Los Angeles
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164
- Πόντοι
- 1
Καλή Χρονιά με Υγεία ....Καλησπέρα σε όλη τη παρέα , να έχουμε μια όμορφη και ευτυχισμένη χρονιά όλοι μας με επιτυχίες και πολλά χαμόγελα και πάνω απ' όλα υγεία
Καλή Χρονιά με Υγεία ....Καλησπέρα σε όλη τη παρέα , να έχουμε μια όμορφη και ευτυχισμένη χρονιά όλοι μας με επιτυχίες και πολλά χαμόγελα και πάνω απ' όλα υγεία
Καλησπέρα...Καλή χρονιά!Καλησπέρα σε όλη τη παρέα , να έχουμε μια όμορφη και ευτυχισμένη χρονιά όλοι μας με επιτυχίες και πολλά χαμόγελα και πάνω απ' όλα υγεία
Εγώ θα σου έλεγα μακριά
Εγώ θα σου έλεγα μακριά
Μήπως μαζί με το κινητό μπήκε κι η ίδια σε αθόρυβη λειτουργία;Γιατι ειναι πάγος τι άλλο θέλεις να πω. Ούτε η ανάσα της δεν ακούγεται να δείξει έστω και ψεύτικα ότι περνάει καλά.
Γεια σου Χρονια Πολλα με Υγεια !!Καλησπέρα σε όλη τη παρέα , να έχουμε μια όμορφη και ευτυχισμένη χρονιά όλοι μας με επιτυχίες και πολλά χαμόγελα και πάνω απ' όλα υγεία
Υπέροχα!!! Νούμερο;Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα να έχουμε ....
Κάτω από κάθε μου ανάρτηση φαίνεται επίσης κ στο προφίλ μου αγάπη μουΥπέροχα!!! Νούμερο;
Καυλερη χρονια μωρο!Καλησπέρα σε όλη τη παρέα , να έχουμε μια όμορφη και ευτυχισμένη χρονιά όλοι μας με επιτυχίες και πολλά χαμόγελα και πάνω απ' όλα υγεία
Kαλή εβδομάδα και σε εσένα.Καλή εβδομάδα στην όμορφη παρέα του μπου
Δύναμη!!!!Όμορφες καλησπέρες σε όλη τη παρέα ....
όντως ΥπερΔύναμη !Δύναμη!!!!
Αο τις καλύτερες περιγραφές που έχω διαβάσει?LIDIA24GR
Είμαι η Λύδια μια 24χρονη Ελληνίδα δεν έχω πολύ εμπειρία στο χώρο αλλά έχω απίστευτες καύλες, έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο με ένα μήνυμά σου, είμαι ένα γλυκό και χαρούμενο κορίτσι μου αρέσει να μου ρίχνουν σφαλιαρίτσες στο κώλο και να μου μιλάνε βρώμικα, άμα θες να με συναντήσεις στείλε...kanesex.com
Καυλιάρικη...Αο τις καλύτερες περιγραφές που έχω διαβάσει?