Νέα

Μαγαζι με σεξ σοου η αντρικο στριπτιζ?

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα 32siho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

32siho

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Γεια,
καταρχην σορρυ για το νεο τοπικ,ειδα το θεμα με το αλλο συναγωνιστη πιο κατω αλλα επειδη δε ειναι ακριβως παρομοιο κ για να μη του το σπαμμαρω ειπα να κανω νεο.
Λειπω χρονια απο τη Αθηνα και το προσεχες διαστημα θα ανεβω για κατι δουλειες και συμπιμπτει η ημερομηνια με τα γενεθλια μια ξαδελφης μου.Ετσι κανονισαμε μετα τη εξοδο να παμε σε ενα στριπτιτζαδικο μαζι με 2  :tits2: φιλες της.Ψιλοχεστηκα για τη ξαδελφη κ τα γενεθλια της να πω τη αληθεια αλλα οι φιλες ειναι τουμπανα και ειπα ετσι μπας και επωφεληθω να φαω καμμια με τη βοηθεια του καλου νοθευμενου ποτου και της "περιρεουσας καυλας".Το ειχα ξανακανει παλιοτερα και ειχε καλα αποτελεσματα,οποτε ειπα να το ξαναδοκιμασω κ στα γεραματα.
Αυτο που ψαχνω ειναι αν ξερει καμμια κοπελια η κανας λεβεντης να μου πει ενα μαγαζι που να εχει σεξ σοου,οχι σοου απλο,να πεφτει τουλαχιστον καμμια  :pipa2: στη σκηνη.Πχ οπως εκανε ο κενζο με της κελλυς.Παρτουζα θα ηταν το ιδανικοτερο νομιζω.Προσοχη στο σοου να ειναι καλο απο γυναικεια αποψη,η γκομενα ας ειναι σαβουρα στη πιστα,ο αντρας η οι αντρες να μπορουν να καυλωσουν γκομενες θελουμε με τα προσοντα η την εμφανιση τους.
Αν δε υπαρχει κανα καλο με σοου,καποιο που να εχει αντρικο στριπτιζ που να τα βγαζουν ολα στη σκηνη και σε πριβε για τη ξαδελφη.Κατα προτιμηση της η ξαδελφη θελει η με λατινο η μαυρο η κατι εξωτικο.
Στο αλκατραζ που πηγαινα παλαιοτερα ειχε μουναρες στριπτιτζουδες αλλα στη σκηνη τα σοου ηταν ψιλομαπα.Ειχε πολλες γυναικοπαρεες(κατι που ειναι καλο να υπαρχει για να ειναι πιο απελευθερωμενες αλλα δε ειναι και απαραιτητο) και ειχε αντρικο στριπτιζ αλλα αν θυμαμαι καλα δε πρεπει να γδυνοσαντε εντελως.Ειχε 1 μαυρο στριπερ θυμαμαι που οποτε ειχα παρει πριβε ηταν παντα σε καποιο διπλανο καναπε με γκομενα σε πριβε.Τωρα τι παιζει εκει?
Ξερω οτι ζηταω πολλα που δε ενδιαφερουν τους πιο πολλους αλλα οποια πληροφορια θα ηταν πολυτιμη.
Επειδη μια φορα ειναι που θα παω,αν καποιος φιλοτιμηθει να απαντησει,να μην απαντησει αν γινεται μονολεκτικα Αλκατραζ,λιντο,κινκυ..... αλλα αν δε βαριεται να πει και τι σοου περιπου ηταν η ποσους και τι ειχε για αντρικο στριπτιζ κ αν τα βγαζουν ολα.
Τελος αν ξερει κανεις η καμμια στο αντρικο στριπτιζ ειναι οπως στο δικο μας με τις γκομενες?10αρικο λιγα,50αρι ολα και χουφτωμα παντου?πεφτει μπριζολα  η :pipa2: στο αντρικο σε κανενα μαγαζι?για να ξερω τι θα κερασω.
 

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Μηνύματα
8.379
Κριτικές
11
Like
9
Πόντοι
1.290
μήπως  είσαι λίγο μπινές ?
 

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Μηνύματα
223
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Lido palace.Αυτο μονο.Τιποτα αλλο.Ψαξε και στο σχετικο θρεντ στα προσφατα.Αλλα πιστεψε με,ειναι αυτο που ψαχνεις ακριβως.
 

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Μηνύματα
4.295
Like
2.354
Πόντοι
456
Ισως lido  θα βρεις αυτο που ψαχνεις.ΑΝ και εχω να παω καιρο.
 
OP
OP
3

32siho

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
μήπως  είσαι λίγο μπινές ?
Κοιτα αν το λες,επειδη θα χαλασω καμποσα λεφτα για κατι που ισως δε πετυχει,ενω με πολυ λιγοτερα θα βολευομουνα με μια στριπτιτζου η πουτανα ισαξιας ομορφιας ναι θα μπορουσες να με πεις και μπινε ανετα,αλλα οπως ειπα ειναι καλες οι κολλητες κι ειναι και αποθημενα απο παλλια.Χωρις τη καταλληλη ατμοσφαιρα κ το καταλληλο μεθυσι δε μπορω να κανω κατι,γιατι θα με κυνηγησει η ξαδελφη ασχημα.Γιαυτο σκεφτηκα αν ειναι απασχολημενη αλλου αυτη ισως γινει τιποτες.
Το πιο πιθανον να μεινω με το πουλι στο χερι..... καμμιας στριπτητζους μονο.

Lido palace.Αυτο μονο.Τιποτα αλλο.Ψαξε και στο σχετικο θρεντ στα προσφατα.Αλλα πιστεψε με,ειναι αυτο που ψαχνεις ακριβως.
Thnx,ξεχασα να πω οτι εχω διαβασει τα πιο πολλα τοπικς και εχω δει αναφορες ηδη σε καποια πριν κανω το ποστ,απλως επειδη αλλαζουν οπως ξερω κατα καιρους τα νουμερα και οι στριπτιτζουδες,ηθελα να ξερω μπας και ξερει κατι καποιος πολυ προσφατο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom