Χτεσινή συνάντηση με την κοπέλα νωρίς το απόγευμα. Εύκολη συνεννόηση, στην ώρα της στο ραντεβού. Είναι πολύ ψηλή, αλλά πολύ αδύνατο κορμί. Στήθος δεν έχει σχεδόν καθόλου. Στο πρόσωπο όχι κάτι το εντυπωσιακό. Η Λυδία, δεν το χει, για εμένα. Από την αρχική της είσοδο στο δωμάτιο φαινότανε σαν να ψάχνεται. Ίσως να την είχε επηρεάσει ένα άσχημο γεγονός πριν έρθει, που δεν μου είπε λεπτομέρειες και ούτε ρώτησα.
Αφού έκανε μπάνιο και κόπιασε στο κρεβάτι, ξεκίνησα τον αγώνα με φιλιά, που δίνει μεν αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Δάχτυλο δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Μηδενικό handjob αφού της ζήτησα εγώ να κατεβάσει το χέρι της. Την έβαλα σε στοματικό. Κάπως καλύτερα και με δική μου καθόδήγηση, τον φέρνει σε θέση μάχης. Φοράω προφυλακτικό και ανεβαίνει επάνω χωρίς να εντυπωσιάζει. Κανά πεντάλεπτο αργότερα την βάζω σε ιεραποστολικό. Και στις δυο στάσεις, σαν να ήταν μόνο το σώμα της εκεί. Η ίδια σίγουρα ήτανε αλλού. Ο μικρός zebu έπεσε! Σταματάμε, παίρνω χρόνο, κάνω τσιγάρο, λέμε καμιά μαλακία και ξεκινάμε πάλι. Την έβαλα πάλι σε στοματικό, αλλά το παιχνίδι είχε ήδη χαθεί. Στο 40' έληξα την συνάντηση να μην ταλαιπωρείται άλλο η ίδια ούτε και εγώ. Της πλήρωσα όλο το ποσό (120 ευρώ) και αποχώρησε.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεως και πριν αρχίσετε τα γνωστά σχόλια περί αρπαχτής. Όλα τα παραπάνω οφείλονται στην απειρία της και όχι σε κάποιου είδους πονηριά.