lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Όχι ο βοσκός.Ο φουρναρης εισαι?
Όχι ο βοσκός.Ο φουρναρης εισαι?
Αααα !!! Τσοπανης δηλαδη......Όχι ο βοσκός.
Στον υπνο,μπορει...Έχεις πάρει καλύτερες, έτσι παίκτη;
Nαι...... στον υπνο μου εχω παρει αρκετες θα ελεγα.Απο Ορνελα Μουτι,η πρωτη μαλακια ααααχχχ,τελευταια ομως ειδα οτι ημουν με τον Λιλα ....Θα ζησω γιατρε?Στον υπνο,μπορει...
καταλαβες ποιες λεει φρατζολες ρε κιτρινομουρηΣτον υπνο,μπορει...
Αφου ειδες οτι πηγες με τον Λιλα θα ζησεις.Απεκτησες την ανοσια του Μαρη.Nαι...... στον υπνο μου εχω παρει αρκετες θα ελεγα.Απο Ορνελα Μουτι,η πρωτη μαλακια ααααχχχ,τελευταια ομως ειδα οτι ημουν με τον Λιλα ....Θα ζησω γιατρε?
Τις χοντρεςκαταλαβες ποιες λεει φρατζολες ρε κιτρινομουρη
τι εχασα επεισοδιαΤις χοντρες
Τελικα εκει στην γλυφαδα θα βγαλετε καμμια φρατζολα πολυτελειας? πολυ καρβελι ρε παιδι μου
αγαπούλα έχεις φορέσει στέμμα?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ούτε σε 50 χρόνια αγάπη μου, βρες καμιά εισαγωγής :-*
Η κοπελα δν ειναι επαγγελματιας...με εστησε 2 φορες ην πρωτη ειχα κλειση κ δωματιο και δεν ηρθε ποτε την δευτερη με εστεισε 1 ολοκληρη ωρα και οταν ηρθε πολυ τουπε πολυ υφος χαλια service με δυσκολια τα φιλια στο στομα ακομα και στα βυζια....ασε που οταν πειγα να την γαμησω εβαλε το χερι της μπροστα απο το μουνι της το εκανε γροθια για να μην πω μεσα της κ οταν της ειπα τι κανεις εκει ρε πας καλα??μου λεει τι....να....μεχρι εδω μπηκες...ξενερωσα κ εφυγα....ασε που σου λεει 170 τιμη κ μετα σου ζηταει παραπανω για το ταξι επειση την εφερε στον πριαμο!!!! ....Μουναρα δεν λεω ισως οτι καλυτερο σε εμφανιση υπαρχει αλλα.....μακρυα...κριμα....
αντε ρε τσολι..
να δουμε τιθα κανεις εσυ σε 5 χρονια που θα εισα εντλως καμμενη κ θα εξαγεις το κορμι σου