el gato volador
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Todo bien hermano, estoy paseando a rep dominicana!!!!!
Dios los bendiga Todos,estoy a PUERTO PLATA. τα κατάφερες καλα βλεπω στην νησον, και τα κορίτσια πρωτο πραγμα, στα γουστα μου εισαι, παρεα παμε, η κομμωτρια λεμε FUEGOOOOOOOOOOOOOO
Aaa Santa Domingo !!
Muy Bien !!
Tengo muchos requerdos de espanola !! He ido dos veces.
Buen descanso hermano !!
mindreader αν και νεος εδω εχω λιγο απο τιν τρελλα σου για τα ταξιδια ..συνεχισε ετσι ,,,αψογος...
απολαυστικό και αυτό το νήμα
να είσαι καλά να ταξιδεύεις!
Το κοκιννο στο post σου απο που προκυπτει ρε φιλε ?? Αν θελεις μας εξηγεις.
Εχε υπ' οψιν σου οτι ειμαι πολυ περισσοτερο τουριστας απο οτι σεξοτουριστας. Σεξοτουριστας ειναι αυτος που παει σε ενα σεξοπροορισμο και ολη μερα δεν κανει τιποτα αλλο απο το να γαμαει πουτανες σαν κουνελι.Απο τις περιγραφες μου τοσο σε αυτο το thread οσο και σε αλλα "ταξιδιωτικα" παρομοια που εχω ανοιξει σου κανω για τετοιος. Οι φωτογραφιες που ποσταρω ειναι μονο πουτανες ?? Καλο ειναι να σκεφτομαστε τι γραφουμε !!!
Τα κρεμυδια και τα παντος ειδους ζαρζαβατικα στο ποστ σου δεν ξερω επισης απο που προεκυψαν. Παντως οχι απο αυτα που εγω γράφω.Και τη συνδεση με την Μελαγια επισης τη "χάνω".
Ποσταρω καποια πραγματα απο τα ταξιδια που κανω για να δωσω λιγες πληροφοριες σε οσους σκεφτονται να ταξιδεψουν, και κυριως εικονες και λιγη χαρά σε αυτους που λογω της κρισης που μας δερνει δεν μπορουν να ταξιδεψουν. Δεν εχω αλλο κινητρο και πραγματικα δεν καταλαβαινω τα περι "σεξοτουρισμου" "κρεμυδιων" και αλλου τυπου ειρωνιες.
Αλλα τελος παντων καθε αποψη ειναι σεβαστη.
Τύπε μαιντρίντερ πολλά ρισπεκτ και από μένα για τις σοκολατίνες της μαδαγασκάρης που .Φαίνεσαι ψαγμένος τύπος,δεν διάβασα όμως κάπου για τιμές που παίχτηκαν . Και για το προγραμματάκι της κάθε κοπέλας,αν και πιστεύω ότι οι ίδιες σε παρότρυναν για παράνομα εξτραδάκια .Αν μπορείς δώσε μια περιγραφή μιας συνάντησης με μια μαύρη πως εξελίχθηκε
Μέρος Τρίτον. Οι κοπέλες που βρίσκεις στα lobbies η στα εστιατόρια και bar των ακριβών ξενοδοχείων. Συνήθως είναι στα ίδια επίπεδα με τις κοπέλες που βρίσκεις στο Glacier η στο Manson.
Τα ποσά όμως που ζητάνε είναι δυσθεώρητα. Συνήθως σε κόβουν, προσπαθούν να καταλάβουν αν είσαι ''φρέσκος'' και άβγαλτος στη τοπική πιάτσα και αναλόγως σου ζητάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Για αυτό και στη φάση της ''γνωριμίας'' πάντα οι αρχικές τους ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το αν έχεις ξαναέρθει στη χώρα, και πόσες μέρες είσαι ήδη εδω κλπ.
Κάποιες όμως από αυτές είναι εξαιρετικά όμορφες, ξεφεύγουν κατά πολύ από το μέσο όρο, και ίσως, κατά την άποψή μου πάντα, να αξίζουν να τις πληρώσεις τα παραπάνω χρήματα που ζητάνε. Περί ορέξεως .......
Μέρος Τέταρτον. Οι semipros.
Υπάρχουν και κάποιες που δεν ζητάνε καν λεφτά και παρεξηγούνται αν τους το πεις. Ζητάνε άπλα να μένουν μαζί σου και να καλύπτεις το φαγητό το ποτό και τη διαμονή τους. Μου έτυχαν δυο τέτοιες περιπτώσεις. Η μια δεν βλεπόταν και δεν προχώρησα. Η άλλη ήταν μια αρκετά όμορφη φοιτήτρια την πήρα την έκτη μέρα. Το παιχνίδι παίζεται παντού. Σε καφέ, σε εστιατόρια, ακόμη και στο δρόμο. Όχι μόνο σε συγκεκριμένα μέρη (disco και bars ). Σε βλέπουν σου χαμογελάνε, αν ανταποδώσεις σου ήρθαν.
Αν τους δώσεις χρήματα την επομένη θα τα πάρουν. Ουσιαστικά κρατάνε ένα ''ηθικό αντίβαρο'' στη βάση του, ''εγώ δεν ζήτησα από πριν, ούτε απαίτησα μετά, κάποια χρήματα. Απλά εσύ μου τα πρόσφερες σαν δώρο και τα πήρα.'' Το επιλεγόμενο cadeaux στα γαλλικά. Ουσιαστικά όμως, ναι μεν δεν θα σου ζητήσουν τίποτα, αλλά είναι περισσότερο από προφανές ότι όλες περιμένουν να τους δώσεις κάτι. Και προσωπικά θα θεωρούσα τον εαυτό μου τεράστιο μαλάκα αν τσιγκουνευόμουν να δώσω ένα γαμημένο εικοσάευρο η τριαντάευρο σε ένα κοριτσάκι που πραγματικά το έχει ανάγκη, και περνάει όλη τη νύχτα μαζί μου, κάνοντας πρόθυμα ότι μπορεί για να με ικανοποιήσει. Υπάρχουν όμως από ότι μου έλεγαν τα κορίτσια και κάποιοι μαλάκες που την επομένη το πρωί κάνουν το ''κινέζο''. Από όλα έχει ο διεθνής Μπαξές.