Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.643
- Πόντοι
- 2.596
Εγώ τώρα έκατσα να φάω...Συγνώμη τύπε, ελπίζω μην έτρωγες..
Εγώ τώρα έκατσα να φάω...Συγνώμη τύπε, ελπίζω μην έτρωγες..
Μια σταλιτσα![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χωρίς λόγια...
Μια σταλιτσα
επειδη την πηρα και εγω,προ δεκαημερου περιπου,εχω να πω και εγω τα ιδια πολυ θετικος χαρακτηρας,ακοπμλεξαριστη και πεντακαθαρη,μην κρινετε και επιτιθεστε χωρις να εχετε τεσταρει μια κοπελα,στο τεραστιο αυτο σαιτ υπαρχουνε πολυ πιο ηλικιωμενες και πολυ βαρυτερες που τις εκθειαζουνε και τις προμοταρουνε ολημερις καποιοι,οσο για το μικροσωμη φιλε iceman δεν ειναι εγω ειδα μια μετρια κοπελα,εκτος αν εισαι εσυ μεγαλοσωμος,σε ολα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χωρίς λόγια...
ουτε ακωλη ειναι μια χαρα μιλφοκωλαρακι εχει που το δινει και αβιασταεπειδη την πηρα και εγω,προ δεκαημερου περιπου,εχω να πω και εγω τα ιδια πολυ θετικος χαρακτηρας,ακοπμλεξαριστη και πεντακαθαρη,μην κρινετε και επιτιθεστε χωρις να εχετε τεσταρει μια κοπελα,στο τεραστιο αυτο σαιτ υπαρχουνε πολυ πιο ηλικιωμενες και πολυ βαρυτερες που τις εκθειαζουνε και τις προμοταρουνε ολημερις καποιοι,οσο για το μικροσωμη φιλε iceman δεν ειναι εγω ειδα μια μετρια κοπελα,εκτος αν εισαι εσυ μεγαλοσωμος,σε ολα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.
οπως λενε και αλλοι χαλαρωστε λιγο με το κραξιμο. παορμοιες τις κανουμε χρυσες στο μαμπα. σε καποιους αρεσουνε οι γειτονισες, τι να κανουμεεπειδη την πηρα και εγω,προ δεκαημερου περιπου,εχω να πω και εγω τα ιδια πολυ θετικος χαρακτηρας,ακοπμλεξαριστη και πεντακαθαρη,μην κρινετε και επιτιθεστε χωρις να εχετε τεσταρει μια κοπελα,στο τεραστιο αυτο σαιτ υπαρχουνε πολυ πιο ηλικιωμενες και πολυ βαρυτερες που τις εκθειαζουνε και τις προμοταρουνε ολημερις καποιοι,οσο για το μικροσωμη φιλε iceman δεν ειναι εγω ειδα μια μετρια κοπελα,εκτος αν εισαι εσυ μεγαλοσωμος,σε ολα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.
γειτονισσες και ξερο ψωμι φιλε (για καποιους μεταξυ των οποιων και εγω)οπως λενε και αλλοι χαλαρωστε λιγο με το κραξιμο. παορμοιες τις κανουμε χρυσες στο μαμπα. σε καποιους αρεσουνε οι γειτονισες, τι να κανουμε
Έχει χάρη που δεν θέλω να αρχίσω τις αντιπαραθεσεις πάλι αλλά κάποιοι που κράζουν μια με διπλάσια κιλά την αποκαλούν από το πρωί μέχρι το βράδυ κορμαρα κωλαρα μου άρα κλπεπειδη την πηρα και εγω,προ δεκαημερου περιπου,εχω να πω και εγω τα ιδια πολυ θετικος χαρακτηρας,ακοπμλεξαριστη και πεντακαθαρη,μην κρινετε και επιτιθεστε χωρις να εχετε τεσταρει μια κοπελα,στο τεραστιο αυτο σαιτ υπαρχουνε πολυ πιο ηλικιωμενες και πολυ βαρυτερες που τις εκθειαζουνε και τις προμοταρουνε ολημερις καποιοι,οσο για το μικροσωμη φιλε iceman δεν ειναι εγω ειδα μια μετρια κοπελα,εκτος αν εισαι εσυ μεγαλοσωμος,σε ολα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.
