% Ελληνιδα
οι αλλοδαπες η οι ελληνιδες το εχουν στραβα τοποθετημενο το μουνι ...?Ξέρει κανείς από ποιά χώρα των Βαλκανίων είναι η κυρία;
...τύπε εδώ δεν έχουμε σαλιαριδες για να τρέχουν σφαίρα το νήμα...προβλέπω νήμα άνω τον 300Κ!
Της πούτσας μαγκιάΤώρα αλήθεια αυτή η αγένεια που αποσκοπεί και τι νόημα έχει?
εχεις πμΕίμαι 100% Ελληνίδα
Κοίτα, νομίζω ότι έχεις άδικο. Κάποιος ρώτησε από που είναι η κοπέλα και απάντησε 100% Ελληνίδα. Δεν το προέβαλε ως προσόν. Οπότε την κράζεις άδικα. Επιπλέον γιατί είναι ντροπή να λέει κάποιος ότι είναι Έλληνας?στ'αρχίδια μας!
Αυτό φαντάζομαι το έγραψες για άλλους λόγους ε; Για την ιστορία πάντως, δεν σου ζήτησα κανένα τηλέφωνο. Μία ερώτηση σου έκανα κι εσύ αντί να απαντήσεις, μου έστειλες το τηλέφωνό σου. Η ερώτησή μου ήταν η εξής και συνεχίζει να ισχύει:Το τηλέφωνό μου σου το εστειλα αν εισαι και εσυ απο αυτους που ζητανε εκπτώσεις απο την πρωτη φορα οντως οι προβλέψεις σου ειναι σωστες και δεν θα συναντηθούμε. Στο χερι σου ειναι αν θα βρεθούμε και αυτο ισχυει για ολους.
Πήρες ρε θηρίο τηλέφωνο χωρίς να το ζητήσεις ;; ><Για την ιστορία πάντως, δεν σου ζήτησα κανένα τηλέφωνο.
τοσες κανουν το ιδιο με pm, αλλες δεν βαζουν καν τηλεφωνοΑυτό φαντάζομαι το έγραψες για άλλους λόγους ε; Για την ιστορία πάντως, δεν σου ζήτησα κανένα τηλέφωνο. Μία ερώτηση σου έκανα κι εσύ αντί να απαντήσεις, μου έστειλες το τηλέφωνό σου. Η ερώτησή μου ήταν η εξής και συνεχίζει να ισχύει:
Γιατί δεν το ανεβάζεις σε δημόσια θέα το τηλέφωνό σου, αφού θα απαντήσεις σε όλους;
Ο τρόπος που απάντησε, με παράθεση σε σχόλιό μου δείχνει "βόρειο" χαρακτήρα...Ειμαι 100% Ελληνιδα
Και έτσι να είναι , προσωπικά μου είναι αδιάφορο.Εμενα μου φαινεται μουφα , το σαιτ που διαφιμιζεται ειναι συγκινονουν δοχειο με εσκορτ γραφειο που δραστηριοποιείται εδω.
Με το μπαρδον βρε Βαγγο εξαστερε που την βλεπεισ να σου δειξει κανενα κωλο κανενα βυζι σε φωτο εκει .Η αληθεια αποκαλυπτεται απο κοντα η απο περιγραφεσ συναγωνιστων που και παλι ειναι υποκειμενικεσ .Και έτσι να είναι , προσωπικά μου είναι αδιάφορο.
Βλέπω μια κοπέλα , μου αρέσει,συμφωνώ στα χρήματα …τέλος.
Μαγικό ε; Όλοι ζητάτε τηλέφωνο κι εγώ που δεν ζήτησα, μου το έστειλε. Κι αφού είδε κι αποείδε, μ΄ έβγαλε στην σέντρα για δήθεν τσίπη. Ορισμένοι μαρτυράτε χωρίς ξύλο ρε σεις. Στον 21ο αιώνα είμαστε, κάντε ότι κάνετε πιο μπιούντφουλ...Πήρες ρε θηρίο τηλέφωνο χωρίς να το ζητήσεις ;; ><
Εγώ από τις δέκα το πρωί και ακόμα περιμένω .
Καλά σίγουρα . Απλά σαν πρώτη εντύπωση λέω. Όπως επίσης παίζει και το σενάριο να είναι μουναρος και στην φωτο και από κοντά αλλά να είναι φόλα στις υπηρεσίες, σε όλους μας έχει τύχει.Με το μπαρδον βρε Βαγγο εξαστερε που την βλεπεισ να σου δειξει κανενα κωλο κανενα βυζι σε φωτο εκει .Η αληθεια αποκαλυπτεται απο κοντα η απο περιγραφεσ συναγωνιστων που και παλι ειναι υποκειμενικεσ .