ρε αγαπη ποσες μερες πριν θες sms για ραντεβου και μεχρι ποτε θα εισαι αθηνα γιατι θελω σαν τρελος
να σε
o ορισμός του gentleman είσαι
ρε αγαπη ποσες μερες πριν θες sms για ραντεβου και μεχρι ποτε θα εισαι αθηνα γιατι θελω σαν τρελος
να σε
χαχαχαχ ωρεος εισαι παλερμοo ορισμός του gentleman είσαι
o ορισμός του gentleman είσαι
τι εγινε ρε λεον και εςυ εχεις φαει στησημο και εγω εχω φαει αλλα βλεπεις παλι επιμενω γιατι ειναι καυλα..Δεν εχεις και αδικο !!!
Ε να παρακαλαμε και πουτανα για να της δωσουμε τα λεφτα μας δεν το εχω ξαναδει!!!!!!!δηλαδή για εμάς "τα καλά παιδιά" δεν υπάρχει κάποια τύχη κούκλα μου;
καλό μεσημέρι!
ένα αστειάκι κάνω μεγάλε... μάλλον με παρεξήγησεςΕ να παρακαλαμε και πουτανα για να της δωσουμε τα λεφτα μας δεν το εχω ξαναδει!!!!!!!
Που αυτες ομως το παιρνουν στα σοβαρα......και νομιζουν οτι το μουνι τους ειναι χρυσο!!!!!!ένα αστειάκι κάνω μεγάλε... μάλλον με παρεξήγησες
για αυτό υπάρχει και ο γνωστός νόμος της προσφοράς και της ζήτησης... όταν υπάρχει κόσμος που πληρώνει πολλά χωρίς λόγο (ζήτηση), οι τιμές παραμένουν σε υψηλά επίπεδα (προσφορά)Που αυτες ομως το παιρνουν στα σοβαρα......και νομιζουν οτι το μουνι τους ειναι χρυσο!!!!!!
Που αυτες ομως το παιρνουν στα σοβαρα......και νομιζουν οτι το μουνι τους ειναι χρυσο!!!!!!
δηλαδή για εμάς "τα καλά παιδιά" δεν υπάρχει κάποια τύχη κούκλα μου;
καλό μεσημέρι!
Καλημέρα αγάπες μου,
:-*
Εισαι πολύ καλός ?
Τα καλά παιδιά είναι για γάμους
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ρε λεον 13 τη βλεπω αγαπες ... και μετα λετε για μενα λολΚαλημερα και καλη εβδομαδα και απο εμενα !!!
Αν πεις μια καλημερα, αυτο συνεπαγεται και αγαπουλης ???ρε λεον 13 τη βλεπω αγαπες ... και μετα λετε για μενα λολ
ελα τωρα σε μας αυτα αγαπουλη.. ασχετο την εχεις πηδηξει γιατι εγω την ξεσκησα στο ειναι τρελα η μπεμπαΑν πεις μια καλημερα, αυτο συνεπαγεται και αγαπουλης ???
Εγω παντως, ακομη οχι !!!ελα τωρα σε μας αυτα αγαπουλη.. ασχετο την εχεις πηδηξει γιατι εγω την ξεσκησα στο ειναι τρελα η μπεμπα
πολλα τα λεφτα ( ΑΡΗ ) αλλα ειναι γλυκα η κα... βλεπεις φιλε μ δεν μπορουμε να εχουμε ολη φεραρι και εγω που την εχω τη φεραρι το σκεφτομαι αν θα ξανα παρω... βλεπης ειναι πολλα τα €€€€€€€€€€€€€€ γαμοτη κρηση μου μεσαΕγω παντως, ακομη οχι !!!
Ελπιζω συντομα !!!
καλημέρα γλυκειά μου! θα μου πεις εσύ αν είμαι για γάμο ή όχι! φιλάκια!Καλημέρα αγάπες μου,
:-*
Εισαι πολύ καλός ?
Τα καλά παιδιά είναι για γάμους
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κάνε και μετάφραση για να σε καταλάβει.Επειδή ήδη γνωριζόμαστε, γράφω (σε όποιον κι αν απαντά) πολύ καλοπροαίρετα, τούτο:
Τα 170 Ευρώ που ζητάτε (χωρίς Α level), φρονώ ότι είναι αφάνταστα πολλά για να κάμψει κάποιος τις αμφιβολίες του και μόνον.
Σίγουρον το ότι είστε καλλίγραμον και ευειδές θήλυ. Σίγουρον επίσης ότι διαθέτετε υψηλό ανάστημα αλλά και υπερήφανον παράστημα. Πλήν όμως, ουδείς εχέφρων άρρεν καταβάλλει αγόγγυστα το παραπάνω αντίτιμον, αν όλα τα αυτά δεν συνοδεύονται από αξιοπρεπείς υπηρεσίες.
Μην λησμονείτε άλλωστε, ότι μια όμορφη σερβάντα δεν είναι πάντα πιο λειτουργική από μία σερβάντα που τυγχάνει απλώς συμπαθητική.