apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.520
- Πόντοι
- 456
Και σε εμενα παρακαλω , !!!!!!!!!!!!!!!Μπορείς να μου στειλεις το τηλ της magdas19.ευχαριστω
Και σε εμενα παρακαλω , !!!!!!!!!!!!!!!Μπορείς να μου στειλεις το τηλ της magdas19.ευχαριστω
Γιατί δε το κάνεις "Μαγδαληνή" να σας ξεχωρίζουν; Είναι και πιο πιασάρικο!Άλλη Μάγδα είναι αυτή δεν είμαι εγώ
Να παρακαλέσω κι εγώ;Και σε εμενα παρακαλω , !!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ πάντως ακόμα περιμένω. Λόγω μακροχρόνιας σχέσης έχω αφήσει το σπορ είπα μετά από αρκετά χρόνια να κλείσω με την μικρά αλλά ακόμα περιμένω μήνυμα να στείλει. Γενικά διάβασα λίγο το νήμα και βλέπω ότι το δίνει εκεί που θέλει. Πάμε για άλλα φίλε!τελικά ρε παίδες έστειλε σε κανέναν το τηλέφωνο της ?
Μάλλον η δεν το δίνει κ κάνει χαβαλέ μ φαίνεται αλλιώς πως μας βλέπει κ το δίνει εκεί π θέλειΕγώ πάντως ακόμα περιμένω. Λόγω μακροχρόνιας σχέσης έχω αφήσει το σπορ είπα μετά από αρκετά χρόνια να κλείσω με την μικρά αλλά ακόμα περιμένω μήνυμα να στείλει. Γενικά διάβασα λίγο το νήμα και βλέπω ότι το δίνει εκεί που θέλει. Πάμε για άλλα φίλε!
Παίζει και αυτό δεν έχεις άδικοΜάλλον η δεν το δίνει κ κάνει χαβαλέ μ φαίνεται αλλιώς πως μας βλέπει κ το δίνει εκεί π θέλει
Επανήλθα
Περιμένω τα μηνύματα σας
Μπορεις να μου στειλεις το τηλ σου;;Επανήλθα
Περιμένω τα μηνύματα σας
πανήλθα
Περιμένω τα μηνύματα σας
Ότι να ναι...
Εντελώς, έγραψε και την επόμενη ημέρα έκλεισε τα κινητό....Ότι να ναι...
εφυγε ο χορηγος?Επανήλθα
Περιμένω τα μηνύματα σας