alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πολλες κουβεντες ανευ λογου.Άκου γιατί μάλλον μπερδεύτηκες αρκετά. Το να δείξω πιστοποιητικό εμβολιασμού σε κάποιον και να το σκαναρει πελάτης τώρα μιλαμε δεν εχει καμία απολύτως βάση για το λόγο ότι δεν έχεις καμία δικαιωδοσια , επίσης δε το θεωρώ και λογικό γιατί μπορώ να πάρω πιστοποιητικό μιας φίλης μου ξέρω γω , πως θα το διαπιστώσεις από τη στιγμή που δε θα σου δείξω ταυτότητα γιατί άμα θυμάμαι καλά δειχνουμε ο ένας στον άλλο ταυτότητες έτσι δεν είναι ?? Επίσης άμα πάμε στο ξενοδοχείο δεν έχω το νόμιμο δικαίωμα να ανέβω με ραπίντ ;; Άρα είμαι νόμιμη και υγειαστατη σωστά ;; Θες να μου κάνεις σελφ τεστ?? Κάνε μου, Επίσης συνατιεμαι με πελάτες γνωρίζεις εσύ ποιος είναι εμβολιασμενος η όχι ?? Και εγώ τι θα σκαναρω τους πελάτες ;;; (Εχεμύθεια έτσι ;;)
Τέλος εφόσον απολαμβάνει ο καθένας μια υπηρεσία για την οποία δεν υπάρχει απόδειξη η τιμολόγιο ότι και να πεις είναι άκυρο . Εγώ δεν είπα άμα είμαι εμβολιασμενη η ανεμβολιαστη η αμα έχω νοσήσει, δεν υποχρέωσα κανένα ....στο είπα είσαι πολύ μπερδεμένος ...Τέλοσ πάντων να έχεις ένα όμορφο βράδυ
Το ερωτημα ηταν αν εισαι εμβολιασμενη ή οχι.
Και απαντησες ειναι προσωπκο δεδομενο.
Και σου ανταπαντησα ΔΕΝ ειναι προσωπικο δεδομενο.
Επιμενεις να μην απαντας επι της ουσιας.
Δεν σου ζητησε κανενας πιστοποιητικο. Μια απαντηση σου ζητησανε.