Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Καλησπέρα φίλε και ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλιααχ συναγωνιστη , τι μου θυμισες.. ειχαμε πιασει μερικες φορες στο Tamatave (γνωστο και ως Toamasina) ... εποχες "καθε λιμανι και καημος" ..
να 'σαι καλα να ταξιδευεις .. δεν υπαρχει καποια ανωτερη απολαυση (πλην των καθημερινων) για τον ανθρωπο
ευχαριστουμε για το υλικο σου
Εύχομαι και σε εσένα να είσαι πάντα υγιής και να απολαμβάνεις τα ταξίδια σου !!
Tamatave είναι η ονομασία του λιμανιού στα Γαλλικά και Toamasina στη τοπική τους γλώσσα στα Malagas όπως σωστά έγραψες.
Στην Tamatave ζεί η εικονιζόμενη φίλη μου η Ελενα. Είναι κομμώτρια και μου εχει υποσχεθεί ότι όποτε πηγαίνω εκεί θα με κουρεύει !!
Αφού βολοδερνα 3 μέρες στο Τσαρανόρο σκαρφαλώνοντας στους βράχους ένοιωσα μια έντονη αναγκη για ένα κούρεμα !!
Μου πήρε σχεδόν μια μέρα για να ξαναπάω στην Tamatave αλλά δεν το μετάνοιωσα ποτέ.
Σε αντίθεση με αυτούς που πιστεύουν σε ορισμένες γυναικείες φυλές ώς ανώτερες αισθητικά απο άλλες, προσωπικά πιστεύω ότι παντού έχει όμορφες γυνaίκες αρκεί να έχεις την εμπειρία την υπομονή και τον τρόπο να τις βρείς.
Σε κάθε όμως περίπτωση σέβομαι όλες τις γνώμες ακόμα και αν διαφωνώ με κάποιες απο αυτές !!
Οι φωτογραφίες αφιερωμένες στους πρώτους !!