Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Το pof και το match.com τι λενε πλεον;
Καποτε ητανε κορυφαια στο ειδος
Για Ελλαδα πεταμενα λεφτα μηδεν τιποτα... δυστυχωςΤο pof και το match.com τι λενε πλεον;
Στην Αθήνα που είσαι έχει πολλές δεκάδες προφίλ ενεργά, στη Θεσσαλονίκη που είμαι πολύ λιγότερα, πάντως πολύ περισσότερα από το lunona. Είναι πιο "έντιμο" site, μηνιαία συνδρομή, δεν υπάρχουν luns για τα κορίτσια, οπότε τα κορίτσια ενδιαφέρονται να κλείσουν άμεσα ραντεβού αφού κανονιστούν τα δωράκια.... Seeking και Lunona είναι για μένα τα πιο "αξιόπιστα" το καθένα με τον τρόπο του στην Ελλάδα.Στο Seeking παιζω κανονικα Εκει οι Αμερικανες που "ξερουν" πριν συμφωνησουν το οτιδηποτε κανουν "Συμβολαιο"
Πολυ καλη τοποθετηση συμφωνω 100% ( Υπο προυποθεσεις για το Seeking gr)Στην Αθήνα που είσαι έχει πολλές δεκάδες προφίλ ενεργά, στη Θεσσαλονίκη που είμαι πολύ λιγότερα, πάντως πολύ περισσότερα από το lunona. Είναι πιο "έντιμο" site, μηνιαία συνδρομή, δεν υπάρχουν luns για τα κορίτσια, οπότε τα κορίτσια ενδιαφέρονται να κλείσουν άμεσα ραντεβού αφού κανονιστούν τα δωράκια.... Seeking και Lunona είναι για μένα τα πιο "αξιόπιστα" το καθένα με τον τρόπο του στην Ελλάδα.
VikiAAA31, περίεργο προφίλ ελέγχεται γτ την βλέπω πάντα μέσα μαζί με Maria10Dior...παρα ταύτα αυτό το περίεργο κάτι κρύβειSexy2222,22 Athens Εχει "ακουμπησει" κανενας εκει ? Και αν ναι ας μας πει και κατι ?
VikiAAA,31 Athens Νεα Photo στο Profile πολυ καλυτερη στην προηγουμενη ηταν χαλια
nickigirl,32 Athens Νεα Photo Τα ιδια και τα ιδια
Εαν ειναι "Πωλητρια" (Video - Photo κτλ) να την " κρεμασουμε"VikiAAA31, περίεργο προφίλ ελέγχεται γτ την βλέπω πάντα μέσα μαζί με Maria10Dior...παρα ταύτα αυτό το περίεργο κάτι κρύβει
Δεν εχει διευκρινιστεί ακόμη....Εαν ειναι "Πωλητρια" (Video - Photo κτλ) να την " κρεμασουμε"
Καλα σιγουρα τοσες που ειναι ...μας κουραζουνΔεν εχει διευκρινιστεί ακόμη....
Αμάν.... παιδιά δώστε στοιχεία στον λαό... σκοπός είναι να μείνουν μονο οι "τίμιες" wannabe sugar greek versionμακρυα... απλα δουλευει τον κοσμο η vikaaa
Και φαντασου οτι ειναι σχετικα Νεα στο Putanona ( Αν και "Ηλικιωμενη" βεβαια )μακρυα... απλα δουλευει τον κοσμο η vikaaa
σωστοςo smartboy εχει κανει καλη δουλεια , το 80% ειναι μουφα και μουφα εννοω ναι μεν εχουν κανει επικαιροποιηση του προφιλ αλλα βαζουν ψευτικες φωτο και πολλες εχουν ακριβως ιδιες ατακες ,μενουν μαρουσι , μαθανε το sugar στυλε και μουφιες απλα luns θελουνε . καποιες θελουν 'δωρο' οτι εχω γνωρισει παντως ειναι μεγιστο 7με 10 το αριστα... και ολες σχεδον φοβουνται να δωσουν social ή viber. Φοβουνται μην τους παρεις τα οργανα χαχαχα. Και μολις τις ξεμπροστιαζεις σε κανουν block . και αν κανεις αναφορα στην λουνα 3 πουλακια καθονταν... Δεν αξιζει γενικα περα του amateur του θεματος...καλυτερα seeking...
Ναι βεβαια στο Seeking θελει λιγο προσοχη στις "Ηλικιωμενες" Εκτος αν αυτο δεν μας ...πολυνοιαζεισωστος
seeking σαφως πιο άμεσο και αν κανεις και κανενα report τις μουφες το site παιρνει το μερος του πελατη συνηθως
πουτανονα απορω γιατι ασχολειστε, αλλά γουστα ειναι αυτα
οσο δινετε luns τοσο θα συνεχιζονται οι απατες και ποιος ειναι πισω απο το προφιλ δεν ξερουμε
χαρα στο κουραγιο σου φιλε @SMARTBOY
θα περιμενω λιγο ακομα για να ξανανοιξω το λογαριασμο μου στο SA και μετα "φορτωμα"
περιμενε το black friday.. εχω 60 μηνυματα οταν ερθει το black θα κτυπησω χαχαασωστος
seeking σαφως πιο άμεσο και αν κανεις και κανενα report τις μουφες το site παιρνει το μερος του πελατη συνηθως
πουτανονα απορω γιατι ασχολειστε, αλλά γουστα ειναι αυτα
οσο δινετε luns τοσο θα συνεχιζονται οι απατες και ποιος ειναι πισω απο το προφιλ δεν ξερουμε
χαρα στο κουραγιο σου φιλε @SMARTBOY
θα περιμενω λιγο ακομα για να ξανανοιξω το λογαριασμο μου στο SA και μετα "φορτωμα"
εχεις και την επιλογη να φυγεις απο το "ραντεβου" αν θεςΝαι βεβαια στο Seeking θελει λιγο προσοχη στις "Ηλικιωμενες" Εκτος αν αυτο δεν μας ...πολυνοιαζει
στειλε μου κανενα πμ οταν θα εχει την προσφορα, σκεφτεσαι σωσταπεριμενε το black friday.. εχω 60 μηνυματα οταν ερθει το black θα κτυπησω χαχαα
Το θεμα ειναι να μην "κουραστω" και μετα φυγω Αλλα να ειμαι "περισσοτερο σιγουρος" για αυτο που παω να κανω Ας πουμε εγω ενω εχω "παρει" απο Putanona και Sugar Babie και Sugar Girl στο Seeking ειμαι ακομα σε " θεωρητικο " ...επιπεδοεχεις και την επιλογη να φυγεις απο το "ραντεβου" αν θες
φωτο μπορεις να ζητησεις, βιντεοκληση κλπ
κλασεις ανωτερο το SA, αν φυσικα ψαχνεις ραντεβου
στειλε μου κανενα πμ οταν θα εχει την προσφορα, σκεφτεσαι σωστα
1 μηνας συνδρομη στο seeking 3 συναντησεις 2μιση μηνες στο nona 5 οι δυο αξιζαν και -600 ευρω χααχαχΤο θεμα ειναι να μην "κουραστω" και μετα φυγω Αλλα να ειμαι "περισσοτερο σιγουρος" για αυτο που παω να κανω Ας πουμε εγω ενω εχω "παρει" απο Putanona και Sugar Babie και Sugar Girl στο Seeking ειμαι ακομα σε " θεωρητικο " ...επιπεδο