συμβαίνουν τέτοια πράγματα? απαπα!Έχει χάρη που δεν θέλω να αρχίσω τις αντιπαραθεσεις πάλι αλλά κάποιοι που κράζουν μια με διπλάσια κιλά την αποκαλούν από το πρωί μέχρι το βράδυ κορμαρα κωλαρα μου άρα κλπ
Είμαι σχεδόν 120 κιλά και περίπου 1,90.Γενικά πήγες,είδες και σχημάτισες άποψη.Τι να κάνουμε;Βγάζουν κάποιοι μια φώτο και κράζουν,ενώ δεν έχουν δεί.Τουλάχιστον οι φωτο δεν έχουν photoshop και ότι βλέπεις έρχεται.Νομίζω όλοι έχουμε φάει τέτοιες φόλες είτε με εκδιδόμενες που οι προμοτορες εκθείαζαν,είτε με γκομενάκια απο κάποια πλατφόρμα social κτλ.Απο εκεί και πέρα γουστα είναι αυτα.επειδη την πηρα και εγω,προ δεκαημερου περιπου,εχω να πω και εγω τα ιδια πολυ θετικος χαρακτηρας,ακοπμλεξαριστη και πεντακαθαρη,μην κρινετε και επιτιθεστε χωρις να εχετε τεσταρει μια κοπελα,στο τεραστιο αυτο σαιτ υπαρχουνε πολυ πιο ηλικιωμενες και πολυ βαρυτερες που τις εκθειαζουνε και τις προμοταρουνε ολημερις καποιοι,οσο για το μικροσωμη φιλε iceman δεν ειναι εγω ειδα μια μετρια κοπελα,εκτος αν εισαι εσυ μεγαλοσωμος,σε ολα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.
Είμαι σχεδόν 120 κιλά και περίπου 1,90.Γενικά πήγες,είδες και σχημάτισες άποψη.Τι να κάνουμε;Βγάζουν κάποιοι μια φώτο και κράζουν,ενώ δεν έχουν δεί.Τουλάχιστον οι φωτο δεν έχουν photoshop και ότι βλέπεις έρχεται.Νομίζω όλοι έχουμε φάει τέτοιες φόλες είτε με εκδιδόμενες που οι προμοτορες εκθείαζαν,είτε με γκομενάκια απο κάποια πλατφόρμα social κτλ.Απο εκεί και πέρα γουστα είναι αυτα.
Δεν είμαι γνωστός για το αν μου αρέσει να είμαι αρεστός. Από εκεί και πέρα η γνώμη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα και ο καθένας έχει από μια. Εγώ την έχω σφιχτή και σοβαρή εσύ ξεσκισμενη και ανερμάτιστη με προσβολές και άλλες αηδίες. Αν έχεις εμπειρία πες την. Αν δεν έχεις κατσε στην άκρη σου και μούγκα. Και εμείς λεφτά δώσαμε για να πάμε και είπαμε την αποψη μας. Ουτε για ζωγραφιές είπαμε, ούτε για γιαγιάδες,ουτε για μοντέλα και άλλα σημεία και τέρατα.Εγώ έβαλα τη φωτογραφία ΧΩΡΙΣ κράξιμο. Αντ' αυτού έβαλα τα σχόλια σου που μιλούσες για όμορφη παρουσία με ωραίο σώμα
Εσύ προφανώς θέλεις να ξανασυναντήσεις τη γιαγιά και να της μοστράρεις τη κριτική σου να γίνεις πιο αρεστός και εγώ θέλω να υπενθυμίσω στους αγαπητούς συναδέλφους ποια είναι η ζωγραφιά που θέλει και αύξηση στα 80, μπας και τους σώσω το χαρτζηλίκι
Απλά πράγματα..
Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν τυχόν πεις την γνώμη σου που τυχαίνει να μη συμφωνεί με τη δικη τους, τρώς ανελέητο πρηξοπουτσι, είτε ανοικτά στο φόρουμ είτε με πμ.Έχει χάρη που δεν θέλω να αρχίσω τις αντιπαραθεσεις πάλι αλλά κάποιοι που κράζουν μια με διπλάσια κιλά την αποκαλούν από το πρωί μέχρι το βράδυ κορμαρα κωλαρα μου άρα κλπ
Έχει χάρη που δεν θέλω να αρχίσω τις αντιπαραθεσεις πάλι αλλά κάποιοι που κράζουν μια με διπλάσια κιλά την αποκαλούν από το πρωί μέχρι το βράδυ κορμαρα κωλαρα μου άρα κλπ
νταήδες που κάνουν bullying υπάρχουν παντού!Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν τυχόν πεις την γνώμη σου που τυχαίνει να μη συμφωνεί με τη δικη τους, τρώς ανελέητο πρηξοπουτσι, είτε ανοικτά στο φόρουμ είτε με πμ.
Δεν είμαι γνωστός για το αν μου αρέσει να είμαι αρεστός. Από εκεί και πέρα η γνώμη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα και ο καθένας έχει από μια. Εγώ την έχω σφιχτή και σοβαρή εσύ ξεσκισμενη και ανερμάτιστη με προσβολές και άλλες αηδίες. Αν έχεις εμπειρία πες την. Αν δεν έχεις κατσε στην άκρη σου και μούγκα. Και εμείς λεφτά δώσαμε για να πάμε και είπαμε την αποψη μας. Ουτε για ζωγραφιές είπαμε, ούτε για γιαγιάδες,ουτε για μοντέλα και άλλα σημεία και τέρατα.
Εχεις δίκιο. Με ξέρεις και από εχθές και έχεις άποψη κιόλας... Αλλά είπαμε... Σαν τις κωλοτρυπιδες οι απόψεις... Η δική σου ξεσκισμενη και ανερμάτιστη...Για ακόμα μια φορά δείχνεις ότι εσύ δε έχεις ζωή και κάθεσαι και ανοίγεις beef εδώ μέσα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο και πες ότι θες. Αν ΔΕΝ αποκτήσεις εμπειρία, η άποψη σου είναι αδιάφορη και άσκοπη εδώ μέσα. Κριτική για υπηρεσίες κάνουμε και όχι για απόψεις.Όντως έχω μεγάλη εμπειρία για να καταλαβαίνω τους γυμνοσάλιαγκες σαν του λόγω σου που λένε παπαριές για να γίνουν αρεστοί στις πουτάνες. Get a real life
Δεν εχω καμια σχεση με την αντιπαράθεση που εχετε ανοιξει. Εγω αλλο θα σε ρωτησω. Βασει των φωτογραφιων εμενα δε μου αρεσει καθολου. Δεν μπορω να το γραψω επειδη δεν εχω παει μαζι της θεωρεις?Εχεις δίκιο. Με ξέρεις και από εχθές και έχεις άποψη κιόλας... Αλλά είπαμε... Σαν τις κωλοτρυπιδες οι απόψεις... Η δική σου ξεσκισμενη και ανερμάτιστη...Για ακόμα μια φορά δείχνεις ότι εσύ δε έχεις ζωή και κάθεσαι και ανοίγεις beef εδώ μέσα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο και πες ότι θες. Αν ΔΕΝ αποκτήσεις εμπειρία, η άποψη σου είναι αδιάφορη και άσκοπη εδώ μέσα. Κριτική για υπηρεσίες κάνουμε και όχι για απόψεις.
yparxeι και κατι αλλο το ακαποτο παει συννεφο οποιος εχει αντιρηση να βγει η κυρια (..........) που γραφει να απαντησηΔεν εχω καμια σχεση με την αντιπαράθεση που εχετε ανοιξει. Εγω αλλο θα σε ρωτησω. Βασει των φωτογραφιων εμενα δε μου αρεσει καθολου. Δεν μπορω να το γραψω επειδη δεν εχω παει μαζι της θεωρεις?
Το σιαξα...yparxeι και κατι αλλο το ακαποτο παει συννεφο οποιος εχει αντιρηση να βγει η κυρια (..........) που γραφει να απαντήσει....
Για να το λες αυτό θα ξέρεις? Γιατί δεν λες τι ξέρεις και αφήνεις υπονοούμενα?yparxeι και κατι αλλο το ακαποτο παει συννεφο οποιος εχει αντιρηση να βγει η κυρια (..........) που γραφει να απαντηση