giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 24
- Πόντοι
- 2.127
Bαλε και αλλο ενα 20αρικο Γιατρε το χοτελι της πρωτης φορας που δεν θα ερθη !!!![]()
![]()
![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Bαλε και αλλο ενα 20αρικο Γιατρε το χοτελι της πρωτης φορας που δεν θα ερθη !!!![]()
![]()
![]()
Πληρωνουν οι διπλα γιατι καποιοι τα οικονομανε. Οταν το μωρο αποδειχθει μουφα ουτε που το ξερουν ουτε που το ειδαν! ;)
Στο εφτιαξα λιγο !!! ;)
μας έλειψες πάρα πολύ, ειδικά αυτόν τον καιρό που θέλαμε να σε γνωρίσουμε...Δεν πήγαινε για σένα αλλά για όσους με πεθύμησαν, όσοι δεν με πεθύμησαν δεν τους μιλάω![]()
Από σήμερα και πάλι μαζί σας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σας έλειψα καθόλου?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*μας έλειψες πάρα πολύ, ειδικά αυτόν τον καιρό που θέλαμε να σε γνωρίσουμε...
Ούτε σε 50 χρόνια αγάπη μου, βρες καμιά εισαγωγής :-*εμενα θα μου λείπεις κάθε εβδομάδα οταν ...το ρίξεις στο 100αρικο
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ούτε σε 50 χρόνια αγάπη μου, βρες καμιά εισαγωγής :-*
είσαι και call girl και citytour?
όμορφα...
BINGO!
100 τα call girls.... 250 τα City tours... 170 η Λυδία... ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σας δεσποινις λυδια κυριακου ;) ;) ;)Καλημέρα αγάπες μου
:-* :-* :-* :-*
BINGO!
100 τα call girls.... 250 τα City tours... 170 η Λυδία... ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ειναι η ιδια ......τις φρατζολες της γλυφαδας τις θελει για μπρεκφαστ, απο πλευρας εμφανισης παντα
Έχεις πάρει καλύτερες, έτσι παίκτη;Αν ειναι η ιδια ......τις φρατζολες της γλυφαδας τις θελει για μπρεκφαστ, απο πλευρας εμφανισης παντα
Αν ειναι η ιδια ......τις φρατζολες της γλυφαδας τις θελει για μπρεκφαστ, απο πλευρας εμφανισης παντα
Ο φουρναρης εισαι?Έχεις πάρει καλύτερες, έτσι παίκτη;![]()