ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.282
- Πόντοι
- 1.076
Μάγδα σου έστειλα πμ το μεση.μερι και ακόμη τίποτα το τηλ σου μας ξέχασες.
Προφανως τυπε το δινει επιλεκτικα δε νομιζω οτι σε ξεχασεΜάγδα σου έστειλα πμ το μεση.μερι και ακόμη τίποτα το τηλ σου μας ξέχασες.
Εγω δεν εχω παρει απαντηση ακομα Μαγδακι...Εχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
Και να ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ κιολας μεσα σου να σε πει μικροτσουτσουνο.λέει: +50 ευρώ το άναλ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΕΘΗ! Να την πληρώνεις να σε λέει και μικροτσούτσουνο! Ερε που πάμε ως άντρες καταναλωτές! ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ
αυτα βλέπει η νανουκα και θα φας χυλοπίτα στον φούρνο!Εγω παντως οταν μαζευονται 100-200-300 γκομενακια και μου ζητανε τηλεφωνο τις ξεπεταω στο φτερο.
Ενώ τις άλλες δύο που υποστηρίζεις (και σε κάναμε ρόμπα στα νήματα τους)είναι αλλοδαπές;;;Και να ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ κιολας μεσα σου να σε πει μικροτσουτσουνο.
Ελλεηνες.
Θα τη ρωτησω πρωτα τι υψος εχει και ανάλογα θα πραξω,στο εστειλε με κουριερ παραπονιαρη ...
ευτηχως δεν εχεις νικ κοντοπουτανος ...
1.60 υψος εχω ψηλη δεν με λες ?Θα τη ρωτησω πρωτα τι υψος εχει και ανάλογα θα πραξω,
Μη μας βγει ψηλη στην πόρτα και ξενερωσω
Ότι πρέπει είσαι!!!1.60 υψος εχω ψηλη δεν με λες ?
Μανιτζεβελη δηλαδή ! ????1.60 υψος εχω ψηλη δεν με λες ?
Γιατι θα σου πεσει το παιδι !!!!!!!!!!!!...και κάτι τελευταίο, γιατί μου ζαλίζεται τ΄αρχίδια για να σας δώσω το τηλέφωνο της λεγάμενης(;). Copy paste η απάντησή μου στον πρώτο που μου έστειλε:
Όχι φίλε μου, δεν ξηγιέμαι πούστικα. Αν στο δώσει έχει καλώς. Εάν όχι, βρες άλλον τρόπο, όχι από μένα.
Τηλέφωνο;Εχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
Τα ακριβα αρωματα σε μικρα μπουκαλακια.....1.60 υψος εχω ψηλη δεν με λες ?
θα ρεψεις ????Εγω παντως οταν μαζευονται 100-200-300 γκομενακια και μου ζητανε τηλεφωνο τις ξεπεταω στο φτερο.