XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
ΣΩΣΤΟΙ,
Η καλη φημη φερνει την πελατεια.
Η καλη φημη φερνει την πελατεια.
Σε ευχαριστώ αγάπη είσαι πολύ καλός και εσύ όταν αμφιβάλεις ελα να δεις με τα ματάκια σου,
Οταν εβγαζα τις φώτο χαϊδευόμουνα για να μπω στο μουντ της φωτογράφισης και καύλωσα τόσο που έχυσα,
έβαλα δάχτυλα τακούνια ακόμα και μπουκάλι στο μουνάκι μου για να χύσω, αν δεν σας πειράζει που ήμουν αξύριστη, γιατί δεν ήταν κανονισμένο να γίνει,
θα σας βάλω μερικές φωτογραφίες αργότερα να διώξουμε παρέα το παλιόκαιρο.
σας φιλώ παντού
:-* :-* :-* :-* :-*
αν δεν σου ειναι προβλημα σε ποιον γιατρο εκανες την πλαστικη στηθους????? ειναι κομψοτεχνημα!μπραβο τον γιατρο απολυτη επιτυχια!!!!!!!είσαι σίγουρος αγάπη ? και εσύ παράπονα έκανες νωρίτερα
εδώ ξεκίνησα να χαϊδεύομαι για τις φώτο και άρχισε....
Σε ευχαριστώ αγάπη είσαι πολύ καλός και εσύ όταν αμφιβάλεις ελα να δεις με τα ματάκια σου,
αν δεν σου ειναι προβλημα σε ποιον γιατρο εκανες την πλαστικη στηθους????? ειναι κομψοτεχνημα!μπραβο τον γιατρο απολυτη επιτυχια!!!!!!!
αλλα ποιος ειναι? αμα θεωρειται διαφημησγ στειλε πμ
αν δεν σου ειναι προβλημα σε ποιον γιατρο εκανες την πλαστικη στηθους????? ειναι κομψοτεχνημα!μπραβο τον γιατρο απολυτη επιτυχια!!!!!!!
αλλα ποιος ειναι? αμα θεωρειται διαφημησγ στειλε πμ
Αυτο ειναι το προβλημα οταν γινεται περιμετρικα απο την θηλη ενω οταν γινεται απο κατω απο το στηθος μπαινει κατω απο των μυ και εχει καλυτερη εμφανιση αλλα εχει μειονεκτημα την πολυ εμφανη ουλη.
να σας βαλω λίγα ποδαρακιπαπουτσακια ακόμα και σας φιλώ
Λάθος μου που έβαλα φώτο, ήταν εντελώς της στιγμής χωρίς να το έχω προσχεδιάσει,
γιαυτό και δεν σας έβαλα από το μουνάκι μου, θα έχετε να λέτε ότι είμαι αξύριστη
Θα σας βάλω μόνο αυτή που είναι οκ
Καλές μαλακίες για τους φαν του σπορ οι υπόλοιποι ξέρετε που θα με βρείτε.
Καθόλου λάθος σου! Εμένα μου άρεσαν τα δαχτυλάκια σου...Λεπτά και μακρυά όπως ακριβώς πρέπει! Με τις τρίχες έχω θέμα.
Με τις τρίχες έχω θέμα.
Και εσυ, γιατι και εγω εχω !!!
Καθόλου λάθος σου! Εμένα μου άρεσαν τα δαχτυλάκια σου...Λεπτά και μακρυά όπως ακριβώς πρέπει! Με τις τρίχες έχω θέμα.
Σωστη η κυρια στα απο πανω !!!