και μια δόση...Όχι ταλαιπωρίες να ξαναοπηγαινεις πάλι...Λύδια μας τι σου έκανε εκεί ο μύστης εμβολιο Johnson and χωστον;;
Πάντως πέρα από τη πλάκα ωραία η φωτογραφία.
και μια δόση...Όχι ταλαιπωρίες να ξαναοπηγαινεις πάλι...Λύδια μας τι σου έκανε εκεί ο μύστης εμβολιο Johnson and χωστον;;
Εγκρίνεται ασυζητητί.....Τι γνώμη έχετε για τη φοτο??? .....
Στην πέσανε οι τραβεστί;Καλησπέρα σας ... Σήμερα πριν καμιά ώρα το βράδυ πέρασα με το αυτοκίνητο από αυτό που ονομάζεται τρίγωνο στη πλατεία Βάθης, οφείλω να ομολογήσω ήταν ωραία εμπειρία χιχιχι
Δεν την πέφτουν σε κοπέλες οι τραβεστί. Δεν είναι ανώμαλοιΣτην πέσανε οι τραβεστί;
Γιατί εγώ όποτε περνάω από εκεί μου την πέφτει κάποιος τραβεστί.
Όχι χιχιχι με αμάξι ήμουνα περάσαμε από εκεί δε μιλήσαμεΣτην πέσανε οι τραβεστί;
Γιατί εγώ όποτε περνάω από εκεί μου την πέφτει κάποιος τραβεστί.
Την επόμενη φορά που θα περάσεις πες μου να είμαι εκεί να στην πέσω εγώ.Όχι χιχιχι με αμάξι ήμουνα περάσαμε από εκεί δε μιλήσαμε
οποτε δεν ησουν μονή σου ,πολυ ύποπτο αυτοΌχι χιχιχι με αμάξι ήμουνα περάσαμε από εκεί δε μιλήσαμε
Σας αρέσουν οι θερμομετρησεις βλέπωΠεριμένουμε να μας δείξεις άλλη μια καλή θερμομέτρηση σα τη τελευταία
Λατρεύω να παίρνω τη θερμοκρασία σε διάφορα σημεία με διαφορά όργαναΣας αρέσουν οι θερμομετρησεις βλέπω
Mωρο αν και δεν με τρελαίνει νινακι με μεγάλα Χ. Θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά 120 δεν είναι πολλά, θα το σκεφτώ αφού μας πεις το πλήρες πρόγραμμα για μια ώρα.. φιλιά!!Θέλει κανείς μ.....ι σαν γλυκάκι ;;;
Ναι αμέ...Μερικές φορές ανεβαίνει η θερμοκρασία από άλλους λόγους ... καταλαβαίνεις....Σας αρέσουν οι θερμομετρησεις βλέπω
Καλησπέρα! Βάλε καμιά καινούρια φωτογραφία λυδιαΚαλησπέρα καλό απόγευμα να έχουμε ....
κριμα κριμα κριμα.τετοια κωλαρα και να μην την δινεις κουκλα μου.πατουρα για πολλα γαμισια εχεις.για αναθεωρησε και θα την παρω πρωτος.Καλησπέρα καλό απόγευμα να έχουμε ....
Καλως το μωρακι!...Καλησπέρα καλό απόγευμα να έχουμε ....
Καλησπέρα ΛυδιαΚαλησπέρα καλό απόγευμα να έχουμε ....
Ωραιο σπασιμο λεκανης...Καλησπέρα καλό απόγευμα να έχουμε ....